Keystone logo
Kelowna College of Professional Counselling

Kelowna College of Professional Counselling

Kelowna College of Professional Counselling

Εισαγωγή

Η εκπαίδευσή σας, ο δρόμος σας ...

Γίνετε επαγγελματίας σύμβουλος ή θεραπευτής σε μόλις 1 χρόνο. Ή να παρακολουθήσετε εξειδικευμένο πιστοποιητικό σε 7 μήνες.

Το KCPC υιοθετεί μια προσέγγιση λέιζερ-όπως για την κατάρτιση ... με το να μηδενίζει τις θεωρίες και τις ειδικές δεξιότητες, έτσι ώστε οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να χτυπήσουν το έδαφος σε λειτουργία.


Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι πρέπει να προσφέρουμε.


Τα προγράμματα KCPC προσφέρουν πρακτικές και προσιτές εναλλακτικές λύσεις σε ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα μόνο 4 βαθμών.

 • Το KCPC κέρδισε την υψηλότερη πιστοποίηση για ιδιωτικά κολέγια σταδιοδρομίας από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης στη Βρετανική Κολομβία.
 • Προετοιμαστείτε για την απασχόληση ως σύμβουλος ή θεραπευτής σε ένα κοινοτικό οργανισμό ή ανοίξτε μια ιδιωτική πρακτική.
 • Μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να βοηθήσουν τους ενήλικες, τα ζευγάρια, τη νεολαία που αγωνίζεται με μια μεγάλη ποικιλία ψυχικών προβλημάτων υγείας.


Ποιο πρόγραμμα είναι το καλύτερο για εσάς;

Για να φιλοξενήσει το διαφορετικό τοπίο των ευκαιριών απασχόλησης στον τομέα της ψυχικής υγείας, η KCPC προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να ανταποκριθεί στους στόχους της σταδιοδρομίας σας -

Το Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής είναι ένα επιταχυνόμενο, ηλεκτρονικό πρόγραμμα που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό το εξατομικευμένο δίπλωμα σας επιτρέπει να επιλέξετε από δύο τομείς εξειδίκευσης για μια σταδιοδρομία εισόδου-μέσου επιπέδου στην επαγγελματική συμβουλευτική ή την πρακτική της ψυχοθεραπείας.


Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία;

Οι σύμβουλοι αντιμετωπίζουν ήπια έως μέτρια συμπεριφορά και συναισθηματικά προβλήματα που επηρεάζουν την προσωπική ή κοινωνική προσαρμογή του πελάτη. (Κατάσταση σπουδαστή ενηλίκων που απαιτείται για την εισαγωγή στο πρόγραμμα Διπλώματος που ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών).

Οι ψυχοθεραπευτές χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για τη θεραπεία σύνθετων ζητημάτων ψυχικής υγείας που επηρεάζουν σοβαρά το επίπεδο λειτουργίας του ατόμου. (Προπτυχιακό πτυχίο που απαιτείται για την εισαγωγή στο πρόγραμμα Διπλώματος που ειδικεύεται στην ψυχοθεραπεία).

Πιστοποιητικό Εφαρμοσμένων Μελετών Συμβουλευτικής. Το πρόγραμμα πιστοποιητικών 7 μηνών (που αποτελείται από 9 μαθήματα), για επαγγελματίες ψυχικής υγείας που επιθυμούν να ειδικευτούν σε έναν τομέα πρακτικής όπως:

 • Πρακτική Ψυχοθεραπείας
 • Συμβουλευτική φύλου και οικειότητας
 • Συμβουλευτική για τη νεολαία και την οικογένεια
 • Κατάρτιση δεξιοτήτων ζωής
 • Σύμβουλος Υποστήριξης
 • Κοινοτική Συμβουλευτική
 • Ποιμαντική Συμβουλευτική
 • Ή προσαρμοσμένη για την περιοχή που προτιμάτε.

taylor hernandez / Unsplash

person holding white ceramic mugs

Προετοιμασία για μια καριέρα

Η επιλογή του σωστού σχολείου αποτελεί μεγάλη μέριμνα για εσάς και για εμάς. Η ομάδα εισαγωγής στην KCPC ενθαρρύνει όλους τους υποψηφίους να κάνουν την έρευνά σας και προσεκτικά σταθμίζουν τις επιλογές σας. Συγκρίνετε την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται με την απαιτούμενη οικονομική και χρονική δέσμευση.

