Keystone logo
Mercyhurst University

Mercyhurst University

Mercyhurst University

Εισαγωγή

Σχετικά με

Βρίσκεται στην Erie, Pennsylvania, σε ένα λόφο με θέα στη λίμνη Erie, η πανεπιστημιούπολη των 75 στρεμμάτων είναι γνωστή ως μία από τις πιο όμορφες στην περιοχή. Στοιχεία Αγγλικής γοτθικής αρχιτεκτονικής μεταφέρονται σε ολόκληρο το παλαιό μας κέντρο, ακαδημαϊκά κτίρια και φοιτητικές αίθουσες φοιτητών.

Αδραξε την μερα.

Με βάση τα ιδανικά της υπηρεσίας, της φιλοξενίας και της επιχειρηματικότητας που ενέπνευσαν τους ιδρυτές μας, μια εκπαίδευση Mercyhurst ενθαρρύνει την ανάπτυξη δια βίου παθών και τη δέσμευση με τον μεγαλύτερο κόσμο. Εμπνευσμένο από το σύνθημά μας, "Carpe Diem", η σχολή και οι σπουδαστές μας αγκαλιάζουν την καινοτομία και την ηγεσία στην υπηρεσία, καθώς κάνουν τη διαφορά στις πύλες μας και σε όλο τον κόσμο.

Αποστολή

Πίστη και Εξυπηρέτηση σε Πανεπιστήμιο Έλεος

«Η χαρά και η ελπίδα, η θλίψη και η αγωνία των γυναικών και των ανθρώπων της εποχής μας, ειδικά εκείνων που είναι φτωχοί ή προσβλημένοι με κάθε τρόπο, είναι η χαρά και η ελπίδα, η θλίψη και η αγωνία των οπαδών του Χριστού "Τίποτα πραγματικά ανθρώπινο δεν κατάφερε να βρει μια ηχώ στις καρδιές τους ... Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χριστιανοί αγαπούν την αίσθηση της βαθιάς αλληλεγγύης με την ανθρώπινη φυλή και την ιστορία της". (Gaudium et Spes, Πρόλογος 1)

Τέτοια όνειρα και πραγματικότητες ασχολούνται με κάθε καθολικό πανεπιστήμιο. Κάνουν μια ιδιαίτερη έκκληση προς τα πανεπιστήμια Mercy που ιδρύθηκαν από τις Αδελφές του Έλεος, οι οποίοι έχουν διαπράξει τη ζωή τους και εργάζονται για να υπηρετήσουν εκείνους που είναι φτωχοί, άρρωστοι και αδαήτες. Η έμπνευση που εκφράζεται στο Gaudium et Spes, επομένως, βρίσκεται στην καρδιά της ταυτότητας και της αποστολής μας. Μια εκπαίδευση Mercyhurst στοχεύει στη δέσμευση των μαθητών για τη ζωή και στη δημιουργία ηγετών στη δικαιοσύνη και την υπηρεσία. Σε μια εποχή πολλών κοινωνικών αλλαγών και προκλήσεων, αυτή η έμπνευση αποσαφηνίζει το όραμά μας για τον ειδικό χαρακτήρα του Καθολικού Πανεπιστημίου Mercy.

Η έμπνευσή μας μας οδηγεί σε θέματα μελέτης και ασχολείται με τις προοπτικές μας στη μάθηση, την έρευνα και τις ακαδημαϊκές προσπάθειες. Αυτή η έμπνευση αποτελεί τη βάση της διάστασης της κοινωνικής δικαιοσύνης σε πολλά ακαδημαϊκά και υπηρεσιακά μας προγράμματα. Πράγματι, μια τέτοια έμπνευση κατευθύνει τους στόχους του πανεπιστημίου μας. Επιθυμούμε να μοιραστούμε αυτήν την έμπνευση με εκείνους που έρχονται από τις πύλες μας, αναζητώντας ακαδημαϊκή αριστεία, επαγγελματική εμπειρία και ένα μέλλον γεμάτο ελπίδες.

