Keystone logo
© ©Lucerne School of Business
Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Κέντρο αριστείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη διαχείριση

Είμαστε εξ ολοκλήρου αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση και την καινοτομία – για ανθρώπους, για εταιρείες και ιδρύματα, για την Κεντρική Ελβετία και για τον κόσμο.

Το Lucerne School of Business είναι το κέντρο αριστείας της Κεντρικής Ελβετίας στους οικονομικά και κοινωνικά σημαντικούς τομείς των επιχειρήσεων και της περιφερειακής οικονομίας, των τραπεζών και των χρηματοοικονομικών, των επικοινωνιών και του μάρκετινγκ, καθώς και του τουρισμού και της κινητικότητας. Τα απαιτητικά, πρακτικά σχετικά και βασισμένα στην έρευνα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου που προσφέρουμε είναι καθοριστικής σημασίας για την απόκτηση ειδικευμένων υπαλλήλων για εταιρείες, δημόσιους οργανισμούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Το χαρτοφυλάκιό μας από προγράμματα συνεχούς και στελεχών εκπαίδευσης ευρείας βάσης μας καθιστά τον μεγαλύτερο πάροχο συνεχούς εκπαίδευσης μεταξύ των σχολών επιχειρήσεων της Ελβετίας σε πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών. Δεσμευόμαστε να στηρίζουμε τα ερευνητικά και αναπτυξιακά μας έργα στο διάλογο μεταξύ της έρευνας, των επιχειρήσεων και της κοινότητας. Οι πελάτες από όλα τα μέρη της κοινωνίας επωφελούνται από την ευρεία γνώση και την τεράστια εμπειρία διαχείρισης έργων των ειδικών μας. Με έδρα τη Λουκέρνη και το Zug-Rotkreuz στην Κεντρική Ελβετία, τα εκτεταμένα εθνικά και διεθνή δίκτυά μας προσφέρουν Pathways στον κόσμο. Περίπου 350 υπάλληλοι εργάζονται για τη Σχολή Επιχειρήσεων της Λουκέρνης, όλοι τους διαθέτουν υψηλά επίπεδα ερευνητικών και ακαδημαϊκών δεξιοτήτων, καθώς και ευρείας βάσης πρακτική εξειδίκευση. Επί του παρόντος, περίπου 2.200 φοιτητές επωφελούνται από τα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού μας. Πέρυσι, περίπου 2.200 άτομα παρακολούθησαν τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και τα εκτελεστικά μας προγράμματα CAS, DAS και MAS, με 4.800 να παρακολούθησαν ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ή σεμινάριο.

Το Lucerne School of Business προσφέρει περαιτέρω προγράμματα Χρηματοοικονομικών και Real Estate

Η αποστολή μας

Συνεισφορά
Το Lucerne School of Business αναπτύσσει ανθρώπους και οργανισμούς, ιδιαίτερα στην Κεντρική Ελβετία, αλλά και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Οι υπηρεσίες της είναι ευθυγραμμισμένες με τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των συνεργατών της από την επιχειρηματική και ερευνητική κοινότητα, καθώς και από την κοινωνία γενικότερα.

Δραστηριότητα
Η εντολή της Σχολής καλύπτει προγράμματα σπουδών, συνεχή και εκτελεστική εκπαίδευση, καθώς και υπηρεσίες έρευνας και παροχής συμβουλών. Το πτυχίο και τα προγράμματα συνεχούς και εκτελεστικής εκπαίδευσης παρέχουν επαγγελματικά προσανατολισμένα προσόντα και βασίζονται στην έρευνα. Η έρευνά της είναι προσανατολισμένη στις εφαρμογές, ανταγωνιστική και ανοιχτή στον πειραματισμό. οι υπηρεσίες της είναι κατάλληλες για την αγορά, προσανατολισμένες στην υλοποίηση και βασισμένες στην έρευνα.

Ανθρωποι
Οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι εκτιμούν τη μάθηση και την εργασία στο Πανεπιστήμιο. Οι φιλόδοξοι στόχοι επιτυγχάνονται χάρη στην ρεαλιστική συνεργασία εντός και μεταξύ μονάδων διαχειρίσιμου μεγέθους. Οι μαθητές και οι εργαζόμενοι ενεργούν υπεύθυνα ως ομάδα. είναι περίεργοι, ακριβείς και στοχάζονται στον εαυτό τους.

Ποιότητα: Μια συνταγή για την επιτυχία

Το σημείο αναφοράς για την εκπαιδευτική μας παροχή είναι η αγορά εργασίας: περισσότερο από το 95 τοις εκατό των μαθητών μας απασχολούνται γρήγορα μετά την αποφοίτησή τους. Το 70 τοις εκατό πηγαίνει ακόμη και κατευθείαν σε θέσεις εκτελεστικού επιπέδου. Μετράμε την επιτυχία των προγραμμάτων συνεχούς και εκτελεστικής εκπαίδευσης με την ικανοποίηση των μαθητών μας και τον αντίκτυπο στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Με την ίδια λογική, η ποιότητα της έρευνάς μας μετριέται σε σχέση με την αποδοχή της από την ερευνητική κοινότητα και τη συνάφειά της με εμπορικές επιχειρήσεις, ιδρύματα και ενώσεις.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Ένας οργανισμός, δύο πανεπιστημιουπόλεις, τέσσερα ινστιτούτα

Το Lucerne School of Business διδάσκει και διεξάγει έρευνα στη Λουκέρνη και το Rotkreuz. Οι πανεπιστημιουπόλεις του βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία και εξυπηρετούνται καλά από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AACSB

  Τοποθεσίες

  • Lucerne

   Zentralstrasse 9 P.O. Box 2940 CH- 6002 Lucerne, , Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Suurstoffi,1, 6343, Risch-Rotkreuz

    Ερωτήσεις