Keystone logo
Izmir University of Economics

Izmir University of Economics

Izmir University of Economics

Εισαγωγή

Δεδομένου ότι η εγχώρια πολιτική της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, «Εμπορικό Επιμελητήριο» ιδρύθηκε το 1885 στη Σμύρνη, το εμπόριο της πόλης των αιώνων. Αυτή η εγκατάσταση ήταν η πρώτη επωφελής για τους εμπόρους. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να είναι ενεργός σε μεγάλες πολέμους και την περίοδο κατοχής. Θετική έργα αυξήθηκαν σε περίοδο Δημοκρατίας. Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης ενισχυθεί μακροχρόνια δομή του και έγινε ο πρώτος μη-κυβερνητική οργάνωση της Τουρκίας. Προς το παρόν, έχει 55 χιλιάδες ενεργές 85.000 ανενεργά μέλη. Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης ήταν πάντα το σύμβολο της καινοτομίες και αλλαγές από İzmir Οικονομικά Κογκρέσο το 1923 στην οποία Ατατούρκ ήταν επίσης παρών. Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης, που έχει πάντα αύξηση των εισοδημάτων του για πάνω από έναν αιώνα έχει δημιουργήσει "Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης Ιδρύματος για την ενθάρρυνση της κοινωνικής πρόνοιας» με την ηγεσία του Ekrem Demirtaş το 1988. Ανάμεσα στους στόχους της ήταν «το άνοιγμα ιδιωτικών πανεπιστημίων, προκειμένου να εκπαιδευτούν οι νέοι να υπηρετήσουν για την οικονομία της χώρας." Η βάση αυτής της στόχος ήταν το στοιχείο το 1923 İzmir Οικονομικού Συνεδρίου που είπε ότι «θα πρέπει να καθοριστούν Σχολεία για την εκπαίδευση οικονομία, εκτελούνται και υποστηρίζεται από τα εμπορικά επιμελητήρια σε μεγάλες πόλεις που βρίσκονται εμπορικά κέντρα. "το Ίδρυμα που επιβιώνει με την υποστήριξη των ευεργετών της Σμύρνης έχει υποστηρίξει πολλούς μαθητές από το άνοιγμα πρωτοβάθμια σχολικά κτίρια, Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης Ιδρύματος Βιομηχανικό Επαγγελματικό Λύκειο και την επαγγελματική μαθήματα . Το Ίδρυμα, που χρησιμεύει επίσης στον τομέα της υγείας έχει δημιουργήσει Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης Σουλεϊμάν Taştekin Eşrefpaşa Clinic. Ωστόσο, το πανεπιστήμιο ίδρυμα που İzmir προσβλέπει θα μπορούσε να δημιουργηθεί το 2001. Η υποστήριξη της Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης και του Ιδρύματος έχει το μεγαλύτερο ρόλο στην επιτυχία του Πανεπιστημίου Οικονομικών της Σμύρνης από το πρώτο ακαδημαϊκό έτος μέχρι σήμερα.

Μετά την ίδρυση του πρώτου ιδρύματος πανεπιστήμιο Bilkent στην Άγκυρα, σύμφωνα με την 130η στοιχείο του Συντάγματος, στο 15 Φλεβάρη 1990 Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης Ιδρύματος για την Ενθάρρυνση της βοήθειας Προέδρου Κοινωνικής Ekrem Demirtaş είπε: «Θα δημιουργήσουμε ένα πανεπιστήμιο με ξένο μέσο της εκπαίδευσης. "Επειδή με τις τροποποιήσεις στο νόμο Ανώτατης εκπαίδευσης αριθμούσε 2547 οι κανονισμοί των Ιδρυμάτων Ανώτατης εκπαίδευσης, που τέθηκε σε ισχύ με το να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 10 Απριλίου 1991 και αριθμούσε 20841 αφήστε την ίδρυση πανεπιστημιακού ιδρύματος. Ακολούθως, Εκρέμ Demirtaş, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος που άλλαξε το όνομά του σε Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης Υγείας και Ίδρυμα Αγωγής ", ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο 17 Νοεμβρίου του 1999.

