Keystone logo
© BIMM University
Maryvale Institute

Maryvale Institute

Maryvale Institute

Εισαγωγή

Σχετικά με το Maryvale.

Το Maryvale βρίσκεται στο κέντρο του αρχαίου οικισμού Oscott, περίπου πέντε μίλια από το Birmingham City Centre. Με τα γοητευτικά κτίριά του, όπου οι χριστιανικές αξίες και η προσευχή είναι σχεδόν απτές, η μακρά και ενδιαφέρουσα ιστορία και οι γαλήνιοι χώροι, η Maryvale είναι πνευματική «σπίτι» για πολλούς.

Ο στόχος του Maryvale Institute από την έναρξή του ήταν να προσφέρει ευκαιρίες στους λαϊκούς, τους κληρικούς και τους θρησκευόμενους να επιτύχουν μια βαθύτερη κατανόηση της πίστης και να εκτιμήσουν με μεγαλύτερη σαφήνεια το χαρούμενο μήνυμα τους για τις ζωές των ατόμων και των κοινοτήτων. Η Maryvale βρίσκεται μέσα στην καθολική θεολογική παράδοση, της οποίας τα πλούτη επιδιώκει να εξερευνήσει, και αντλεί από την παράδοση αυτή επιμονή όχι μόνο στη θεμελιώδη σημασία της πίστης για θεολογική συλλογιστική αλλά και στον τόπο της λογικής στην απάντηση της πίστης. Για το σκοπό αυτό, το Ινστιτούτο προσφέρει ευκαιρίες για καθολικό σχηματισμό και εκπαίδευση μέσω μαθημάτων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και επιπέδων.

Το Maryvale διαθέτει μια καλά εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, όπου οι μαθητές έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και υπολογιστές, καθώς και πολυμέσα και οπτικοακουστικά μέσα. Το Σώμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 150 άτομα καθημερινά στις αίθουσες διδασκαλίας, συνεδρίων και σεμιναρίων και διαθέτει αίθουσες σπουδών για 40 μαθητές. Οι αδελφές Bridgettein καλωσορίζουν τους επισκέπτες και διατηρούν έναν κανονικό κύκλο προσευχής στο παρεκκλήσι. Το ιερό της Ιερής Καρδιάς του Ιησού είναι ένας δημοφιλής τόπος προσκυνήματος. Οι χώροι περιλαμβάνουν μια διαδρομή Rosary με Σταθμούς του Σταυρού, άφθονο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και εύκολη πρόσβαση σε πολλά ιστορικά αξιοθέατα, το Oscott College, το Birmingham Oratory και το Birmingham City Centre.

113447_pexels-photo-1451361.jpeg

Ένα ιστορικό πνευματικό περιβάλλον για το ακαδημαϊκό έργο

Η Maryvale κατέχει μια μοναδική θέση στην ιστορία της καθολικής εκκλησίας στην Αγγλία. Η καθολική λατρεία έχει γιορταστεί συνεχώς στην περιοχή για πάνω από 1000 χρόνια. Το παλαιότερο τμήμα του σημερινού κτηρίου, αρχικά ονομάστηκε Oscott House, ήταν το σπίτι της οικογένειας Bromwich και η βάση για την τοπική καθολική αποστολή κατά τον 17ο και 18ο αιώνα. Ο Andrew Bromwich ήταν ένας από τους τελευταίους ιερείς που φυλακίστηκαν προς το τέλος της ποινικής περιόδου, και όταν κληρονόμησε το οικογενειακό σπίτι, το έδωσε για τη χρήση της Εκκλησίας, καθώς η αγγλική αποστολή προέκυψε από τις σκιές με τη σταδιακή χαλάρωση του αντι-καθολικούς νόμους.

Από το 1794 έως το 1838 έγινε το πρώτο σεμινάριο που ιδρύθηκε στην Αγγλία και, υπό την αιγίδα της Παναγίας μας, έγινε γνωστό ως κολλέγιο St Mary's, Oscott. Όταν το σεμινάριο μεταφέρθηκε σε ένα νέο και μεγαλύτερο κτίριο το 1838 (στην περιοχή του Μπέρμιγχαμ που ονομάζεται ακόμα New Oscott) χρησιμοποιήθηκε ως σχολείο μέχρι το 1846 έγινε το σπίτι του ευλογημένου John Henry Newman και της κοινότητας των συμπατριωτών του . Μετά την χειροτονία στη Ρώμη ίδρυσε το πρώτο Αγγλικό Ορατομείο εκεί και μετονομάστηκε στο σπίτι Maryvale.

