Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Lamar University

Lamar University

Lamar University

Εισαγωγή

Lamar University - Είμαστε Καρδινάλιοι!

Βρείτε το σπίτι σας στο Lamar University !

Το σπίτι σε περισσότερους από 15.000 φοιτητές, Lamar University , που βρίσκεται κοντά στο Houston στο Beaumont, TX, είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κολλέγια και πανεπιστήμια του Τέξας και είναι μέλος του Texas State University System. Το LU προσφέρει περισσότερα από 100 προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε πτυχίο πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος. Η πανεπιστημιούπολη 292 στρεμμάτων στο Beaumont είναι περίπου 90 μίλια ανατολικά του Χιούστον και περίπου 25 μίλια δυτικά της Λουιζιάνας.

Ακαδημαϊκοί

Το πανεπιστήμιο έχει αναγνωριστεί σε εθνικό επίπεδο για την ποιότητα του βασικού προγράμματος σπουδών του και την ποικιλομορφία του φοιτητικού του σώματος σε σύγκριση με άλλα πανεπιστήμια κοντά στο Χιούστον. Τα μικρά μεγέθη τάξεων του Lamar και ο χαμηλός δείκτης σπουδαστών / διδασκόντων επιτρέπουν στους μαθητές να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις με την εξειδικευμένη σχολή που ενδιαφέρεται πραγματικά για την επιτυχία τους.

Το LU τονίζει τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα δίνοντας έμφαση στην πρακτική μάθηση σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας άφθονες ευκαιρίες για προπτυχιακές σπουδές και υποστηρίζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα Honors. Το πανεπιστήμιο είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή στα κολέγια της Νότιας Ένωσης Σχολείων και Σχολείων. Πολλά κολέγια και προγράμματα LU διαθέτουν πρόσθετες εξειδικευμένες πιστοποιήσεις, αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την τεχνογνωσία τους.

Παροχές Campus

Η πανεπιστημιούπολη της LU παρέχει φοιτητικές ανέσεις για τη σχολική φοίτηση και για αναψυχή. Περισσότεροι από 2.500 φοιτητές ζουν στην πανεπιστημιούπολη, μόλις μία ώρα και μισή από το Χιούστον, σε σύγχρονες αίθουσες κατοικιών τύπου διαμερισμάτων, γνωστές ως Cardinal Village, που διαθέτουν ιδιωτικά υπνοδωμάτια και όμορφα επιπλωμένα καθιστικά. Όλοι οι φοιτητές του Lamar University έχουν πρόσβαση στη γαστρονομική τραπεζαρία και στο ευρύχωρο αθλητικό κέντρο Sheila Umphrey, ένα εκθεσιακό κέντρο με αναρριχητικό τοίχο 43 ποδιών, όλο τον τελευταίο εξοπλισμό γυμναστικής και μια ποικιλία ενδομυϊκών αθλημάτων.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Πέρα από την τάξη, οι φοιτητές του Lamar University αναπτύσσουν δεξιότητες ηγεσίας και δια βίου φιλίες σε περισσότερα από 100 σωματεία και οργανισμούς. Οι σπουδαστές έχουν αντίκτυπο μέσω των εθνικά συνδεδεμένων αδελφοτήτων και αδελφών, επαγγελματικών ενώσεων, πολιτιστικών ομάδων, θρησκευτικών συλλόγων και οργανώσεων εξυπηρέτησης. Η εγγύτητα του Lamar University στο Χιούστον προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να βρεθείτε κοντά στην πόλη, αλλά είναι αρκετά μακριά για να ξεφύγετε.

