Keystone logo
Lithuania Business College

Lithuania Business College

Lithuania Business College

Εισαγωγή

Το LBC ΔΙΑΘΕΤΕΙ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 • Μεθοδολογία Έρευνας, 6 μονάδες ECTS.
 • Μάθημα Τεχνολογιών Πληροφορικής, 6 μονάδες ECTS.
 • Σύγχρονες Οικονομικές Θεωρίες, 3 μονάδες ECTS.
 • Εφαρμοσμένη Φιλοσοφία, 3 μονάδες ECTS.
 • Ψυχολογία της Επικοινωνίας, 3 μονάδες ECTS.

Περισσότερες πληροφορίες: https://ltvk.lt/en/online-courses/

Αποστολή. Lithuania Business College (LBC) είναι αποφασισμένο να προετοιμάσει δημιουργικούς, καταρτισμένους επαγγελματίες, να δημιουργήσει συνθήκες δια βίου μάθησης με τη χορήγηση επαγγελματικού πτυχίου και να πραγματοποιήσει την εφαρμοσμένη έρευνα που είναι απαραίτητη για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Οραμα. Lithuania Business College (LBC) είναι ένα καινοτόμο, διαφανές, κοινωνικά ενεργό και υπεύθυνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, διεθνώς αναγνωρισμένο, ευέλικτο στις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας.

Lithuania Business College ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες πληροφορικής στη διαδικασία σπουδών και λόγω αυτού, δημιουργεί ευέλικτα και ελκυστικά μέσα σπουδών. Ένας από τους κύριους στόχους του ιστότοπου του Κολλεγίου είναι η βελτίωση της ποιότητας των σπουδών. Στη διαδικασία της μελέτης χρησιμοποιούνται διαδραστικά μαθήματα και διάφορες μέθοδοι εμπλοκής. Το Κολλέγιο έχει εξοπλιστεί με: Εργαστήριο CISCO, Εργαστήριο Κατασκευαστικών Υλικών, Εργαστήριο Τεχνολογίας και Καινοτομίας, Εργαστήριο Εγκληματολογίας, Προσομοίωση Δικαστηρίου, Εργαστήριο Ηγεσίας και Εργαστήριο Τουρισμού.

Σκοπός του Lithuania Business College (LBC) είναι να διασφαλίσει ότι οι μαθητές όχι μόνο αποκτούν όσο το δυνατόν περισσότερη εργασιακή εμπειρία, η οποία απαιτείται στις επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά και τις νεότερες θεωρητικές γνώσεις. Το Κολλέγιο έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασίας με διάφορες επιχειρήσεις και κοινωνικούς εταίρους, επομένως παρέχει στους φοιτητές πρακτική άσκηση και μελλοντικές ευκαιρίες τοποθέτησης. Το κολέγιο διαθέτει επίσης μια εταιρεία πρακτικής εκπαίδευσης «Biurometa», η οποία προσομοιώνει τις δραστηριότητες πραγματικών εταιρειών, οι οποίες συναλλάσσονται μεταξύ τους μέσω του κέντρου «Simulith» στη Λιθουανία και στο δίκτυο EUROPEN στον κόσμο. Προκειμένου να προετοιμάσει τους φοιτητές για την αγορά εργασίας, το κολέγιο έχει επίσης δημιουργήσει ένα κέντρο σταδιοδρομίας που παρέχει υποστήριξη σταδιοδρομίας σε φοιτητές και αποφοίτους.

Στη Lithuania Business College δίνει διαλέξεις σε καθηγητές που είναι επαγγελματίες και επαγγελματίες στον τομέα τους. Στο LTVK δίνουν διαλέξεις δικηγόροι, νομικοί εμπειρογνώμονες, ειδικοί τραπεζών, διευθυντές τμημάτων οικονομικών και ελεγκτών, διευθυντές τμημάτων μάρκετινγκ και πωλήσεων, ειδικοί προγραμματισμού, προγραμματιστές ιστοσελίδων, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αθλητές, διοργανωτές εκδηλώσεων, πράκτορες logistics κ.λπ.

Lithuania Business College διατηρεί στενές σχέσεις με κοινωνικούς εταίρους προκειμένου να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας, σύγχρονες, προσανατολισμένες στην αγορά εργασίας σπουδές. Μεταξύ των κοινωνικών εταίρων του Κολλεγίου υπάρχουν οι ακόλουθοι οργανισμοί: SE Klaipėda State Seaport Authority, Klaipeda County Police Headquarters, UAB/Ltd "Klaipėda" hotel - Amberton, UAB/Ltd "Baltic clouds", PE European Consumer Center, UAB/Ltd Marine - General Crewing, Association “Klaipėda region”, UAB/Ltd Idėjų balansas (ισορροπία ιδεών), UAB/Ltd Litlafas, Klaipėda Tourism, and Culture Information Center, UAB/Ltd ,,Balco LTD”, UAB/Ltd ,,Vlantana“, UAB /Ltd ,,Nesė Group“, BI Klaipeda City Social Support Centre, Επιμελητήριο Συμβολαιογράφων, Επαρχιακό Δικαστήριο της πόλης Palanga, Επαρχιακό δικαστήριο της περιοχής Skuodas, UAB/Ltd "MK laivyba" και άλλοι οργανισμοί.

