Keystone logo
James Madison University

James Madison University

James Madison University

Εισαγωγή

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία απαιτεί ίσα μέρη διάνοιας και δράσης. Στο JMU, αυτό είναι το να είσαι η αλλαγή.

Όταν οι φοιτητές που αποφοιτούν από το Πανεπιστήμιο Τζέιμς Μάντισον περνούν περήφανα από τη σκηνή για να λάβουν τα πτυχία τους, είναι κάτι περισσότερο από απλώς μορφωμένοι. Είναι μέλη μιας κοινότητας δραστών. Ξέρουν πώς να κάνουν τα πράγματα να συμβούν. Έχουν βελτιώσει την ικανότητά τους να σκέφτονται κριτικά. Έχουν μάθει τη σημασία μιας ισχυρής εργασιακής ηθικής και έχουν αφοσιωθεί και είναι ικανοί στη συνεργασία με άλλους. Τα διπλώματα στα χέρια, φεύγουν από την πανεπιστημιούπολη αποφασισμένοι να ζήσουν ζωές με νόημα και να ακολουθήσουν καριέρες με σκοπό.

Μόλις δύο ώρες από την Ουάσιγκτον DC, το JMU γίνεται γρήγορα ένα από τα κορυφαία φώτα της χώρας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μαθητές απολαμβάνουν ασυνήθιστα δεσμευμένες σχέσεις με καθηγητές παγκόσμιας κλάσης που είναι στο JMU επειδή θέλουν να επιδιώξουν τη γνώση και να διδάξουν ταλαντούχους φοιτητές.

Οι φοιτητές, οι καθηγητές και οι απόφοιτοι της JMU χρησιμοποιούν ίσα μέρη νοημοσύνης και δράσης για να επιτύχουν σε κάθε είδους επιδίωξη: ενισχύουν την καινοτομία και την ανακάλυψη, πρωτοστατούν στις επιχειρήσεις, προάγουν τον πολιτισμό, βελτιώνουν την υγειονομική περίθαλψη, μεταρρυθμίζουν την εκπαίδευση, ανανεώνουν την κοινωνία των πολιτών, ανταγωνίζονται στον αθλητισμό — Είναι η Αλλαγή με κάθε τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Στατιστική

Τοποθεσία: Harrisonburg, VA

Προπτυχιακοί φοιτητές: 20.070

Μεταπτυχιακοί φοιτητές: 2.096

Προγράμματα Σπουδών: 139

Αναλογία φοιτητών/διδασκόντων: 16:1

Κατάταξη Σχολών

#1 Το πιο προτεινόμενο δημόσιο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ από τη Wall Street Journal και το Times Higher Ed

#1 Το καλύτερο κολέγιο στη Βιρτζίνια για να βρεις δουλειά από τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας των ΗΠΑ που συγκεντρώθηκαν από τη Zippia

TOP 10 Καλύτερη δημόσια προπτυχιακή διδασκαλία στις ΗΠΑ από το US News & World Report

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Ανάμεσα στις οροσειρές Blue Ridge και Allegheny στο δυτικό τμήμα της Βιρτζίνια, η πανεπιστημιούπολη του JMU προσφέρει εκπληκτική θέα στην κοιλάδα Shenandoah. Το όμορφο περιβάλλον μας και η τέλεια πανεπιστημιούπολη είναι αυτό που κάνει το JMU την πιο δημοφιλή τοποθεσία στο Instagram στην πολιτεία της Βιρτζίνια.

  Υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε στην πανεπιστημιούπολη: Συναυλίες, ταινίες, αθλητικές εκδηλώσεις, θεατρικά έργα, προσκεκλημένοι ομιλητές, εγκαταστάσεις τέχνης, ένα πλανητάριο, ένα δενδροκομείο 125 στρεμμάτων. Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει. Με 30 επιλογές για φαγητό στην πανεπιστημιούπολη, το JMU έχει επίσης αξιολογηθεί για δεκαετίες μεταξύ των κορυφαίων 15 σχολείων στις ΗΠΑ για φαγητό .

  Η Ουάσιγκτον και το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια απέχουν μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο. Ένα περιφερειακό αεροδρόμιο απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο και προσφέρει απευθείας πτήσεις προς τους σημαντικότερους κόμβους στο DC και στο Σικάγο. Η Βιρτζίνια και η περιοχή προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για ψυχαγωγία, πολιτιστικό εμπλουτισμό και εξερεύνηση της ιστορίας.

   Εισαγωγές

   Ξεκινήστε την αίτησή σας σήμερα στον ιστότοπο της JMU.

   JMU Virtual Tour

   Κάντε μια εικονική περιήγηση στην πανεπιστημιούπολη του JMU

   Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

   Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

   Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

   Τοποθεσίες

   • Harrisonburg

    S Main St,800, 22807, Harrisonburg

   • Florence

    Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2, 50125, Florence

    Ερωτήσεις