Μετά από αυτό, γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες άρχισε. Τα έργα έγιναν πιο εντατικές, όταν Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης Διοικητικό Συμβούλιο υποστήριξε πλήρως το Διοικητικό Ιδρυτής της Εταιρείας. Ωστόσο, υπήρχε ένα πρόβλημα, δεν θα μπορούσε να βρεθεί ο τόπος για να καθιερώσει το πανεπιστήμιο. Εν τω μεταξύ, στη συνεδρίαση της Αποκρατικοποιήσεων Ύπατης Αρμοστείας στις 14 Νοεμβρίου, 2000 αριθμούσε 2000 / 83it αποφασίστηκε να καθοριστεί İzmir Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην περιοχή συσπείρωση των καταναλωτών με 160 000 τ.μ. στην Halkapınar που έχανε χρήματα. Η απόφαση αυτή αποκλείεται από τους γραφειοκράτες στη Σμύρνη, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, ο νόμος για την προστασία της φυσικής κληρονομιάς, Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων και ορισμένα μέλη πολιτικών κομμάτων. Η Nazilli Chintz εργοστάσιο το οποίο ήταν στην ίδια απόφαση ανατέθηκε στο Πανεπιστήμιο Adnan Menderes χωρίς πρόβλημα.

Οι ιδρυτές εργάστηκαν μέρα και νύχτα, έψαξε για εναλλακτικές θέσεις και το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε επίσημα με 2 σχολές, 5 επαγγελματικές σχολές και 2 ιδρύματα με το νόμο αριθμούσε 4633 που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα αριθμούσε 24373 της 14ης Απριλίου 2001. Η ημερομηνία κατά την οποία η νομοθεσία τέθηκε σε ισχύ γιορτάζεται ως ημερομηνία ίδρυσης του πανεπιστημίου. Εν τω μεταξύ, μετά από κάποιες έρευνες με την πρόταση του Μητροπολίτη Δήμαρχος Αχμέτ Piriştina το πανεπιστήμιο αποφασίστηκε να καθιερωθεί στις 1 του Ιούλη του 2001 σε Grand Plaza Hotel, που εγκαταλείφθηκε για εννέα χρόνια. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και σκληρά τροποποίηση έργων ενάντια στο χρόνο ολοκληρώθηκαν. Υπήρχαν 288 φοιτητές στο πρώτο έτος στην αίθουσα συνεδριάσεων, τάξεις, αίθουσες γραφείων, εστιατόριο, καφετέριες, κοιτώνες φοιτητών και κεντρικό κτίριο, που ολοκληρώθηκε μέσα σε τρεις μήνες. Με την έναρξη των μαθημάτων στις Δευτέρα 22 του Οκτωβρίου 2001 και η επίσημη τελετή έναρξης στις Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2001 9η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ έδωσε το πρώτο μάθημα.

Αποστολή

Η αποστολή της Σμύρνης του Οικονομικού Πανεπιστημίου είναι να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει τους ειδικευμένους φοιτητές με χαρακτηριστικά ηγεσία, επιχειρηματικών ικανοτήτων, δεξιότητες κριτικής σκέψης και την ικανότητα να συμβάλουν πολύτιμη έρευνα σε μια ποικιλία των επιστημών. Όραση

Το Όραμα της Σμύρνης του Οικονομικού Πανεπιστημίου είναι να γίνει μια κατ 'εξοχήν όργανο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης σε παγκόσμιο επίπεδο και να πρωτοπορεί πολύτιμη έρευνα σε διάφορους επιστημονικούς κλάδους. Οι βασικές αξίες του Ιδρύματος

Συμμετοχή; η προώθηση ενός ακαδημαϊκού περιβάλλοντος που είναι καθολική, ευέλικτο, πλουραλιστικό, διαφανή και ανοικτή στη συνεργασία. Καινοτομία; να λάβουν μέρος σε διεπιστημονικές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης, οι οποίες είναι αποτελεσματικές, δημιουργική και στην αιχμή των νέων ανακαλύψεων, Κοινωνική ευθύνη; να είναι υπεύθυνος εντός της κοινότητας από την αποτελεσματική διαχείριση των κοινωνικών πόρων της στην παραγωγή και τη διάδοση της καθολικής γνώσης, Perfetionism? να επικεντρωθεί σταθερά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε δραστηριότητα.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Izmir

    İzmir University of Economics, Sakarya Caddesi, No:156, 35330, Izmir

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις