Keystone logo
Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 1951, Liaoning University of Technology (LUT) είναι επαρχιακό πανεπιστήμιο ανώτερης μάθησης. Πρόκειται για ένα πολύπλευρο πανεπιστήμιο με ειδίκευση στη μηχανική, καθώς και για την παροχή διδασκαλίας στην επιστήμη, στις φιλελεύθερες τέχνες, στην οικονομία και στις μελέτες διαχείρισης. Σήμερα εξυπηρετεί πάνω από 18.000 προπτυχιακούς και 578 μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Το LUT διαθέτει 21 κολέγια και σχολές. Προσφέρονται σαράντα επτά προπτυχιακές ειδικότητες και σαράντα τέσσερις μεταπτυχιακές ειδικότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν 7 μεταπτυχιακούς τίτλους πρώτου επιπέδου και 37 μεταπτυχιακούς τίτλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που καλύπτουν 9 πεδία εξουσιοδοτημένου μεταπτυχιακού τίτλου και 13 ειδικότητες ανώτερης επαγγελματικής σχολής. Το LUT διαθέτει 3 εθνικά εργαστήρια-κλειδιά, επαρχιακά βασικά εργαστήρια, 5 κεντρικά και τοπικά συνεργαζόμενα εργαστήρια με κυρίαρχη πειθαρχία και 2 επαρχιακά ερευνητικά κέντρα μηχανικής.

Το LUT έχει μια ομάδα 1, 278 μελών του προσωπικού. Μεταξύ των 780 καθηγητών πλήρους απασχόλησης, υπάρχουν 148 καθηγητές, 300 αναπληρωτές καθηγητές, ένας επικεφαλής αναγνωρισμένος από το επαρχιακό υπουργείο Παιδείας, 57 ηγέτες φοιτητών σε επίπεδο πανεπιστημίου, ακαδημαϊκοί ηγέτες και εξαιρετικοί νέοι βασικοί δάσκαλοι. Οι καθηγητές μας έχουν αποδείξει ότι κάνουν ισχυρή επιστημονική έρευνα. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν ολοκληρώσει περισσότερα από 500 επιστημονικά ερευνητικά έργα. και έχουν λάβει 25 βραβεία σε επαρχιακό επίπεδο και έχουν δημοσιεύσει πάνω από 4.000 ακαδημαϊκές διατριβές, 110 από τις οποίες ενσωματώθηκαν σε τρεις σημαντικές διεθνείς αναζητήσεις εγγράφων.

Σύμφωνα με τα αιτήματα που αποφάσισε η μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά, το LUT επικεντρώνεται στη βελτίωση της συνολικής κατανόησης του κόσμου γύρω από τους μαθητές και στη βελτίωση των δημιουργικών και πρακτικών ικανοτήτων των μαθητών. Οι υψηλά ειδικευμένοι απόφοιτοι της LUT έχουν καλωσοριστεί από όλα τα επαγγέλματα και τα τελευταία χρόνια ο ρυθμός απασχόλησης ήταν πάνω από 98%.

Η Σχολή Διεθνούς Εκπαίδευσης της LUT είναι υπεύθυνη για τη διεθνή συνεργασία, την πρόσληψη και τη διοίκηση διεθνών φοιτητών. Το LUT διεξήγαγε διεθνή ανταλλαγή και συνεργασία από το 1985. Τα τελευταία χρόνια, το πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει πολυάριθμα προγράμματα ανταλλαγών με περισσότερα από 20 ξένα πανεπιστήμια. Το LUT στέλνει φοιτητές στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κορέα, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία και την Αυστραλία. Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να λάβουν πιστοποιητικά αποφοίτησης και πτυχία πανεπιστημίου, καθώς και πτυχία του μεταπτυχιακού. Μέχρι τώρα, είχαμε σπουδαστές από τις ΗΠΑ, την Κορέα, την Ιαπωνία, τη Σλοβενία και το Πακιστάν. Το κινεζικό μας Κέντρο Εκπαίδευσης προσφέρει δωρεάν κινέζικα μαθήματα για όλους τους φοιτητές. Για να δώσουμε στους φοιτητές μια ευρύτερη γνώση για τον κινεζικό πολιτισμό, οργανώνουμε επίσης μαθήματα όπως το Kung Fu, η καλλιγραφία και τα παραδοσιακά κινεζικά μουσικά όργανα.

Η πανεπιστημιούπολη LUT είναι μια από τις "Μονάδες Κήπου" της Λιαονίνγκ. Η φοιτητική κατοικία είναι άνετη, τακτοποιημένη, γεμάτη πολιτιστική ατμόσφαιρα και βολική για αγορές και ταξίδια. Οι καφετέριες στην πανεπιστημιούπολη εξυπηρετούν διαφορετικούς τρόπους φαγητού και απολαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό οι φοιτητές και το προσωπικό μας.

Μετά από 65 χρόνια προσπάθειας, η LUT έχει καθιερώσει μια μοναδική πανεπιστημιακή παράδοση και έχει συσσωρεύσει πολύτιμο πνευματικό πλούτο. Σήμερα, όλοι οι δάσκαλοι και τα μέλη της LUT κάνουν το πανεπιστήμιο μας ισχυρό με τη μεταρρύθμιση και την ανάπτυξη με τον ενθουσιασμό τους να επιτύχουν ένα επαρχιακό πανεπιστήμιο πρώτης κατηγορίας γνωστό από όλο το έθνος και να συνεισφέρουν στην εθνική και τοπική ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Τοποθεσίες

  • Jinzhou

    Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

    Ερωτήσεις