Μετά την μετακίνηση του Ορατοί στο κεντρικό Μπέρμιγχαμ, η Maryvale έγινε σύντομα η νεοκικιάτρια των Oblates της Μαρίας Immaculate και επισκέφθηκε ο ιδρυτής της, ο St Eugene de Mazenod. Στη συνέχεια, για σχεδόν 130 χρόνια, φιλοξένησε ένα ορφανοτροφείο από τις Αδελφές του Ελέους μέχρι να φύγουν το 1980, όταν ανέλαβε τον σημερινό ρόλο του ως ινστιτούτου για τη δημιουργία ενήλικης πίστης.

Η Maryvale περιέχει επίσης το πρώτο δημόσιο ιερό της Βρετανίας στην Ιερή Καρδιά του Ιησού, που ιδρύθηκε από τον Μητροπολίτη Milner το 1814, ο οποίος έκτισε ένα μικρό εκκλησάκι για να φιλοξενήσει μια εικόνα της Ιερής Καρδιάς ζωγραφισμένης σε γυαλί όπως περιγράφεται από τον Saint Gertrude. Οι μηνιαίες πρώτες αφοσιώσεις της Παρασκευής πραγματοποιούνται στο παρεκκλήσιο του Ινστιτούτου και υπάρχει μια ετήσια νεογέννητη που οδηγεί στο Σώμα της Ιερής Καρδιάς και κορυφώνεται με μια προσκυνηματική μάζα την Κυριακή που ακολουθεί.

Το Παρεκκλήσι Maryvale παρέμεινε ως εκκλησία της ενορίας και το κέντρο της τοπικής καθολικής κοινότητας μέχρι να ανοίξει η νέα εκκλησία της Παναγίας της Κοίμησης της Θεοτόκου τη δεκαετία του 1950 για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της διευρυνόμενης ενορίας Maryvale.

Έτσι, καθώς είναι ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό κέντρο, το Maryvale είναι τόπος λατρείας, τόπος προσκυνήματος και πνευματική κοινότητα προσευχής και αποστολής. Το 1999, αδερφοί του Τάγματος του Άγιου Σωτήρος του Αγίου Μπρίτζετ - οι Μπριτζτίντες - ήρθαν να ζήσουν στο Maryvale σε ένα νέο μοναστήρι που χρηματοδοτήθηκε από τον Άγιο Ιωάννη Παύλο Β '. Εκτός από τη βαθιά αφοσίωση στα βάσανα του Κυρίου μας και στο ευλογημένο Μυστήριο, το οποίο εκτίθεται τακτικά για λατρεία στο παρεκκλήσι, οι ιδιαίτεροι χαρισματισμοί των αδελφών είναι η περισυλλογή, η φιλοξενία και η προσευχή για την ενδυνάμωση της ενότητας μεταξύ των χριστιανών.

Η ενσωμάτωση της μελέτης και της προσευχής είναι χαρακτηριστικό όλων των μαθημάτων Maryvale και των φοιτητών που συμμετέχουν στην ημερήσια ή μικρής διάρκειας οικιστικών προγραμμάτων στο Ινστιτούτο απολαμβάνουν ευκαιρίες διδασκαλίας και εκμάθησης ενωμένες σε έναν κύκλο προσευχής και λατρείας, συμπεριλαμβανομένης της Μ.Μ.Ε. και του Θεϊκού Γραφείου.

113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Ένας τόπος σπουδών

Ένα μοναδικό ακαδημαϊκό περιβάλλον

Η Maryvale είναι αφοσιωμένη στα υψηλότερα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά πρότυπα και αναγνωρίζεται διεθνώς για αυτά τα πρότυπα και τις μοναδικές της ευκαιρίες για εξ αποστάσεως εκπαίδευση με βάση την καθολική φιλοσοφία της μάθησης για τη ζωή.

Είτε εκπαιδεύετε ένα ειδικό υπουργείο στην Εκκλησία, αναζητάτε επαγγελματική εξέλιξη ή αναζητάτε προσωπική ανάπτυξη, το Maryvale προσφέρει μαθήματα για όλους. Μπορεί να σας βοηθήσει αν αντιμετωπίζετε την πρόκληση να βοηθήσετε στην ενορία, να διδάξετε μια ομάδα επιβεβαίωσης ενορίας ή αν θέλετε να επεκτείνετε την ακαδημαϊκή σας ικανότητα σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο.

