Keystone logo
© Kyoto University Of Advanced Science
Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Εισαγωγή

Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) μπορεί να ανατρέξει σε μια ιστορία 50 ετών ως διαπιστευμένο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην ακαδημαϊκή καρδιά της Ιαπωνίας. Για να κάνει το επόμενο βήμα και πρόκληση σε παγκόσμια κλίμακα, η KUAS κάλεσε έναν κορυφαίο Διευθύνοντα Σύμβουλο μιας παγκόσμιας επιτυχημένης εταιρείας με έδρα το Κιότο ως πρόεδρο, με στόχο να προσφέρει τους ακαδημαϊκούς της πόρους στη διεθνή σκηνή. Η καθιέρωση ενός καινοτόμου προγράμματος μηχανικής διδασκαλίας στα αγγλικά είναι ένα σημαντικό παράδειγμα αυτών των προσπαθειών, καθώς το KUAS συνεχίζει να ενισχύει τη δέσμευσή του να βρίσκεται στην κορυφή της σύγχρονης εκπαίδευσης.

Ιδρυτικές Αρχές

 • Το KUAS θα επιδιώξει να παράγει εξαιρετικούς αποφοίτους που μπορούν να εντοπίσουν και να λύσουν τα προβλήματα του μέλλοντος.
 • Το KUAS θα επιδιώξει να οραματιστεί ένα πιο λαμπρό μέλλον για την κοινωνία και να διεξάγει προηγμένη ακαδημαϊκή έρευνα που θα οδηγήσει στην υλοποίηση αυτού του οράματος.
 • Με την παραγωγή εξαιρετικών αποφοίτων και έρευνας, το KUAS θα αναλάβει ηγετικό ρόλο συνεισφέροντας στην κοινωνία, τόσο σήμερα όσο και στους επόμενους αιώνες.

Εφαρμόζοντας τις ιδρυτικές μας αρχές στην πράξη

 • Οι ειδικοί και οι ηγέτες που θα συνεισφέρουν στην κοινωνία του αύριο θα εργαστούν σε έναν κόσμο διαφορετικών αξιών.
 • Το Kyoto University Of Advanced Science είναι αφοσιωμένο στην εκπαίδευση και την έρευνα που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την επίλυση παγκόσμιων ζητημάτων κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον, εντοπίζοντας νέα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν και ενσωματώνοντάς τα με σύγχρονα εκπαιδευτικά θέματα.
 • Στο KUAS, θα επιδιώξουμε να παράγουμε δυναμικούς, ικανούς ανθρώπους που μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόκληση περίπλοκων και πολύπλευρων προβλημάτων συνδυάζοντας παγκόσμιας κλάσης προοδευτικό πνεύμα, προσαρμοστικότητα και ηθική με εξειδικευμένη γνώση, δημιουργική σκέψη και προνοητικότητα μαζί με μια ευρεία, ολιστική θεμέλιο της γνώσης.

«Δημιουργία νέων παραδειγμάτων στην παγκόσμια κοινωνία μας» - Masafumi Maeda, Πρόεδρος του KUAS

Καλώς ήρθατε στο Kyoto University Of Advanced Science του Κιότο. Με το νέο μας όνομα, το πανεπιστήμιό μας εξελίσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο, το οποίο όμως επικεντρώνεται στην πραγματικά μοναδική Σχολή Μηχανικών μας. Δημιουργήσαμε αυτό το τμήμα ως απάντηση στις παγκόσμιες ανάγκες: η εξέλιξη των ρομπότ και των αυτοματοποιημένων μηχανών, καθώς και των drones και των ηλεκτρικών οχημάτων, θα επιφέρει κοινωνικές μεταρρυθμίσεις με γρήγορο ρυθμό. Ως εκ τούτου, είμαστε αφοσιωμένοι στο να είμαστε ένα πανεπιστήμιο που δημιουργεί τις δεξιότητες γνώσης που απαιτούνται από τον σύγχρονο κόσμο μας. Αν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσουμε μαζί ένα νέο είδος πανεπιστημίου, σας περιμένουμε.

Στατιστική

KUAS σε Αριθμούς

 • 50 - Το KUAS γιόρτασε την 50η επέτειό του το 2019 με ένα ολοκαίνουργιο όνομα σχολείου.
 • 2 - Έχουμε δύο σπίτια. Η πανεπιστημιούπολη Uzumasa στο Δυτικό Κιότο και η πανεπιστημιούπολη Kameoka στην πόλη Kameoka.
 • 1 - Το KUAS φιλοξενεί την 1η διεπιστημονική παναγγλική Σχολή Μηχανικών στην Ιαπωνία.
 • 50-50 - Ένα από τα οράματά μας για τη Σχολή Μηχανικών: 50% διεθνείς φοιτητές, 50% φοιτήτριες.
 • 10.000+ - Ο αριθμός των ξένων φοιτητών στο Κιότο. Μια πραγματικά παγκόσμια πόλη!
 • Το 35% - 35% των καθηγητών στη Σχολή Μηχανικών του KUAS είναι από το εξωτερικό.
 • 264.365m² - Η συνολική έκταση των δύο πανεπιστημιουπόλεων μας.
 • 2020 - Η KUAS εγκαινίασε τη νέα της Σχολή Μηχανικών με το δικό της ολοκαίνουργιο κτίριο σχολών.
 • 10% - Περίπου 1 στους 10 ανθρώπους στην πόλη του Κιότο είναι φοιτητής πανεπιστημίου. Αυτό το ποσοστό είναι το υψηλότερο στην Ιαπωνία!

