Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Malaysia Institute for Supply Chain Innovation

Malaysia Institute for Supply Chain Innovation

Malaysia Institute for Supply Chain Innovation

Εισαγωγή

Σχετικά με το MISI

Το Malaysia Institute for Supply Chain Innovation (MISI) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Υπουργείο Παιδείας της Μαλαισίας, το οποίο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της Μαλαισίας και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) το 2011. Είναι το τέταρτο μέλος του MIT Global SCALE Αλυσίδα και Logistics Excellence).

Οι στόχοι της MISI είναι:

 • Παρέχετε προγράμματα παγκοσμίου κύρους Μεταπτυχιακά και Εκπαιδευτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα στην Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
 • Διεξαγωγή εφαρμοσμένης έρευνας που πληροί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ακαδημαϊκής αυστηρότητας στην Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Logistics και Προμήθειες
 • Ενεργοποιήστε ενεργά τη βιομηχανία για να δημιουργήσετε και να διαδώσετε τις κορυφαίες γνώσεις και καινοτομία της αλυσίδας εφοδιασμού

MIT - Μάστερ της Μαλαισίας στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού (MSCM) από το Malaysia Institute for Supply Chain Innovation της Malaysia Institute for Supply Chain Innovation προσφέρει μοναδικό ερευνητικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον για τους φοιτητές. Έχει ενθαρρυνθεί η ισχυρή εταιρική σχέση μεταξύ ακαδημαϊκών κύκλων, βιομηχανίας και κυβέρνησης για τη δημιουργία και διάδοση καινοτόμων γνώσεων για την εφοδιαστική αλυσίδα.

 • Διάφορο φοιτητικό σώμα. Τα μεγέθη των τάξεων μας είναι μικρά και έχουν υψηλή αναλογία φοιτητών / σπουδαστών. Το φοιτητικό σώμα αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα χωρών και πολιτισμών, με πάνω από το 50%.
 • Διεθνής έκθεση. Οι φοιτητές μας συνεργάζονται με τοπικές και πολυεθνικές εταιρείες στις διατριβές τους και συχνά εργάζονται στην Ασία μετά την αποφοίτησή τους.
 • Μοναδικές προκλήσεις. Πού αλλού μπορείτε να βρείτε αλυσίδες εφοδιασμού που πρέπει να αντιμετωπίσετε με τα πραξικοπήματα, την πειρατεία, το τσουνάμι και τη μεταφορά με ελέφαντες, ενώ έχουν επίσης τα πιο εξελιγμένα και μεγαλύτερα λιμάνια εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο;
 • Δυναμική τοποθεσία. Οι χώρες της Ασίας έχουν μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά αύξησης του ΑΕΠ στον κόσμο. Οι χώρες ASEAN (Ένωση των χωρών της νοτιοανατολικής Ασίας) έχουν συνολικό πληθυσμό 600 εκατομμυρίων ανθρώπων και ΑΕγχΠ ύψους 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Το διεθνές εμπόριο αναπτύσσεται και η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της ανάπτυξης.
 • Κουάλα Λουμπούρ. Η Kuala Lumpur (ή η "KL") είναι μια από τις μεγάλες μεγαλουπόλεις του κόσμου και προσφέρει πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις για τις επιχειρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας (για παράδειγμα, η Schlumberger απασχολεί αποφοίτους MISI στον παγκόσμιο κόμβο υπηρεσιών προμηθειών στην Κουάλα Λουμπούρ). Το KL είναι μια εξαιρετικά ζωντανή πόλη με πλούσια κουλτούρα, χαμηλό κόστος ζωής και θαυμάσιο ζεστό καιρό όλο το χρόνο.
 • Ταξίδι. Η προνομιακή θέση του KL σημαίνει ότι τα ταξίδια προς άλλες ασιατικές χώρες στην περιοχή είναι γρήγορες, γρήγορες και πολύ φτηνές. Ορισμένες από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου (Langkawi, Phuket, Ko Samui, Μπαλί), ιστορικές τοποθεσίες (Angkor Wat στην Καμπότζη, Ayutthaya στην Ταϊλάνδη) και πόλεις (Μπανγκόκ, Σιγκαπούρη, Yangon, HCM City, Τζακάρτα, Σαγκάη) σύντομο ταξίδι μακριά.
 • Βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας. Η Μαλαισία είναι η πηγή επιλογής για πολλές αλυσίδες εφοδιασμού υψηλής τεχνολογίας, όπως η Dell, η Intel, η Seagate και πολλά άλλα. Οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους κατασκευαστές στη Μαλαισία για να κατανοήσουν το πρώτο χέρι με χαμηλό κόστος.

Λεπτομέρειες προγράμματος MSCM με μια ματιά

Μορφές:

10 μήνες πλήρους απασχόλησης Επιτάχυνση 6 μηνών | Global Masters (με κέντρο εφοδιαστικής της Σαραγόσα) Μερικής απασχόλησης

ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ:

Αγγλικά

Πτυχίο / Πιστοποιητικό:

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πτυχίο Master of Science in Supply Chain Management, το οποίο απονέμεται από το Malaysia Institute for Supply Chain Innovation της Malaysia Institute for Supply Chain Innovation και από το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Logistics και Supply Chain Management που απονέμεται από το MIT Global SCALE Network.

Κόστος Προγράμματος:

10 μήνες πλήρους απασχόλησης:

 • Δίδακτρα: 97.500 RM, ιατρική ασφάλιση και έξοδα διαμονής δεν συμπεριλαμβάνονται.
 • Ένας προϋπολογισμός 2.500-5.000 RM ανά μήνα για έξοδα διαβίωσης συνιστάται για τους μεμονωμένους μαθητές.

Ταχεία:

 • Φροντιστήρια: 66% των δίδυμων διδάκτρων συν τα έξοδα διαδικτύου.

Μερικής απασχόλησης:

 • Δίδακτρα: 63.250 RM (διαθέσιμη υποτροφία)

Παγκόσμιο Master of Engineering στην Διοίκηση και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (GSCM):

 • Δίδακτρα: 28.000 €

* Σημείωση 1USD = 4.2RM (15 Νοεμβρίου 2019)

Οικονομική βοήθεια:

 • Το MISI προσφέρει πλήρεις και μερικές υποτροφίες. Τα τραπεζικά δάνεια μπορεί να είναι διαθέσιμα σε όλους τους υποψηφίους που έχουν λάβει γραπτή επιβεβαίωση αποδοχής του προγράμματος.

Πόροι σταδιοδρομίας και σχέσεις αποφοίτων

Το MISI έχει προσωπικό που είναι αφιερωμένο στην πρόσληψη επιχειρήσεων για συνεντεύξεις και βοηθώντας τους μαθητές να βρουν θέσεις εργασίας. Μετά την αποφοίτησή τους, οι σπουδαστές συμμετέχουν σε μια ελίτ ομάδα αποφοίτων SCALE και απολαμβάνουν:

 • Αναγνωρισμένο μέλος στο Σύλλογο Αποφοίτων του MIT
 • Πλήρης συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες των αποφοίτων του MIT CTL

Τοποθεσίες

 • Selangor

  Malaysia Institute for Supply Chain Innovation No. 2A, Persiaran Tebar Layar, Seksyen U8, Bukit Jelutong, Shah Alam, 40150 Selangor, Malaysia., 48200, Selangor

Ερωτήσεις