Keystone logo
LISAA Paris

LISAA Paris

LISAA Paris

Εισαγωγή

Περισσότερα School of Design είναι ένα Grande Ecole σε ανθρώπινη κλίμακα. Ιδρύθηκε το 1986 από τον Michel Glize, σήμερα Περισσότερα είναι μια αναφορά στον κόσμο της εφαρμοσμένης εκπαίδευσης τεχνών.

Έχοντας σπουδάσει αρχιτεκτονική, Michel Glize ήθελε να δημιουργήσει ένα εργαστήριο για τους μαθητές προετοιμάζονται για τις ανταγωνιστικές εξετάσεις για την είσοδο στα σχολεία τέχνης Grande Ecole. Ως εκ τούτου, ίδρυσε το Atelier de Σεβρών το 1979. Στον απόηχο αυτής της επιτυχίας, πήγε για να βρεθεί Περισσότερα, αρχικά προσφέροντας μαθήματα στο χωρικό σχεδιασμό και σχέδιο μόδας. Αυτή τη στιγμή, υπήρχαν μόνο τέσσερα σχολεία στο Παρίσι προσφέροντας μαθήματα σχεδιασμού.

Περισσότερα γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς στον τομέα. Με τη διδασκαλία προσανατολισμένη προς νέα τεχνολογία, μια σταθερή ομάδα του διδακτικού προσωπικού και ιδιαίτερη προσοχή στην επαγγελματική ένταξη των μαθητών, το σχολείο αυξήθηκε γρήγορα, προσελκύοντας αναγνωρισμένοι επαγγελματίες (με προσωπικότητες όπως Sonia Rykiel συμμετέχουν ως κριτές σε εξετάσεις viva) και νέα καταστήματα που ιδρύθηκε έξω από το Παρίσι: "Περισσότερα άνοιξαν τα σχολεία στο Παρίσι, Rennes, Nantes και το Στρασβούργο και πρόσφατα στο Νέο Δελχί και Bangalore στην Ινδία. Στην καρδιά των μικρών εργαστηρίων σε ανθρώπινη κλίμακα, στα σχολεία, στο κέντρο της πόλης, οι μαθητές αποκτούν τις γνώσεις και τις τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να ενσωματώσει το επαγγελματικό κόσμο. "Σήμερα Περισσότερα είναι ένας θεσμός, αναγνωρίζονται όχι μόνο στο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και από το γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού και Επικοινωνίας. Με 2200 φοιτητές, κατανεμημένα σε επτά διαφορετικές τοποθεσίες, Περισσότερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα γαλλικά σχολεία του σχεδιασμού. διεθνές δίκτυο του αποτελεί σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις. Περισσότεροι από 200 πρακτική άσκηση και εργασία προσφέρει πάει σε απευθείας σύνδεση κάθε μήνα.

Ιδρύθηκε το 1986, Περισσότερα είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία σχεδιασμός στη Γαλλία. Το σχολείο παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να εκφράσουν το ταλέντο του σχεδιασμού τους στους τομείς της μόδας, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, σχεδιασμός, γραφιστική, βίντεο παιχνίδια ή κινούμενα σχέδια.

Παρέχοντας στους φοιτητές ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Περισσότερα είναι ένα από τα λίγα ιδιωτικά περαιτέρω εκπαιδευτικά ιδρύματα πρέπει να αναγνωρίζεται από το γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού και Επικοινωνίας. Τα μαθήματα που διδάσκονται στο Περισσότερα καλύπτουν όλα τα πεδία στο επάγγελμα του σχεδιασμού και είναι πιστοποιημένα από το κράτος πτυχία (BTS) και τα προσόντα που αναφέρονται στη γαλλική Μητρώο επαγγελματικές πιστοποιήσεις (RNCP) (επίπεδο II / Bac + 3/4 ετών περαιτέρω εκπαίδευση)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ αιχμής ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Το προσωπικό μας δεν είναι μόνο οι εκπαιδευτικοί αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται. Το ίδρυμα αυτό στην πραγματικότητα της αγοράς και τη συνεχή εξέλιξη των πρακτικών και των τάσεων επιτρέπει Περισσότερα για να φτάσει ένα ποσοστό επιτυχίας που είναι σημαντικά υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο, ιδιαίτερα για τα προσόντα BTS.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διδασκαλία στο Περισσότερα βασίζεται σε συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των επαγγελματιών, που συμπληρώνεται από εργαστήρια, viva εξετάσεις και τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας. Περισσότερα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα σχολεία από εργοδότες, οι οποίοι παρακολουθούν το τέλος των εξετάσεων viva χρόνο να αναζητήσουν το μέλλον ταλέντα. Ως αποτέλεσμα, έξι μήνες μετά την αποφοίτησή του, το 82% των αποφοίτων Περισσότερα έχουν βρει απασχόληση στον τομέα στον οποίο διεξάγονται μελέτες τους.

Εξειδικεύοντας την υποστήριξή σε κάθε φοιτητή

Περισσότερα επικεντρώνεται σε μαθήματα με τη μορφή εργαστηρίων-ένα στυλ διδασκαλίας όπου η ανταλλαγή και η συζήτηση είναι στο κέντρο της μάθησης. Διάρκεια των σπουδών τους στο Περισσότερα, κάθε φοιτητής οφέλη από την ατομική υποστήριξη εκπαιδευτή. Διευθυντές Σπουδών και οι δάσκαλοι είναι πάντα διαθέσιμος να ακούει τους μαθητές τους. Ασκούν ένα-προς-ένα συναντήσεων και εξατομικευμένες εκτιμήσεις να επιτρέπει σε κάθε μαθητή να προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο και με το δικό τους ρυθμό.

Τρέφοντας το δίκτυο αποφοίτων

Το σχολείο διατηρεί την επαφή με τους αποφοίτους, οι οποίοι είναι οι πιο ενεργές συνδέσεις στο επαγγελματικό δίκτυο Περισσότερα για. εμπειρίες τους βοηθήσει να εκπαιδεύσει τους πτυχιούχους να είναι ποτέ περισσότερο προσαρμοσμένη στην αγορά εργασίας και θα επιτρέψει επίσης πρόσφατους πτυχιούχους να βρουν νέες θέσεις εργασίας.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

φήμη Περισσότερα είναι χτισμένο σε ανταλλαγές με τον έξω κόσμο. Με έδρα το Παρίσι και περιφερειακές Γαλλία, Περισσότερα άνοιξε επίσης τα σχολεία διεθνώς.

Η είσοδος στο Περισσότερα Παρίσι για τους ξένους φοιτητές εξαρτάται από την παρουσίαση ενός χαρτοφυλακίου της προσωπική δουλειά και μια πρόσωπο με πρόσωπο συνέντευξη. καλλιτεχνική και τεχνική ικανότητα του κάθε μαθητή αξιολογείται, επιπλέον, πάνω απ 'όλα, να την περιέργειά τους, καλλιτεχνικές γνώσεις, τα κίνητρα και η καταλληλότητα σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες των κλάδων των εφαρμοσμένων τεχνών.

Τοποθεσίες

 • Paris

  Paris Fashion 13 rue Vauquelin, 75005 , Paris

  • Paris

   Paris Interior Architecture & Design 8 square Henri Delormel , 75014, Paris

   • Paris

    Paris Graphic Design 62 boulevard Arago, 75013, Paris

    • Paris

     Paris Animation & Video Games 7 rue Armand Moisant , 75015, Paris

     Ερωτήσεις