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Uzumasa Campus & The South Engineering Building

  Η πανεπιστημιούπολη Uzumasa βρίσκεται σε μια σχετικά χαλαρή περιοχή στη δυτική πόλη του Κιότο. Είναι η τέλεια απόσταση από το κέντρο της πόλης για μια ωραία, σύντομη βόλτα με το ποδήλατο όλες τις εποχές, ενώ υπάρχει πάντα το μετρό ή το λεωφορείο σε περίπτωση βροχής.

  Η πανεπιστημιούπολη Uzumasa αποτελείται από τέσσερα μεγάλα κτίρια. Το South Engineering Building είναι το νεότερο από τα τέσσερα και ολοκληρώθηκε το 2019 ειδικά για τη νέα μας Σχολή Μηχανικών. Για να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για μια πραγματικά σύγχρονη Σχολή Μηχανικών, χρειαζόμασταν ένα τέλειο σπίτι. Η αξιότιμη σχολή μας είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει μια πρακτική προσέγγιση στον σχεδιασμό και τον συντονισμό για να διασφαλίσει ότι το κτίριο διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό για την έρευνά τους τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, το Νότιο Κτήριο σχεδιάστηκε με γνώμονα το άνοιγμα. Η κάτοψη περιλαμβάνει ένα μουσείο για την προβολή των έργων των μαθητών μας και της έρευνας των καθηγητών και ένα μεγάλο, ανοιχτό μαθησιακό κοινό. Κάθε καθηγητής θα έχει τα δικά του εργαστήρια και γραφεία εντός του κτιρίου. Ωστόσο, αυτοί οι ανοιχτοί χώροι θα επιτρέψουν περισσότερες αλληλεπιδράσεις μεταξύ καθηγητών, φοιτητών, εργαστηρίων και πεδίων έρευνας. Επιπλέον, το πανεπιστήμιο ελπίζει να εμπλουτίσει αυτές τις εγκαταστάσεις με μια κουλτούρα μοναδική στον τεχνολογικό τομέα του Κιότο. Παραδοσιακά, οι εταιρείες στο Κιότο έχουν κατασκευάσει κοιτώνες για τους υπαλλήλους τους δίπλα στις εταιρείες τους, και το Νότιο Κτήριο μας διαθέτει επίσης μια διεθνή φοιτητική εστία μηχανικών 80 δωματίων.

  Η πανεπιστημιούπολη Uzumasa διαθέτει πολλές άλλες εγκαταστάσεις, το αποκορύφωμα των οποίων είναι το νέο μας West Building. Ολοκληρώθηκε το 2019 λίγο πριν από το South Building, το West Building διαθέτει ολοκαίνουργιες αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία υποστήριξης σταδιοδρομίας και πρακτικής άσκησης και πολλούς χώρους για χαλάρωση των μαθητών. Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν αίθρια, αίθρια με πλήρη θέα στην πανεπιστημιούπολη και μια μεγάλη αίθουσα συναθροίσεων.

  Campus Kameoka

  Το Kameoka Campus βρίσκεται περίπου 30 λεπτά από την πανεπιστημιούπολη Uzumasa, με το KUAS να προσφέρει υπηρεσία λεωφορείου για τη μεταφορά όλων των φοιτητών μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων. Το Kameoka Campus καταλαμβάνει μια μεγάλη κοιλάδα που πλαισιώνεται από βουνά, καθιστώντας το το ιδανικό περιβάλλον για να ξεφύγετε από τη φασαρία της πόλης. Η πανεπιστημιούπολη έκτασης 232.000 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει 16 κτίρια καθώς και πολλά αθλητικά γήπεδα (μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, γκολφ), γυμναστήριο και υπαίθριες εγκαταστάσεις αφιερωμένες στη Σχολή Επιστήμης του Βιοπεριβάλλοντος. Οι φοιτητές μηχανικών θα μπορούν να επωφεληθούν από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Kameoka στο πλαίσιο των μαθημάτων φυσικής αγωγής!

  Εγκαταστάσεις

  Το Kyoto University Of Advanced Science διαθέτει τρεις βιβλιοθήκες που όχι μόνο στεγάζουν την εντυπωσιακή συλλογή βιβλίων μας, αλλά παρέχουν επίσης στους μαθητές μια ποικιλία παραγωγικών περιβαλλόντων μελέτης.

  Για να βοηθήσουμε τους μαθητές να παραμείνουν υγιείς τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό, εκτός από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Kameoka Campus, το Uzumasa Campus διαθέτει αίθουσα γυμναστικής και στούντιο γιόγκα.

  Ένα από τα βασικά στοιχεία κάθε ιαπωνικού πανεπιστημίου είναι η καφετέρια του σχολείου, όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κουζίνα σε πολύ λογικές τιμές. Το KUAS δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό και το μενού της καφετέριας που ενημερώνεται τακτικά είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των ξένων φοιτητών μας.

   Τοποθεσίες

   • Kyoto

    Uzumasa Campus 18 Gotanda-cho, Yamanouchi, Ukyo-ku, Kyoto, Japan, 615-8577, , Kyoto

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις