Keystone logo
Kedge Business School

Kedge Business School

Kedge Business School

Εισαγωγή

Kedge Business School είναι μια κορυφαία γαλλική σχολή διαχείρισης με 4 πανεπιστημιουπόλεις στη Γαλλία (Παρίσι, Μπορντό, Μασσαλία και Τουλόν), 3 συνεργαζόμενες πανεπιστημιουπόλεις στη Γαλλία (Αβινιόν, Μπαστιά και Μπαγιόν) και 4 στο εξωτερικό (2 στην Κίνα στη Σαγκάη και στο Σούζου και 2 στην Αφρική στο Ντακάρ και στο Αμπιτζάν).

Προγράμματα εκπαίδευσης

Το KEDGE BS προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο 36 προγραμμάτων διαχείρισης και σχεδίασης για φοιτητές και επαγγελματίες του κλάδου. Παρέχει επίσης εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Προγράμματα εκπαίδευσης Kedge:

 • Προγράμματα γενικής διαχείρισης

 • Πρόγραμμα σχεδίασης

 • Προετοιμασία για το DCG (ισοδύναμο με προπτυχιακό) και το DSCG (ισοδύναμο με μεταπτυχιακό) στη λογιστική

 • Εκ περιτροπής προγράμματα εργασίας-μελέτης

 • Εξειδικευμένα προγράμματα: MSc και Specialized Masters

 • Ενδοεταιρικά και ενδοεταιρικά προγράμματα κατάρτισης

 • Ένα Executive MBA

Ερευνα

Οι δάσκαλοι-ερευνητές στο Kedge συμβάλλουν στην προώθηση της γνώσης στη διαχείριση μέσω βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας. Βρίσκονται πίσω από την παραγωγή δημοσιεύσεων, εργασιών, συνεδρίων και άλλων, γεγονός που τοποθετεί το σχολείο στη 2η θέση για έρευνα στην κατάταξη των Γαλλικών Business Schools.

Το σχολείο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την έρευνα διαχείρισης που διεξάγει στους τομείς που καλύπτονται από τα κέντρα αριστείας και τις εξειδικεύσεις του.

Κέντρα αριστείας

 • Εμπορία

 • ΕΚΕ

 • Εφοδιαστική αλυσίδα

Εξειδίκευση

 • Οίνος και οινοπνευματώδη ποτά

 • Διοίκηση Αθλητικών Επιχειρήσεων

 • Διαχείριση Υγείας

 • Δημιουργικές Βιομηχανίες & Πολιτισμός

 • Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα

 • Τα οικονομικά επανεξετάζονται

Η έρευνα που προκύπτει από το σχολείο συμβάλλει στην ενίσχυση της ποιότητας της διδασκαλίας του, στην απόδοση των εταιρειών και των δημόσιων φορέων και στην αύξηση της γνώσης εντός της ακαδημαϊκής διοικητικής κοινότητας.

Η δέσμευσή μας

Ολόκληρη η κοινότητα του KEDGE BS: διδακτικό προσωπικό, διοικητικές ομάδες και μαθητές υποστηρίζουν τις κατευθύνσεις που παίρνει σε σχέση με τη δέσμευση κοινωνικής ευθύνης του σχολείου.

Αυτό που κάνει το KEDGE BS ξεχωριστό, αυτό που κάνει τη Σχολή διάσημο βασικό παράγοντα στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ΕΚΕ, είναι η viral προσέγγισή του που συνδυάζει την αριστεία με τη συνέπεια.

Δεν πρόκειται απλώς για προσθήκη υποδειγματικών πρακτικών (μάστερ, ερευνητικό κέντρο), αλλά για εφαρμογή συνεπών δράσεων σε όλη την έρευνα, τη διδασκαλία, την κοινωνική και περιβαλλοντική διαχείριση των πανεπιστημιουπόλεων και τη διακυβέρνησή τους.

Μέσα από τις δεσμεύσεις της και το δίκτυο των ειδικών της, η Σχολή συμβάλλει στην ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσα από το πρίσμα της ΕΚΕ.

Στατιστική

Kedge στους αριθμούς

Η κοινότητα του KEDGE αποτελείται από 14.800 φοιτητές (23% από τους οποίους είναι ξένοι φοιτητές), 172 μόνιμους καθηγητές (45% από τους οποίους είναι διεθνείς), 274 διεθνείς ακαδημαϊκούς εταίρους και 72.000 πτυχιούχους σε όλο τον κόσμο.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Πανεπιστημιουπόλεις

  • Μπορντό

  Η νέα πανεπιστημιούπολη του Μπορντό έχει σχεδιαστεί για να είναι χώρος διαβίωσης. Εκτείνεται σε 35.000 m2, διαθέτει ειδικούς χώρους εργασίας και συνομιλίας, καθώς και χώρους άθλησης και χαλάρωσης. Η πανεπιστημιούπολη στο Μπορντό σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες συνήθειες και προτιμήσεις των σημερινών φοιτητών και πώς αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν τους χώρους διαβίωσής τους.

