Keystone logo
Lehigh University

Lehigh University

Lehigh University

Εισαγωγή

Σχετικά με τον Lehigh

Μια ζωντανή, δυναμική κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων

Βρίσκεται στην όμορφη κοιλάδα Lehigh της Πενσυλβανίας, Lehigh είναι ένα από τα πιο διακεκριμένα ιδιωτικά ερευνητικά πανεπιστήμια του έθνους. Μέσα από ακαδημαϊκή αυστηρότητα, επιχειρηματική νοοτροπία και ευκαιρίες συνεργασίας, προκαλούμε τους μαθητές μας να γίνουν οι ηγέτες του μέλλοντος.

Αναμφισβήτητα Lehigh

Για πάνω από 150 χρόνια, ο Lehigh είχε το βλέμμα του για το μέλλον, επαναπροσδιορίζοντας τι σημαίνει να οδηγεί κάθε βήμα του δρόμου.

Καλώς ήλθατε στο Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών

Ως το μεγαλύτερο και πιο διαφορετικό κολέγιο του Lehigh, φιλοξενούμε τις κοινωνικές επιστήμες, τις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις φυσικές επιστήμες. Με 1.894 προπτυχιακούς φοιτητές, 342 μεταπτυχιακούς φοιτητές, 270 καθηγητές πλήρους απασχόλησης και 90 επαγγελματίες, είμαστε συγκρίσιμοι σε μέγεθος και προσφέρουμε την οικειότητα ενός φιλελεύθερου κολλεγίου τεχνών, αλλά επωφελούμαστε από τους πόρους ενός ερευνητικού πανεπιστημίου. Η σχολή μας είναι πετυχημένοι μελετητές, καλλιτέχνες και συγγραφείς, αναγνωρισμένοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως ηγέτες στους τομείς τους, οι οποίοι μοιράζονται μια δέσμευση για την ενσωμάτωση της διδασκαλίας και της υποτροφίας σε καινοτόμα, δυναμικά προγράμματα σπουδών που τίθενται σε ένα πνευματικά ενθαρρυντικό περιβάλλον.

Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα προετοιμάζουν τους μαθητές για την πολυπλοκότητα του κόσμου που θα ανακαλύψουν κατά την αποφοίτησή τους, όπου θα βρουν ανταγωνιστικά οράματα και αξίες που πρέπει να εργαστούν για να κατανοήσουν και στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούν αποτελεσματικά. Το κολέγιο είναι ένας χώρος για έντονο διάλογο. Εκπαιδεύουμε τους μαθητές να προβλέπουν και να καθοδηγούν την αλλαγή, να βλέπουν τις προκλήσεις ως ευκαιρίες, να μετατρέπουν τη γνώση σε δράση και να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Επιδιώκουμε να μεγιστοποιήσουμε την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των μαθητών, τοποθετώντας ταυτόχρονα το άτομο στο ευρύτερο πλαίσιο της ανθρώπινης κουλτούρας και του φυσικού κόσμου. Οι τάξεις μας εκτείνονται πέρα από τέσσερα τείχη στην ευρύτερη κοινότητα και σε χώρες που καλύπτουν τον κόσμο.

"Ανεξάρτητα από τις φιλοδοξίες σας, τα προγράμματα στο Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών θα αμφισβητήσουν τις υποθέσεις σας, θα διευρύνουν τις ικανότητές σας και θα επεκτείνουν τις προοπτικές σας."

Εξερευνήστε τον κόσμο μας. Ανακαλύψτε τον εαυτό σας.

Στο Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών, οι μαθητές μαθαίνουν, μεγαλώνουν, μοιράζονται ιδέες και αναπτύσσουν μια αίσθηση κατεύθυνσης που διαρκεί μια ζωή. Το κολέγιο παρέχει ένα μαθησιακό περιβάλλον που προσελκύει φοιτητές με καθηγητές που οδηγούν την πνευματική ανάπτυξη των κλάδων τους. Ανεξάρτητα από τις προσδοκίες σας, τα προγράμματα στο Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών θα αμφισβητήσουν τις υποθέσεις σας, θα διευρύνουν τις ικανότητές σας και θα επεκτείνουν τις προοπτικές σας. Γίνετε μέρος ενός δια βίου μαθησιακού περιβάλλοντος που σας προσφέρει νέες ακαδημαϊκές διαδρομές, νέες προσωπικές κατευθύνσεις και συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες. Είτε πρόκειται να προωθήσετε τους στόχους της καριέρας σας, να βρείτε νέους ορίζοντες ή να καλλιεργήσετε την ψυχή σας, να ανακαλύψετε τα προγράμματα που εμπλέκονται, εμπλουτίζουν, ενημερώνουν, προκαλούν και εμπνέουν.

Η σημασία της διαφορετικότητας

Το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών είναι μια κοινότητα μελετητών και εκπαιδευτικών που μοιράζονται το πάθος για την αναζήτηση της γνώσης και την επέκταση της κατανόησής μας για τον κόσμο. Αναζητούμε μια κοινότητα καθηγητών, προσωπικού και φοιτητών που αντανακλούν την κοινωνία γενικότερα. Η ποικιλομορφία είναι ένα κρίσιμο συστατικό της ακαδημαϊκής αριστείας και είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση της διπλής αποστολής μας στην εκπαίδευση και την έρευνα. Μαθαίνουμε καλύτερα όταν είμαστε εκτεθειμένοι σε προοπτικές, εμπειρίες, πεποιθήσεις και απόψεις διαφορετικές από τις δικές μας. Αυτό επιτυγχάνεται πιο εύκολα σε ένα πλούσιο περιβάλλον. Ο κόσμος σήμερα είναι διασυνδεδεμένος και αλληλεξαρτώμενος. Είμαστε πιο επιτυχημένοι στη ζωή όταν αγκαλιάζουμε και γιορτάζουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες όλων των μελών της κοινωνίας μας. Εξερευνώντας δυναμικά αλλά με σεβασμό τόσο τις διαφορές μας όσο και τις ομοιότητες μας, ενισχύουμε την κατανόηση και περισσότερη κοινωνία των πολιτών.

Έχουμε διαθέσει σε αυτόν τον ιστότοπο πολλές πληροφορίες σχετικά με τη ζωή στο Κολλέγιο ή στις Τέχνες και τις Επιστήμες στο Lehigh. Θα βρείτε συνδέσμους προς τα τμήματα μας και τα πολλά διεπιστημονικά προγράμματα και ερευνητικά κέντρα που προσελκύουν καθηγητές και φοιτητές. Ελπίζω να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες που προσφέρει το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών.

Ρόμπερτ Α Λουλούδια
Herbert και Ann Siegel Dean
Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών

Lehigh University Linderman Library

Τοποθεσίες

 • Bethlehem

  Lehigh University, College of Arts and Sciences, 9 West Packer Avenue, PA 18015, Bethlehem

  • Bethlehem

   Memorial Drive West,27, 18015, Bethlehem

   Ερωτήσεις