Αθλητισμός

Lamar University φοιτητές του Lamar University απολαμβάνουν επευφημίες στους καρδινάλους σε περισσότερες από δώδεκα ανδρικές και γυναικείες αθλητικές δραστηριότητες του NCAA Division I. Ανταγωνισμένοι στο Southland Conference, οι ομάδες Cardinals έχουν ιστορία νίκης σε πρωταθλήματα σε αθλήματα, όπως μπάσκετ ανδρών και γυναικών, βόλεϊ, γκολφ και cross country. Το πρόγραμμα μπέιζμπολ, με επικεφαλής τον θρυλικό προπονητή Jim Gilligan, δημιούργησε πολλές μεγάλες αγωνιστικές εκδηλώσεις. Το νέο πρόγραμμα ποδοσφαίρου της LU αύξησε τον ενθουσιασμό στην πανεπιστημιούπολη με τα πλήθη των πωλήσεων και τους σπουδαστές που συμμετείχαν στην πορεία, τη μαζορέτες, την ομάδα χορού και όλη τη διασκέδαση του παιχνιδιού.

Δήλωση διαπίστευσης

Δήλωση διαπίστευσης

Lamar University είναι διαπιστευμένο από την Νότια Ένωση Σχολών και Σχολών της Επιτροπής στα κολέγια να απονείμει συνεργάτες, απολυτήρια, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή για τα κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 ή τηλεφωνήστε στο 404-679-4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Lamar University .

Πολιτική μη διάκρισης

Lamar University είναι μια ισότιμη ευκαιρία, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με θετική δράση και ένας εργοδότης. Lamar University δεν θα κάνει διακρίσεις εις βάρος υπαλλήλου ή αιτούντος εργασία λόγω φυλής, χρώματος, θρησκείας, φύλου, ηλικίας, αναπηρίας, εθνικής καταγωγής, καθεστώτος βετεράνου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου, σύμφωνα με τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τον Τίτλο VII του Νόμου περί αστικών δικαιωμάτων του 1964, Εκτελεστική εντολή 11246 όπως εκδίδεται και τροποποιείται. Τίτλος IX των τροπολογιών για την εκπαίδευση του 1972, όπως τροποποιήθηκε · Άρθρο 504 του νόμου περί αποκατάστασης του 1973.

Texas Public Information Act

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό κώδικα του Τέξας, Κεφάλαιο 552, Lamar University θα συμμορφωθεί με όλες τις διατάξεις που σχετίζονται με την απελευθέρωση των απαιτούμενων δημόσιων πληροφοριών. Όλες οι κυβερνητικές πληροφορίες τεκμαίρεται ότι είναι διαθέσιμες στο κοινό, αν και ορισμένες εξαιρέσεις ισχύουν για την αποκάλυψη των πληροφοριών. Lamar University κοινοποιεί αμέσως τις απαιτούμενες πληροφορίες που δεν είναι εμπιστευτικές από το νόμο, είτε συνταγματικές, είτε νόμιμες, είτε με δικαστική απόφαση, ή πληροφορίες για τις οποίες δεν ζητήθηκε εξαίρεση από τη γνωστοποίηση.

Δήλωση αποστολής

Lamar University είναι αφιερωμένο στην επιτυχία των σπουδαστών, εμπλέκοντας και ενδυνάμωσης των μαθητών με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να ευδοκιμήσουν στην προσωπική τους ζωή και στους επιλεγμένους τομείς της προσπάθειας. Ως ακαδημαϊκό ίδρυμα, Lamar University είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τους ακαδημαϊκούς υψηλής ποιότητας, το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών, τον ποικίλο φοιτητικό πληθυσμό, την προσβασιμότητα, την επιτυχία των φοιτητών και τις κορυφαίες επιστημονικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στη μετατροπή των κοινοτήτων του νοτιοανατολικού Τέξας και πέραν αυτού.

Η στιγμή σας είναι εδώ

Σας διαμορφώνεται από κάθε στιγμή της ζωής σας και αυτό σας κάνει μοναδικό. Στο Lamar University , η εκπαίδευση βασίζεται στις ατομικές σας ανάγκες για να σας δώσει τα εργαλεία για την επιτυχία στο μεταπτυχιακό σχολείο και την καριέρα σας. Με προσωπικές εμπειρίες μάθησης για κάθε μαθητή και μια σειρά από hands-on ευκαιρίες, LU καθιστά τον χρόνο σας μετράνε. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις στιγμές σας εδώ στο Lamar University .

Τοποθεσίες

  • Beaumont

    Lamar University 4400 MLK Blvd., 77710, Beaumont

Προγράμματα

Ερωτήσεις