  • Μασσαλία

  Kedge Business School επενδύει συνεχώς σε σημαντικούς πόρους logistics, τόσο σε επίπεδο εκπαιδευτικών υποδομών όσο και σε τεχνολογικούς πόρους αιχμής. Η πανεπιστημιούπολη στη Μασσαλία χωρίζεται σε διαφορετικές τοποθεσίες: την πανεπιστημιούπολη Luminy που βρίσκεται στην άκρη του Εθνικού Πάρκου Calanques και την πανεπιστημιούπολη Joliette που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης.

  • Παρίσι

  Το 2015, ο όμιλος δημιούργησε μια νέα εγκατάσταση στο Παρίσι (12ο διαμέρισμα), ένα ζωντανό κέντρο δραστηριότητας όπου οι φοιτητές, το διδακτικό προσωπικό και οι επιχειρήσεις μπορούν να συναντηθούν, να ανταλλάξουν και να αλληλεπιδράσουν. Το KEDGE πήρε την απόφαση να παραμείνει στην καρδιά της πόλης για να διευκολύνει την κινητικότητα του κοινού μεταξύ των διαφορετικών χώρων του, να βρίσκεται κοντά σε επιχειρήσεις, να επωφελείται από τον δυναμισμό τους και να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

  • Τουλόν

  Η πανεπιστημιούπολη της Τουλόν βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, στην ολοκαίνουργια «περιοχή δημιουργικότητας και γνώσης» και απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό από τον Ιανουάριο του 2020.

  • Σαγκάη

  Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην περιοχή Xuhui της Σαγκάης και φιλοξενεί πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα κτίρια δείχνουν ένα μείγμα αμερικανικών αρχιτεκτονικών επιρροών με κινέζικο στυλ. Το KEDGE έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις στη Σαγκάη: την πανεπιστημιούπολη Shanghai Jiao Tong University και την πανεπιστημιούπολη εντός του Γαλλοκινεζικού Ινστιτούτου.

  • Σούτζου

  Το άνοιγμα της πανεπιστημιούπολης του Suzhou το 2010 ήταν μέρος μιας συνεχιζόμενης πολιτικής που ξεκίνησε το 2003 για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα για τη συμβολή στη δημιουργία του Γαλλοκινεζικού Ινστιτούτου (Κινεζικό Ινστιτούτο) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Renmin της Κίνας, ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια της χώρας που ιδρύθηκε στο Πεκίνο το 1937.

  • Ντακάρ

  Kedge Business School στο Ντακάρ υποδέχεται φοιτητές από το 2008. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη δυναμική συνοικία Sacré Cœur III. Το Dakar τρέχει δύο προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το μάθημα Bachelor KEDGE και ένα Master in Management, μαζί με προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών.

  • Αμπιτζάν

  Η πανεπιστημιούπολη του Abidjan άνοιξε τις πόρτες της τον Σεπτέμβριο του 2020, με οδηγό τον Πρόεδρο της ομάδας BEM που είναι ήδη παρόν στο Ντακάρ, Δρ Pape Madické Diop. Η φιλοδοξία του σχολείου είναι να επεκταθεί ευρύτερα στην αφρικανική ήπειρο. Το Business School, το οποίο έχει επανειλημμένα ονομαστεί η καλύτερη σχολή επιχειρήσεων στη γαλλόφωνη Αφρική από το περιοδικό Jeune Afrique, προσφέρει προγράμματα αρχικής και στελεχών εκπαίδευσης από Bachelor έως Doctorate.

   

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   ΠοσόΠροθεσμία εφαρμογής
   Achievement Scholarship2,000 EURJuly 31, 2022
   Excellence Scolarship4,000 EURJuly 31, 2022
   Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc9,950 EURJuly 31, 2022

   Έκπτωση Early bird 10% στα δίδακτρα

   Για όλους τους διεθνείς φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 για εισαγωγή Ιουνίου ή Σεπτεμβρίου!

   Κατάταξη

   Kedge Business School είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο Business School της Γαλλίας. Κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των Top-40 ιδρυμάτων επιχειρήσεων και διαχείρισης στην Ευρώπη και Top-8 στη Γαλλία από τους Financial Times, είναι τριπλά διαπιστευμένο από τα EQUIS, AMBA και AACSB και μέρος του Conférence des Grandes Ecoles.

   Διαπιστεύσεις

   Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

   Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

   Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

   Τοποθεσίες

   • Bordeaux

    Kedge Business School, , Bordeaux

   • Marseille

    KEDGE Business School, , Marseille

    • Paris

     40 Avenue des terroirs de France, 75012, Paris

     • Toulon

      Kedge Business School, , Toulon

      • Shanghai

       Kedge Business School, , Shanghai

       • Dakar

        Kedge Business School, , Dakar

        Ερωτήσεις