Keystone logo
Mandarin House

Mandarin House

Mandarin House

Εισαγωγή

Περισσότεροι από 50.000 μαθητές από 100+ εθνικότητες επέλεξαν το Mandarin House ως σχολή κινεζικής γλώσσας και η τεχνογνωσία και η φήμη μας για να βοηθήσουμε τους μαθητές να επιτύχουν τους κινεζικούς στόχους είναι δεύτερος.

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κερδίσει διεθνή βραβεία, έφτασε στα αυστηρότερα πρότυπα πιστοποίησης ποιότητας και απασχολούσε μόνο τους καλύτερους δασκάλους και το προσωπικό που είναι αφοσιωμένοι σε ένα πράγμα: ενισχύοντας τους κύριους Κινέζους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το 2017 είναι μια ακόμη νέα αρχή! Η αποστολή μας παραμένει η ίδια. θέλουμε να σας εξασφαλίσουμε να μάθετε Mandarin με τους όρους σας, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το Mandarin House ήταν ένα από τα πρώτα ιδιωτικά σχολεία της Μανδαρινής που ιδρύθηκαν στην Κίνα. Η αποστολή μας ήταν να παρέχουμε στους μαθητές του Mandarin ένα σχολείο που προσφέρει ευέλικτα μαθήματα και επιλογές σπουδών που θα σας επιτρέψουν να κυριαρχήσετε το Mandarin με τον συντομότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Μετά από 10 χρόνια διδασκαλίας κινέζικα, το Mandarin House βοήθησε περισσότερους από 20.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους εκμάθησης γλωσσών. Αλλάξαμε το μέλλον των σπουδαστών βοηθώντας τους να καταλάβουν το Mandarin και να ανοίξουν έναν τεράστιο κόσμο επιχειρηματικών και κοινωνικών ευκαιριών.

Το 2014 είναι το δέκατο έτος της διδασκαλίας των Μανδαρινών. Η αποστολή μας παραμένει η ίδια. θέλουμε να σας εξασφαλίσουμε να μάθετε Mandarin με τους όρους σας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα για το γιατί τα 10 χρόνια διδακτικής εμπειρίας της Mandarin House, μας κάνουν το σωστό σχολείο για εσάς.

Mandarin House Διαπιστεύσεις

Από το 2004, η Mandarin House φέρνει διεθνή πρότυπα ποιότητας σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας και της παροχής υπηρεσιών στην Κίνα. Δεν πρέπει να υπάρχει δικαιολογία για την αποδοχή άλλων προτύπων εκτός από τα καλύτερα.

Στηρίζοντας αυτή την πεποίθηση, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε διαπιστευμένοι από την Διεθνή Ένωση Κέντρων Γλωσσών (IALC). Ιδρυθείσα το 1983, το IALC είναι ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητων σχολών γλώσσας που διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα σε διεθνείς φοιτητές. Υπάρχει μια αυστηρή διαδικασία αποδοχής και μια συνεχής διαδικασία παρακολούθησης που καλύπτει όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας, τη διοίκηση χώρων, το πρόγραμμα σπουδών και την ποιότητα των εκπαιδευτικών / προσωπικού μας, μεταξύ άλλων.

 • Το Mandarin House είναι με υπερηφάνεια το μοναδικό σχολείο της IALC της Κίνας
 • Το Mandarin House αναγνωρίζεται από την κυβέρνηση για την παροχή Bildungsurlaub σε Γερμανούς φοιτητές
 • Το Mandarin House αναγνωρίζεται από το σουηδικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας ότι παρέχει το CSN σε Σουηδούς φοιτητές
 • Το Mandarin House είναι εγγεγραμμένο στο Hanban ως επίσημο κέντρο δοκιμών HSK, BCT και YCT.

Η εξειδίκευσή μας

Το Mandarin House ήταν το πρώτο ιδιωτικό κινεζικό σχολείο στην Κίνα για:

 • Αναπτύξτε το δικό του δομημένο, ολιστικό πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στη θεμελιώδη αρχή της παροχής κινεζικής επικοινωνιακής εκπαίδευσης πραγματικού βίου.
 • Προσφέρουμε κατώτερα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων καλοκαιρινών κατασκηνώσεων της Κίνας και του αυτο-ανεπτυγμένου κατώτερου προγράμματος σπουδών, το οποίο επικεντρώθηκε επίσης στην κινεζική πραγματική ζωή.
 • Εισάγετε το ευρέως αποδεκτό μοντέλο λειτουργίας για προγράμματα κατηγορίας κατηγορίας που βλέπουν τα ιδιωτικά σχολεία σε ολόκληρη την Κίνα σήμερα.
 • Να είναι αναγνωρισμένη διεθνώς από την IALC
 • Να είναι σε λίστα και επίσης ο πρώτος που θα κερδίσει τον Παγκόσμιο Γλωσσικό Φορέα της STM για το Έτος.
 • Διοργανώστε μια μεγάλη διεθνή διάσκεψη στο εξωτερικό.

Τα βραβεία μας

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να πάρεις κάτι στην τιμή της Κίνας και είναι δύσκολο να πεις αν ένα σχολείο μιλάει την αλήθεια ή απλά μιλάει κενά λόγια. Η συζήτηση είναι φθηνή και κάνοντας την αξίωση να είναι η πρώτη κινεζική γλώσσα της Κίνας σχολείο αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να μοιραστώ μερικές από τις αναγνωρίσεις και τα βραβεία που έχουμε λάβει από την Κίνα και διεθνώς.

Ένα από τα πιο περήφανα επιτεύγματά μας ήταν η αναγνώριση που λάβαμε από την εκμάθηση ξένων γλωσσών στις υπηρεσίες και οργανισμούς για το βραβείο Star World Award Provider, το οποίο απονέμεται από το περιοδικό Study Travel Magazine. Το 2008 ορίσαμε ως το πρώτο και επίκαιρο μόνο σχολείο κινεζικής γλώσσας και από τότε διορίσαμε άλλες 7 φορές με αποκορύφωμα την απονομή του πρώτου βραβείου για την κατηγορία αυτή το 2009 και το 2013.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος μας, η κα Jasmine Bian δήλωσε τότε: "Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε κερδίσει το βραβείο Star ... (και) θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και θα προσφέρουμε επαγγελματική εξυπηρέτηση στους φοιτητές μας από όλο τον κόσμο. Το Mandarin House σας καλωσορίζει στην Κίνα.

Άλλες αναγνωρίσεις είναι ότι συνιστώνται από τον οδηγό Lonely Planet China Guide και κερδίζοντας τα δικαιώματα φιλοξενίας για το 28ο ετήσιο Εργαστήριο IALC του 2011 το οποίο παρακολουθήσαμε τελικά μόλις 300 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας το σχολείο μας σε μεγάλη έπαινο και θαυμασμό να γίνει η μεγαλύτερη εκδήλωση βιομηχανίας ξένων γλωσσών στο εξωτερικό που έγινε ποτέ στην Κίνα.

Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας να μάθετε Κινέζους.

Το Mandarin House συνεργάζεται ενεργά με εκατοντάδες οργανισμούς-εταίρους σε ολόκληρο τον κόσμο. συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, των σχολείων και των οργανισμών (κυβερνητικών και ιδιωτικών) για να παραδώσει τα βραβευμένα γλωσσικά μας προγράμματα σε φοιτητές από όλο τον κόσμο.

10 λόγοι για τους οποίους επιλέγετε το Mandarin House

1. Διεθνούς Διαπίστευσης από την IALC - το μόνο σχολείο στην Κίνα για να αναγνωρίσουμε την ποιότητά μας με αυτό τον τρόπο.

2. Ιδρύθηκε το 2004 και ένα από τα πρώτα ιδιωτικά σχολεία Mandarin στην Κίνα, έχουμε βοηθήσει πάνω από 50.000 αλλοδαπούς φοιτητές από 100+ εθνικότητες να μιλήσουν Mandarin.

3. Αναγνωρίστηκε από τον Hanban ως επίσημο Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου Ικανοτήτων της Κίνας.

4. Ειδικοί και έμπειροι εκπαιδευτικοί. Όλοι είναι πτυχιούχοι, δίγλωσσοι, καταρτισμένοι και έχουν κατά μέσο όρο 5000 κινεζικές ώρες διδασκαλίας.

5. Αυτο-αναπτυγμένο διδακτικό πρόγραμμα σπουδών. Ενημερώνεται και αναθεωρείται τακτικά, σχεδιασμένο από τους πρώην καλύτερους καθηγητές μας και συμβαδίζει με την HSK και την Ευρωπαϊκή CEFR.

6. Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων για 11 επίπεδα κινεζικών, μαθήματα μικρών ομάδων, ιδιωτική διδασκαλία, κινεζικά εξειδικευμένα κινέζικα, προετοιμασία εξετάσεων HSK, κατάρτιση κινεζικών εκπαιδευτικών, πρακτική άσκηση και προγράμματα καλοκαιρινών μαθημάτων.

7. Μεγάλη φοιτητική ζωή. Facebook, δίκτυα αποφοίτων και διασκέδαση, πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα όπως κινέζικα μαγείρεμα, καλλιγραφία, περιηγήσεις στην πόλη, kung fu και πολλά άλλα.

8. Μια σειρά από ποιοτικές επιλογές διαμονής - homestay, ιδιωτικά διαμερίσματα στούντιο και κοινόχρηστα διαμερίσματα.

9. Κεντρικές, σύγχρονες τοποθεσίες στην καρδιά του κεντρικού Πεκίνου, της Σαγκάης, του Suzhou, του Guangzhou, του Shenzhen, του Chengdu, του Χονγκ Κονγκ και της Νέας Υόρκης με ευρύχωρες, καθαρές και αποκλειστικές εγκαταστάσεις.

10. Φιλικό, επαγγελματικό προσωπικό εξυπηρέτησης που σας καλωσορίζει και σας βοηθά να εγκατασταθείτε στην Κίνα. Σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να προωθήσετε τους Κινέζους σας έξω από την τάξη!

Τοποθεσίες

 • Shanghai

  Head Office 12F, 650 Hankou Road, , Shanghai

  • Beijing

   Suite 317, Tower 16, China Central Place, 89 Jianguo Road, , Beijing

   • Hong Kong

    Unit 2&5, 3F, Beautiful Group Tower, 74-77 Connaught Rd Central, Hong Kong Island, , Hong Kong

    • Guangzhou

     Suite 1403, Tower B, Zhongtai International Plaza, 161 West Linhe Road, , Guangzhou

     • Shenzhen

      Suite 1118, Xinhua Insurance Building, 171 Mintian Road, , Shenzhen

      • New York

       22 Rock Plaza, 22 West 48th Street, 10036, New York

       • Chengdu

        Suite 1708, Times 8, No.68, Zhiquan Section, Dongda Street, Jinjiang District, 610065, Chengdu

        • Suzhou

         Room 610, Building A, Xin Tian Xiang Plaza, 388 Su Ya Road, Suzhou Industrial Park, , Suzhou

         • China Online

          China Online, Κίνα

          Προγράμματα

           Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

           Ερωτήσεις