Πολλοί φοιτητές του KCPC μας λένε ότι η εκπαίδευση για μια νέα σταδιοδρομία στο συντομότερο χρονικό διάστημα ήταν μια προτεραιότητα. Για αυτούς, ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται σε ικανότητες που απαιτούσε το μισό χρόνο και τα χρήματα ως πανεπιστημιακό πρόγραμμα έδειξε την πιο νόημα.


Τι γίνεται με τις ευκαιρίες απασχόλησης;

Προετοιμασία απασχόλησης

Σε όλο το πρόγραμμά σας, θα αναπτύξετε ένα χαρτοφυλάκιο πρακτικών δεξιοτήτων εργασίας. Ανάλογα με την περιοχή εξειδίκευσης που διαθέτετε, θα είστε προετοιμασμένοι να εργαστείτε ως σύμβουλος ή θεραπευτής σε ένα δημόσιο πρακτορείο ή να ανοίξετε τη δική σας ιδιωτική πρακτική. Μερικοί απόφοιτοι εφαρμόζουν τις διαφορετικές δεξιότητες εργασίας τους σε άλλες επιχειρηματικές προσπάθειες.

Δέσμευση για αποφοίτους πτυχίου

-KCPC στέκεται πίσω από τη δέσμευσή μας για τη διδασκαλία των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως επαγγελματίας σύμβουλος. Παρόλο που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματα της απασχόλησης, θα παρέχουμε δωρεάν μαθήματα επανεκπαίδευσης για το πρώτο έτος μετά την αποφοίτησή σας για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το επίπεδο ικανότητας που περιμένουν οι εργοδότες από τις βαθμίδες του KCPC.

Δέσμευση προς τους εργοδότες - η KCPC δεσμεύεται από τη δέσμευσή μας στους εργοδότες - διασφαλίζοντας ότι τα προσφάτως προσληφθέντα πτυχία του Διπλώματος είναι ικανά και έτοιμα να εργαστούν ως συμβούλους αρχικού επιπέδου. Οποιαδήποτε κενά στην εκπαίδευση θα διορθωθούν μέσω δωρεάν μαθήματος επανεκπαίδευσης.


Μπορώ να μάθω να είμαι επαγγελματίας ψυχικής υγείας λαμβάνοντας online μαθήματα; Απολύτως…

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση γίνεται γρήγορα η προτιμώμενη μέθοδος διδασκαλίας για πολλούς φοιτητές. Η σημερινή τεχνολογία, σε συνδυασμό με τη μοναδική προσέγγιση της KCPC στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας από την άνεση και την άνεση του σπιτιού σας.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι μαθητές προτιμούν την άνεση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης:

 • Οι εκχωρήσεις προσφέρουν πρακτική εξειδίκευσης με εθελοντές «πελάτες», μαζί σας στο ρόλο του συμβούλου.
 • Τα εγχειρίδια παραδίδονται απευθείας στην πόρτα σας. Επιπλέον, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 200 εκπαιδευτικά βίντεο από τη βιβλιοθήκη ροής του KCPC.
 • Οι διαδραστικές ασκήσεις διδάσκουν δεξιότητες συμβουλευτικής που μεταβιβάζονται σε ρυθμίσεις απασχόλησης.
 • Θα ενισχύσετε την εκπαίδευσή σας με μια εθελοντική τοποθέτηση σε μια κοινότητα ή ιδιωτική υπηρεσία. να αναπτύξει ένα επαγγελματικό δίκτυο και ένα χαρτοφυλάκιο δεξιοτήτων εργασίας με πρακτική σημασία για μελλοντικούς εργοδότες.
 • Οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες σύμβουλοι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί.
 • Θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε με άλλους μαθητές σε εργαστήρια δεξιοτήτων για πρόσθετη πρακτική.


Τι συμβαίνει στη Στο Πανεπιστήμιο του Κολλεγίου;

Για τους φοιτητές που προτιμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο για το τι πρέπει να περιμένετε από τη μελέτη στο Campus μας Kelowna.