Lithuania Business College συμμετέχει ενεργά σε διεθνή προγράμματα σπουδών και επιστημών, επεκτείνει το δίκτυο διεθνών εταίρων, έχει το προβάδισμα μεταξύ του Lithuania College (μη πανεπιστημιακά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) στη συμμετοχή καθηγητών και φοιτητών σε διεθνή προγράμματα κινητικότητας. Το Κολλέγιο διατηρεί ισχυρές σχέσεις συνεργασίας με την Εσθονία, τη Σουηδία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Δανία, την Τουρκία και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης άλλων χωρών, έχει δικό του αντιπρόσωπο για τις ασιατικές χώρες στην Ινδία και συνεργάζεται με άλλες ξένες επιχειρήσεις, μη κυβερνητικούς τομείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής Erasmus + δίνεται στους φοιτητές η ευκαιρία να σπουδάσουν και να εξασκηθούν στο εξωτερικό. Lithuania Business College έχει συνεργάτες σε περισσότερες από 50 ξένες χώρες. Οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών χωρών στα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος σπουδών τους. Κάθε εξάμηνο έρχονται να σπουδάσουν στο LTVK 20 φοιτητές από Τουρκία, Ισπανία, Πορτογαλία κ.λπ. Οι σπουδαστές LTVK αποκτούν νέες δεξιότητες και εμπειρία στη διεθνή επικοινωνία.

Στη Lithuania Business College ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να είναι πρωτοβουλίες, δραστήριοι, επιχειρηματικοί και διεθνώς προσανατολισμένοι. Το Κολλέγιο διαθέτει ενεργό σωματείο φοιτητών, λέσχες οικονομολόγων και δικηγόρων και νομική κλινική, οι φοιτητές ενθαρρύνονται συνεχώς να συμμετέχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες και οι φοιτητές συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση και συμμετοχή των εσωτερικών και εξωτερικών εκδηλώσεων του Κολλεγίου.

Lithuania Business College διεξάγει εφαρμοσμένη έρευνα απαραίτητη για έργα περιφερειακής ανάπτυξης και επιστημονικής ανάπτυξης, τα περιφερειακά προβλήματα συζητούνται στο ετήσιο διεθνές συνέδριο «Περιφερειακά θέματα: οικονομία, διαχείριση, τεχνολογίες», στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων, ενώσεων και ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα περιφερειακά προβλήματα συζητούνται επίσης στο περιοδικό συστηματικής επιστημονικής έρευνας "Management" που δημοσιεύεται δύο φορές το χρόνο από το Κολλέγιο στις διεθνείς βάσεις δεδομένων CEEOL, EBSCO και Index Copernicus.

Lithuania Business College είναι ένα κοινωνικά δραστήριο και δημόσιο πνεύμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Κολλέγιο μαζί με το Τάγμα της Μάλτας διοργανώνει κάθε χρόνο μια μαζική εκδήλωση στην πόλη Klaipėda - Gerosios zvaigzdes begimas (The Run of the Good Star). Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για άγαμους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Lithuania Business College υποθάλπει επίσης τους μαθητές του παιδικού σπιτιού "Smiltele". Την περίοδο των Χριστουγέννων τους μαθητές επισκέπτονται οι φοιτητές του Κολλεγίου. Οι μαθητές τους διασκεδάζουν με παραστάσεις και δώρα.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα σπουδών διαθέσιμα στο LBC - εδώ μπορείτε να επιλέξετε από 10 διαφορετικά προγράμματα σπουδών και 27 ειδικότητες.

Περίπου 1.000 φοιτητές σπουδάζουν αυτήν τη στιγμή στο LBC, υπάρχουν ανοιχτά τμήματα και κέντρα στην Κλαϊπέντα και στο Βίλνιους.

Το Lithuania Business College (LBC) έχει άδεια για τη δραστηριότητά του που εκδίδεται από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Δημοκρατίας της Λιθουανίας. Τα διπλώματα που εκδίδονται από το Κολλέγιο αναγνωρίζονται όχι μόνο στη Λιθουανία αλλά και σε όλη την ΕΕ. Τα προσόντα των αποφοίτων υποδεικνύονται από επαγγελματικό πτυχίο.

Εισαγωγές

Υποβάλλετε αίτηση ηλεκτρονικά

 1. Άτομα μόνο με δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης/ή σχετικό μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σπουδές στο Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS). Το δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αποκτήθηκε στη διεθνή χώρα πρέπει να πιστοποιείται με Apostille από το Προξενείο. Οι σπουδές είναι ανοιχτές σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα.
 2. Το LBUAS παρέχει σπουδές πλήρους φοίτησης για διεθνείς φοιτητές σε αγγλικές και ρωσικές γλώσσες.

Απαιτήσεις για τεκμηρίωση

Υποβολή της αίτησης και εγγραφή των εγγράφων:

 • Αίτηση;
 • Πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και συμπλήρωμα (πρωτότυπο και αντίγραφο).
 • Δίπλωμα και αντίγραφο συμπληρώματος (εάν έχετε, από οποιοδήποτε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα).
 • Το δίπλωμα εκπαίδευσης σε διεθνή χώρα πρέπει να πιστοποιείται με επιστολή από το προξενείο.
 • Πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας (αντίγραφο).
 • Ατομικό δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο (πρωτότυπο και αντίγραφο της σελίδας με φωτογραφία και προσωπικά στοιχεία).

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Klaipėda County

  Turgaus st. 21, 91249, Klaipėda County

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις