Keystone logo
Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Εισαγωγή

Εάν σκέφτεστε να σπουδάσετε στην Πολωνία, την καρδιά της Ευρώπης , είστε ένα βήμα μακριά από το να κάνετε τη σωστή επιλογή. Τα Πανεπιστήμιά μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, τις μορφές διδασκαλίας των εργαστηρίων, τους διδάσκοντες - ειδικούς στους αντίστοιχους κλάδους τους και την προσιτή οργάνωση σπουδών.

Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε γνώσεις που θα χρησιμοποιήσετε στην επαγγελματική σας ζωή. Οι σπουδές στο WSB Merito University & DSW University of Lower Silesia είναι ένα μέρος για να συναντήσετε επαγγελματίες: το διδακτικό προσωπικό μας έχει αποκτήσει την εμπειρία του στις καλύτερες εταιρείες στην περιοχή μας. Περιλαμβάνουν επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εμπειρογνώμονες οικονομικών, διαχείρισης και μάρκετινγκ. Συζητούν τα φαινόμενα και τις διαδικασίες και τα επεξηγούν με παραδείγματα από την επαγγελματική τους δουλειά, χάρη στα οποία θα μάθετε για τις σύγχρονες λύσεις που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή επιχείρηση.

12 πανεπιστήμια σε 11 πόλεις

Ο Όμιλος περιλαμβάνει τα Πανεπιστήμια WSB Merito και το Πανεπιστήμιο DSW της Κάτω Σιλεσίας, συνολικά ο Όμιλος έχει έξι πανεπιστήμια και επτά σχολές σε 11 μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας. Τα πανεπιστήμια WSB Merito και DSW University of Lower Silesia κατατάσσονται πολύ ψηλά στις πιο γνωστές Πολωνικές κατατάξεις ιδιωτικών πανεπιστημίων. Τα προγράμματα σπουδών μας απευθύνονται, καταρχήν, σε όσους θέλουν να εργαστούν και να σπουδάσουν. Ακόμη και σε προγράμματα πλήρους απασχόλησης, τα μαθήματα προγραμματίζονται σε μόλις 3-4 ημέρες την εβδομάδα και παράγουμε αυστηρά ωράρια διατηρώντας τα κενά στο ελάχιστο. Οι περισσότεροι από τους διεθνείς φοιτητές μας, επίσης, συνδυάζουν εύκολα τα προγράμματα σπουδών τους στο WSB Merito University με θέσεις εργασίας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Το πανεπιστήμιό μας υπερηφανεύεται για τις ποικίλες πανεπιστημιουπόλεις του που είναι διάσπαρτες σε διάφορες τοποθεσίες στην Πολωνία, καθεμία από τις οποίες προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα. Αυτές οι ξεχωριστές πανεπιστημιουπόλεις όχι μόνο παρέχουν στους φοιτητές μια πλούσια πολιτιστική εμπειρία, αλλά τους εκθέτουν επίσης σε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και εξωσχολικών ευκαιριών. Από το πολυσύχναστο αστικό περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης μας στη Βαρσοβία, όπου οι μαθητές μπορούν να εμπλακούν με επαγγελματίες του κλάδου και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μέχρι τη γαλήνια και στενή κοινοτική ατμόσφαιρα της πανεπιστημιούπολης μας στο Βρότσλαβ, προωθώντας βαθύτερες συνδέσεις με συνομηλίκους και καθηγητές, ανταποκρινόμαστε σε διαφορετικές προτιμήσεις και φιλοδοξίες . Η πανεπιστημιούπολη μας στο Γκντανσκ συνδυάζει τη νεωτερικότητα με τη ναυτική πινελιά, ενισχύοντας την καινοτομία και την έρευνα στις παράκτιες μελέτες. Τοποθετώντας στρατηγικά τις πανεπιστημιουπόλεις μας, διασφαλίζουμε ότι οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν το περιβάλλον που τους ταιριάζει, ενώ παράλληλα επωφελούνται από την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και τους πόρους για τους οποίους είναι γνωστό το πανεπιστήμιό μας.

  Εισαγωγές

  Εύκολη εφαρμογή για σπουδές - βήμα προς βήμα

  Μπορείτε να γίνετε φοιτητής πρώτου κύκλου (προπτυχιακός ή μηχανικός) στο Πανεπιστήμιο WSB αφού αποφοιτήσετε από το λύκειο και λάβετε το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Να θυμάστε ότι η Πολωνία έχει διαφορετικούς τρόπους επικύρωσης των πιστοποιητικών γυμνασίου, ανάλογα με τη χώρα από την οποία αποφοιτήσατε.

  Θυμηθείτε να λάβετε επικύρωση του πιστοποιητικού αποφοίτησής σας πριν φύγετε για την Πολωνία. Είναι ένα έγγραφο που εγκρίνει την εκπαίδευση που έχετε ολοκληρώσει μέχρι τώρα και σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε σπουδές στη χώρα που έχετε σπουδάσει.

  Για να είστε επιλέξιμοι για εισαγωγή σε πρόγραμμα πτυχίου WSB, οι δεξιότητές σας στα αγγλικά πρέπει να είναι σε επίπεδο CEFR B2.
  Εάν δεν διαθέτετε πιστοποιητικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα ή παγκόσμιο αναγνωρισμένο γλωσσικό προσόν, το Πανεπιστήμιο WSB θα αξιολογήσει την επάρκειά σας δίνοντάς σας γραπτή εξέταση και πραγματοποιώντας μια συνέντευξη μέσω Skype.

  Κατάταξη

  WSB Merito University: 3η θέση στην Πολωνία

  Στην περίφημη Κατάταξη Πανεπιστημίων - Perspektywy 2022 , το Πανεπιστήμιο WSB κατέλαβε την 3η θέση στην Πολωνία (από την 6η στην 3η θέση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος) και είναι το μόνο μη δημόσιο πανεπιστήμιο εκτός της Βαρσοβίας που κατατάσσεται τόσο ψηλά. Στην Κατάταξη Ακαδημαϊκών Πανεπιστημίων, 2021 - Το Πανεπιστήμιο WSB κατατάχθηκε στην 35η θέση στην Πολωνία (από την 42η στην 35η σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος) μεταξύ όλων των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων με δικαίωμα απονομής διδακτορικού διπλώματος.

  Έχουν εκτιμηθεί συγκεκριμένα πεδία σπουδών: Εθνική Ασφάλεια - 4η θέση, Πληροφορική - 5η θέση, Διοίκηση - 12η θέση, Παιδαγωγικά - 13η θέση, Μεταφορές - 18η θέση, και Φυσικοθεραπεία - 24η θέση. Είναι μια μεγάλη διάκριση για το Πανεπιστήμιο WSB και την επιτυχία όλων των εργαζομένων, των φοιτητών και των αποφοίτων του.

  Η κατάταξη των Ακαδημαϊκών Πανεπιστημίων περιλαμβάνει 27 δείκτες ομαδοποιημένους σε επτά κριτήρια: Prestige, Alumni στην αγορά εργασίας, Επιστημονικό δυναμικό, Επιστημονική αποτελεσματικότητα, Επιστημονικό δυναμικό, Καινοτομία και Διεθνοποίηση. Αυτό το καθιστά μία από τις πιο εκτεταμένες και διαφανείς εκπαιδευτικές κατατάξεις.

  Το Τελικό Γκαλά πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου 2021 στο Ολυμπιακό Κέντρο της Βαρσοβίας. Κατά τη διάρκεια του Gala έχουν απονεμηθεί διπλώματα Πρυτάνεων των καλύτερων πανεπιστημίων. Το δίπλωμα για το WSB University παρέλαβε ο Πρύτανης - Αναπλ. Καθ. Zdzisława Dacko-Pikiewicz, PhD.

  Η Πανεπιστημιακή Κατάταξη Perspektywy 2021 περιλαμβάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των πανεπιστημίων στην Πολωνία. Η μεθοδολογία του για την ταξινόμηση των πανεπιστημίων και συγκεκριμένων τομέων σπουδών το καθιστά σημαντική πηγή πληροφοριών για τους υποψηφίους για σπουδές. Κατά την αξιολόγηση του πανεπιστημίου, η Επιτροπή Κατάταξης λαμβάνει υπόψη τη φωνή της ακαδημαϊκής κοινότητας και τροποποιεί τους δείκτες της.

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AACSB

  Τοποθεσίες

  • Wrocław

   WSB Meritto University in Wroclaw ul. Fabryczna 29-31, 53-609 Wrocław, Wrocław

  • Warsaw

   Łabiszyńska,25, 03-204, Warsaw

  • Torun

   Młodzieżowa,31a, 87-100, Torun

  • Poznań

   Powstańców Wielkopolskich,5, 61-895, Poznań

  • Opole

   Augustyna Kośnego,48, 45-372, Opole

  • Łódź

   Brzozowa,5, 93-101, Łódź

  • Chorzow

   Sportowa,29, 41-506, Chorzow

  • Bydgoszcz

   Fordońska,74, 85-739, Bydgoszcz

  • Wrocław

   DSW University of Lower Silesia ul. Strzegomska 55, 53-611, Wrocław

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις