Keystone logo
Lund University

Lund University

Lund University

Εισαγωγή

Lund University - το κορυφαίο Lund University Σουηδίας

Lund University ιδρύθηκε το 1666 και έχει 40.000 φοιτητές και 8.000 υπαλλήλους. Προσφέρει περισσότερα από 130 μεταπτυχιακά προγράμματα και 10 προγράμματα Bachelor που διδάσκονται στα αγγλικά .

Ο Lund είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός μελέτης της Σουηδίας. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια από τις ευρύτερες σειρές προγραμμάτων και μαθημάτων στη Σκανδιναβία, που βασίζονται σε διεπιστημονικές και καινοτόμες έρευνες. Ένα πτυχίο από το Lund University αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα ποιότητας τόσο στη Σουηδία όσο και στο εξωτερικό.

Θεματικοί τομείς

Οι εννέα σχολές μας και πολλά εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα προσφέρουν εκπαίδευση στους ακόλουθους θεματικούς τομείς:

 • Αρχιτεκτονική & Σχεδιασμός
 • Μελέτες Περιοχής
 • Επιχειρήσεις, Οικονομικά & Διοίκηση
 • Μηχανική & Τεχνολογία
 • Περιβάλλον & αειφορία
 • Καλές και παραστατικές τέχνες
 • Ανθρωπιστικές και Γλώσσες
 • Νόμος
 • Ιατρική & Υγεία
 • Επιστήμη
 • Διαχείρισης υπηρεσιών
 • Κοινωνικές επιστήμες

Ερευνα

Το Lund φιλοξενεί πάνω από 30 παγκόσμια κορυφαία ερευνητικά περιβάλλοντα και φιλοξενεί δύο από τις μεγαλύτερες ερευνητικές εγκαταστάσεις υλικών της Ευρώπης: MAX IV (εγκαινιάστηκε το 2016) και ESS (θα ανοίξει το 2023). Lund University είναι επίσης μέλος των αναγνωρισμένων πανεπιστημιακών δικτύων υψηλής έντασης έρευνας Πανεπιστήμιο 21 (U21) , της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Έρευνας (LERU) και της Ευρωπαϊκής Πανεπιστημιακής Συμμαχίας για την Παγκόσμια Υγεία (EUGLOH)

Στυλ διδασκαλίας

Η κριτική σκέψη και η ελευθερία του νου είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ακαδημαϊκής ζωής στο Lund University . Η εστίαση στην ομαδική εργασία σε πιο ανεπίσημα, ανοιχτά περιβάλλοντα κλάσης διευκολύνει τη μάθηση, δημιουργεί διάλογο και βοηθά στη δημιουργία νέων ιδεών.

Το Lund είναι ένας διεθνής τόπος συνάντησης τόσο για σπουδαστές όσο και για ερευνητές. Αυτό δημιουργεί περιβάλλοντα παγκόσμιας κλάσης όπου οι μαθητές αποκτούν νέες πολιτιστικές προοπτικές και μπορούν να αναπτύξουν τα διεθνή τους δίκτυα, τα οποία εκτιμούν ιδιαίτερα οι εργοδότες παγκοσμίως.

Οι σπουδαστές στο Lund έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για επιχειρηματική αλληλεπίδραση . Η πόλη Lund διαθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης για την τεχνολογία, τη γνώση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό εύρος διεθνών εταιρειών.

Φοιτητική ζωή

Το Lund είναι η # 1 επιλογή για διεθνείς φοιτητές που έρχονται στη Σουηδία και θεωρείται η καλύτερη φοιτητική πόλη της Σουηδίας, με τον μοναδικό συνδυασμό μεγάλων κοινωνικών συλλόγων (τα ιστορικά «έθνη»), φοιτητικών σωματείων και της Ακαδημαϊκής Εταιρείας δημιουργώντας έναν ζωντανό και ενεργό μαθητή ΖΩΗ.

Πόλη του Lund

Βρίσκεται στη νότια Σουηδία, η πόλη Lund απέχει μόλις 10 λεπτά με το τρένο στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, το Malmö, και μόνο 35 λεπτά με το τρένο για το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία.

Ως μια από τις παλαιότερες πόλεις της Σουηδίας, που χρονολογείται από το 990, η Λουντ είναι μια πόλη αντιθέσεων όπου πάνω από 1.000 χρόνια ιστορίας συνδυάζονται με σύγχρονες γνώσεις και ιδέες. Στο Λουντ, βρίσκετε τη γοητεία μιας μικρής, γραφικής, λιθόστρωτης πόλης, δίπλα-δίπλα με αξιοθέατα της μεγάλης πόλης, όπως υπηρεσίες, καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η Λουντ φιλοξενεί επίσης μεγάλες διεθνείς εταιρείες όπως η Sony Mobile, η Tetra Pak, η Ericsson, η Alfa Laval και η Gambro.

Τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως στη Σουηδία και στο Lund (το 90% των Σουηδών είναι άπταιστα), πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ζήσετε έναν μοναδικό ευρωπαϊκό πολιτισμό χωρίς να αντιμετωπίζετε γλωσσικό φράγμα.

Μάθετε περισσότερα για το Lund University

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση href="www.lunduniversity.lu.se

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Μπορείτε επίσης να κάνετε ερωτήσεις μέσω της φόρμας ιστού μας στη διεύθυνση lunduniversity.lu.se/degree-studies ή να μας βρείτε στο Instagram, το LinkedIn, το Twitter και το YouTube. Μπορείτε επίσης να ακούσετε το Lund University International Podcast!

Κατάταξη

Lund University κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των 100 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου (95ο στον κόσμο και το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Σουηδίας, QS World University Rankings 2023).

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Lund

  Paradisgatan 2 , SE-223 50, Lund

 • Malmö

  Campus Malmö, , Malmö

  • Helsingborg

   Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2, SE-251 08, Helsingborg

   Ερωτήσεις