Το όραμά μας

Mercyhurst University επιδιώκει να είναι ένα κορυφαίο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που ενσωματώνει την αριστεία στα προγράμματα φιλελεύθερων τεχνών, επαγγελματικών προγραμμάτων και σταδιοδρομιών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών σε περιφερειακές και παγκόσμιες κοινότητες.

Η δήλωση αποστολής μας

Σύμφωνα με την καθολική ταυτότητά του και την κληρονομιά του Mercy, Mercyhurst University εκπαιδεύει τις γυναίκες και τους άνδρες σε μια κουλτούρα όπου η πίστη και ο λόγος ανθίζουν μαζί, όπου η ομορφιά και η δύναμη των φιλελεύθερων τεχνών συνδυάζονται με εκτίμηση για την αξιοπρέπεια της εργασίας και δέσμευση για την εξυπηρέτηση άλλων. Η πανεπιστημιακή κοινότητα εμπνέεται από την εικόνα των μαθητών, των οποίων οι επιλογές στη ζωή και την εργασία θα τους επιτρέψουν να συνειδητοποιήσουν τις ανθρώπινες και πνευματικές αξίες που ενσωματώνονται στις καθημερινές πραγματικότητες και να ασκήσουν ηγεσία στην υπηρεσία προς την κατεύθυνση έναν δίκαιο κόσμο.

Βασικές αξίες μας

Είμαστε:

  • Κοινωνικά φιλεύσπλαχνος, - ο Mercy αποκαθιστά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, διευρύνει τις κοινωνικές μας σχέσεις και μας εξουσιοδοτεί να φτάσουμε σε συμπόνια στους άλλους.
  • Παγκόσμια ευθύνη - Η παγκοσμιοποίηση μας προκαλεί να μάθουμε πώς να διαχειριστούμε σωστά τους πόρους της Γης και να ενεργούμε αλληλέγγυα με τους διαφορετικούς λαούς της.
  • Ικανοποιητικά φιλόξενοι - Η φιλανθρωπία του Mercy ξεκινάει με την αποδοχή του, δέχεται λαούς διαφορετικής πίστης, εθνικής και πολιτιστικής παράδοσης και έτσι οικοδομεί κοινότητες που ξεπερνούν την απλή ανοχή.
  • Διανοητικά δημιουργικοί - Οι γενναιόδωρες, διερευνητικές και κρίσιμες συνήθειες του νου, που υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες για αριστεία που εκδηλώνονται μέσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, μας ενθαρρύνουν στη δια βίου αναζήτηση μας για αυτό που είναι αληθινό, καλό και όμορφο.
  • Το χριστιανικό μας περιβάλλον ενθαρρύνει τον αυτο-προβληματισμό και την παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, προάγει την ισορροπία του νου, του σώματος και του πνεύματος και τελικά προσφέρει την ευκαιρία να αναπτυχθεί ηθική πυξίδα για μια ζωή ακεραιότητας.
  • Πρεσβευτές της υπηρεσίας.

Επικοινωνία

Το Γραφείο Ενσωμάτωσης Αποστολών, που ιδρύθηκε το 2008, βοηθάει τον Πρόεδρο του Mercyhurst University προωθήσει και να ενσωματώσει την εκπαιδευτική αποστολή του πανεπιστημίου και τις πεποιθήσεις και τις αξίες της καθολικής ταυτότητας και κληρονομιάς των Αδελφών του Ελέους, αξίες του ιδρύματος. Το έργο του γραφείου είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά ουσιαστικά απευθύνεται στην εκπαίδευση και την ενθάρρυνση όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας από φοιτητές σε διευθυντές για να προωθήσουν την αποστολή του Mercyhurst. Ως εκ τούτου, έχει ιδιαίτερη μέριμνα για την Καθολική και τη χορηγία Sisters of Mercy παραδόσεις και εξυπηρέτηση.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Erie

    501 East 38th Street, 16546, Erie

Ερωτήσεις