 • Οι πρακτικές συνεδρίες που σχετίζονται με θέματα μαθήματος προσομοιώνουν καταστάσεις συμβουλών.
 • Μικρό μέγεθος τάξης, συζητήσεις και ομαδικά προγράμματα.
 • Η τάξη συναντά 4 ώρες την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. κάθε μάθημα έχει διάρκεια 3 εβδομάδων. (Οι εργασίες για το σπίτι είναι επιπλέον του χρόνου που αφιερώνεται στην τάξη.)
 • Η επιλογή της ομάδας μελέτης είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με αποστολές εκπαίδευσης εξ αποστάσεως.
 • Οι μαθητές έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη βίντεο.
 • Οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες σύμβουλοι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί.
 • On-Campus τάξεις που υπόκεινται σε ελάχιστη εγγραφή.

cvpericias / Pixabay

psychology, confidence, professional

Τι άλλο είναι καλό να γνωρίζετε;

Το KCPC πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για ιδιωτικά κολέγια σταδιοδρομίας στη Βρετανική Κολομβία. Οι σπουδαστές από όλο τον κόσμο μπορούν να είναι σίγουροι για την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρουμε.

Τα εγχειρίδια και τα υλικά σπουδών που περιλαμβάνονται στο κόστος διδασκαλίας περιλαμβάνουν τις τελευταίες θεωρίες, έννοιες και τεχνικές από την ψυχολογία, την κοινωνική εργασία και την παροχή συμβουλών. Θα έχετε επίσης online πρόσβαση σε πάνω από 200 εκπαιδευτικά βίντεο από τη βιβλιοθήκη ροής βίντεο της KCPC.

Η πρακτική hands-on οδηγεί στην επαγγελματική ικανότητα - οι διαδραστικές αποστολές προσομοιώνουν πραγματικές συμβουλευτικές καταστάσεις. Αυτή η πρακτική προσέγγιση προετοιμάζει τους αποφοίτους να ανταποκριθούν στις τάσεις και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις εργασίας για συμβούλους πρώτης βαθμίδας ή ψυχοθεραπευτές που εργάζονται σε κοινοτικούς οργανισμούς και σε ιδιωτικές πρακτικές ρυθμίσεις.

Η σχολή, το πρόγραμμα σπουδών και τα βιβλία είναι συγκρίσιμα με αυτά που υπάρχουν στα προπτυχιακά πανεπιστημιακά προγράμματα. Αυτό ωφελεί τους φοιτητές που επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο πανεπιστημιακό σύστημα. Οι πιστώσεις μεταβίβασης για τα μαθήματα που γίνονται στο KCPC μπορούν να ισχύουν για πτυχίο BA ή προϋπόθεση για ορισμένα πτυχία MA κατά τη διακριτική ευχέρεια των Πανεπιστημιακών Εισαγωγικών Μονάδων.

Οι εκπαιδευτές είναι έμπειροι μέντορες με μεταπτυχιακούς τίτλους ψυχολογίας, συμβουλευτικής ή συναφείς τομείς. Ξέρουν τι χρειάζεται για να είναι σύμβουλος και παρέχουν ατομική ανατροφοδότηση και υποστήριξη στους μαθητές. Οι οδηγίες και οι αναθέσεις φιλοξενούν διάφορες μορφές μάθησης.

Συνεχής εγγραφή, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα - Τα μαθήματα προγραμματίζονται σε συνεχή κύκλο 3 εβδομάδων. Ξεκινήστε το πρόγραμμά σας στην αρχή κάθε μαθήματος.

Επαγγελματική Ονομασία - Οι απόφοιτοι του KCPC που επιδιώκουν επαγγελματικό χαρακτηρισμό ως «Εγγεγραμμένος Επαγγελματικός Σύμβουλος» (RPC), μπορούν να απευθυνθούν στον Καναδικό Σύνδεσμο Επαγγελματικών Συμβούλων.

Η αυτογνωσία και η ηθική λήψη αποφάσεων αποτελούν ουσιώδη χαρακτηριστικά των αποτελεσματικών συμβούλων. Παρόλο που δεν εννοείται ως υποκατάστατο της επαγγελματικής συμβουλευτικής, κάθε μάθημα παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν προσωπικές γνώσεις.

Τοποθεσίες

 • Kelowna

  Suite 101, 251 Lawrence Avenue, V1Y 6L2, Kelowna

Προγράμματα

  Ερωτήσεις