Keystone logo
KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

Εισαγωγή

Το KTH Royal Institute of Technology στη Στοκχόλμη είναι ένα από τα κορυφαία τεχνικά πανεπιστήμια της Ευρώπης, καθώς και βασικό κέντρο πνευματικού ταλέντου και καινοτομίας. Είμαστε το μεγαλύτερο ίδρυμα τεχνικής έρευνας και μάθησης της Σουηδίας και φιλοξενούμε φοιτητές, ερευνητές και καθηγητές από όλο τον κόσμο που είναι αφοσιωμένοι στην προώθηση της γνώσης.

Ιστορία

KTH είναι ένα πανεπιστήμιο με πλούσια ιστορία πρωτοποριακών ιδεών και καινοτομιών που χρονολογείται από το 1827. Για σχεδόν 200 χρόνια, το KTH έχει εκπαιδεύσει φοιτητές που έχουν επηρεάσει το παρόν μας και κάνουν τις τεχνολογικές προόδους που καθορίζουν τη σύγχρονη κοινωνία. Ακόμα και σήμερα, το KTH διαμορφώνει τα ταλέντα που θα βρουν τις λύσεις για τις προκλήσεις του αύριο.

Ερευνα

KTH συνεργάζεται με τη βιομηχανία και την κοινωνία για την επιδίωξη βιώσιμων λύσεων σε μερικές από τις πιο σημαντικές προκλήσεις της ανθρωπότητας: κλιματική αλλαγή, μελλοντικός ενεργειακός εφοδιασμός, αστικοποίηση και ποιότητα ζωής για τον ταχέως αναπτυσσόμενο ηλικιωμένο πληθυσμό. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα θέματα με κορυφαία παγκόσμια έρευνα και εκπαίδευση υψηλού αντίκτυπου στις φυσικές επιστήμες και σε όλους τους κλάδους της μηχανικής, καθώς και στην αρχιτεκτονική, τη βιομηχανική διαχείριση, τον πολεοδομικό σχεδιασμό, την ιστορία και τη φιλοσοφία. Σχεδόν τα δύο τρίτα των τζίρων των 4 δισεκατομμυρίων SEK σχετίζονται με την έρευνα.

Η βασική και εφαρμοσμένη έρευνα πραγματοποιείται παράλληλα στο KTH και διεπιστημονική έρευνα διεξάγεται παράλληλα με την εργασία σε συγκεκριμένους τομείς.

Καριέρα

KTH διατηρεί στενές σχέσεις με ένα διευρυνόμενο δίκτυο διεθνών εταιρειών και τη βιομηχανική κοινότητα σε διάφορους τομείς και η εργασία και η μελέτη εδώ παρέχει πρόσβαση σε αυτό το δίκτυο.

Η τελευταία έκθεση σταδιοδρομίας δείχνει ότι το 94 τοις εκατό όσων αποφοίτησαν από το KTH 2010-2012 έχουν απασχοληθεί από τότε που ολοκλήρωσαν το πτυχίο τους και το υπόλοιπο 6 τοις εκατό έχουν προχωρήσει σε διδακτορικό. σπουδές. Από τον διεθνή φοιτητικό πληθυσμό, το 30 τοις εκατό συνεχίζει με Ph.D. σπουδές σε KTH ή άλλα γνωστά πανεπιστήμια. Το 32 τοις εκατό των αποφοίτων του KTH εγκαταλείπουν τη Σουηδία για εργασία ή σπουδές στο εξωτερικό. Το 13 τοις εκατό οδηγούν άλλους στη δουλειά τους και το 13 τοις εκατό έχουν ήδη λάβει την πρώτη του διευθυντική θέση.

Στατιστική

KTH Royal Institute of Technology είναι το μεγαλύτερο και πιο σεβαστό τεχνικό πανεπιστήμιο της Σουηδίας. Επιλέγοντας KTH , αποκτάτε πρόσβαση σε μια ζωντανή φοιτητική ζωή και ένα αριστοκρατικό ακαδημαϊκό περιβάλλον.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Οι τέσσερις KTH στην ευρύτερη Στοκχόλμη συγκεντρώνουν περισσότερους από 12.000 φοιτητές πλήρους απασχόλησης, περίπου 1.900 διδακτορικούς φοιτητές και περίπου 3.700 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης. Οι πανεπιστημιουπόλεις βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά στους τομείς έρευνας και μελέτης τους, για παράδειγμα, το KTH Kista βρίσκεται στο κέντρο του κόμβου ICT Kista, με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κόσμο. Μια από τις άλλες πανεπιστημιουπόλεις μας, το KTH Flemingsberg, βρίσκεται σε ένα από τα κορυφαία κέντρα ιατρικής τεχνολογίας της Βόρειας Ευρώπης για έρευνα και βιομηχανική δραστηριότητα.

   Εισαγωγές

   Το ακαδημαϊκό έτος στο KTH αποτελείται από δύο εξάμηνα των 20 εβδομάδων το καθένα, που ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις αρχές Ιουνίου. Η αίτηση για σπουδές στο KTH με έναρξη το 2023 ανοίγει στα μέσα Οκτωβρίου. Μπορείτε να κάνετε αίτηση μέσω του σουηδικού εθνικού συστήματος αιτήσεων, Πανεπιστημιακές Εισαγωγές. Ορισμένα κοινά προγράμματα έχουν μεταγενέστερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   KTH προσφέρει τέσσερις διαφορετικές ευκαιρίες υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές. Η KTH καλύπτει τα δίδακτρα ενός ή διετούς μεταπτυχιακού προγράμματος. Η υποτροφία ενός έτους KTH KTH και καλύπτει τα δίδακτρα του δεύτερου έτους σπουδών. Η KTH απευθύνεται σε φοιτητές σε ορισμένα κοινά προγράμματα και καλύπτει τα δίδακτρα για την περίοδο σπουδών που δαπανήθηκε στις KTH . Η KTH Ινδίας απευθύνεται ειδικά σε φοιτητές από την Ινδία.

   Στατιστικά Αποφοίτων

   Κατάταξη

   KTH Royal Institute of Technology είναι το μεγαλύτερο και πιο σεβαστό τεχνικό πανεπιστήμιο στη Σουηδία — κατατάσσεται στην 89η κατάταξη QS World University Rankings 2023. Η φήμη μας πηγάζει από την καθοδηγούμενη σχολή και τους ταλαντούχους μαθητές μας, που εργάζονται μαζί για να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον.

   Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις κατατάξεις KTH στον ιστότοπό μας .

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

   Το να είσαι μέλος του KTH σημαίνει να είσαι μέρος της δυναμικής και πολυσύχναστης πόλης της Στοκχόλμης, εκτός από την πληθώρα δραστηριοτήτων που μπορείς να λάβεις μέρος ως φοιτητής. Για να μπείτε στο πνεύμα ενός αληθινού μαθητή KTH , η Φοιτητική Ένωση και άλλες φοιτητικές οργανώσεις οργανώνουν δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε φίλους για μια ζωή.

   Τοποθεσίες

   • Stockholm

    KTH Royal Institute of Technology Brinellvägen 8

   Ερωτήσεις