Όλα τα μαθήματα του Maryvale μπορούν να ελεγχθούν

Εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε ένα από τα μαθήματα της Maryvale χωρίς να παρουσιάσετε εργασία ή να αναζητήσετε ένα προσόν, είστε ευπρόσδεκτοι να το κάνετε. Όλα τα μαθήματα μπορούν να ακολουθηθούν απλά για το προσωπικό ενδιαφέρον και την ανάπτυξή τους. Οι σπουδαστές που παρακολουθούν μαθήματα με αυτόν τον τρόπο λαμβάνουν τα μαθήματα και παρακολουθούν το μάθημα χωρίς να είναι κατάλληλοι για ένα προσόν.

Ατομικές ανάγκες

Πολλά μαθήματα περαιτέρω εκπαίδευσης επιτρέπουν τη μελέτη μεμονωμένων ενοτήτων για όσους επιθυμούν να μελετήσουν μια συγκεκριμένη περιοχή. διαβάστε τις σελίδες μεμονωμένων μαθημάτων για περισσότερες πληροφορίες.

Ειδικές τιμές και ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Πιστοποιητικό σε μελέτες της Κατεχίας στα Προγράμματα Σχηματισμού Θρησκευτικών και Προ-Σεμιναρίων (πρώην Μαθήματα Θρησκευτικών).

113446_pexels-photo-279222.jpeg

Το όραμα και η αποστολή του Maryvale Institute

Οραμα

Το όραμα για Maryvale Institute , σύμφωνα με την Πράξη Εμπιστοσύνης, είναι να είναι ένα επισκοπικό, εθνικό και διεθνές κολέγιο που:

  • Ζει και παρουσιάζει την καθολική πίστη, την ηθική και τη συνεισφορά της στα σύγχρονα θρησκευτικά, ηθικά και ηθικά ζητήματα.
  • Παρέχει μια σειρά μαθημάτων σχηματισμού που προσφέρονται πρωτίστως, αλλά όχι αποκλειστικά, για την τοποθέτηση και την εκδήλωση θρησκευτικών μελών της Εκκλησίας, ειδικά εκείνων που εμπλέκονται στην κατήχηση ή άλλους λαϊκούς αποστόλους.
  • Λαμβάνει αυτοκριτική στάση ως ακαδημαϊκή κοινότητα στην παρακολούθηση και αξιολόγηση των δικών του μαθημάτων και μεθόδων με βάση τα στοιχεία που συλλέγονται εσωτερικά και τα οποία παρέχουν οι εξωτερικοί φορείς για να εξασφαλίσουν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα και τη συνάφεια των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων του.
  • Αναπτύσσει τα μαθήματα και τις άλλες δραστηριότητές του σύμφωνα με τα πορίσματα των συνεχιζόμενων διαδικασιών αξιολόγησης και ανταποκρινόμενη στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της ευρύτερης κοινότητας, σύμφωνα με τις συμβουλές του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Αναπτύσσει συνεργατικές συνεργασίες με άλλα κέντρα της Καθολικής θεολογικής εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού, καθώς και άλλους παρόχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δήλωση αποστολής

  • Η αποστολή του Maryvale Institute πρέπει να είναι ηγέτης στην παροχή δια βίου μάθησης για όλους και ερευνητικές ευκαιρίες στην Καθολική Ευαγγελισοποίηση, την Κατεχαιότητα, τη Θεολογία, τη Φιλοσοφία και τη Θρησκευτική Εκπαίδευση, προκειμένου να εξυπηρετήσει την εντολή του Χριστού και την αποστολή της εκκλησίας για την ευαγγελισμό στη σύγχρονη κοινωνία . Αυτή η διάταξη είναι ένας ξεχωριστός συνδυασμός της μεθοδολογίας της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και της κριτικής εμπλοκής με το Λόγο του Θεού στη Γραφή και την Παράδοση, καθοδηγούμενη από το Magisterium της Εκκλησίας. Το έργο αυτό διεξάγεται μέσα σε ένα περιβάλλον χριστιανικής πίστης, ακαδημαϊκής και διοικητικής ποιότητας, ανοικτού διαλόγου και αμοιβαίας αξιολόγησης του έργου, των δώρων και της προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης κάθε μέλους του Ινστιτούτου.
113448_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Τοποθεσίες

  • Birmingham

    Maryvale Institute, Maryvale House, Old Oscott Hill, B44 9AG, Birmingham

Ερωτήσεις