Keystone logo
© Ajman University
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Εισαγωγή

Το MDX Dubai είναι η πρώτη πανεπιστημιούπολη στο εξωτερικό του διάσημου Πανεπιστημίου Middlesex με έδρα το Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο). Η πανεπιστημιούπολη άνοιξε το 2005 και έχει πάνω από 5.000 φοιτητές που σπουδάζουν από περισσότερες από 120 εθνικότητες. Ένα βρετανικό πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης με βαθμολογία 5 Αστέρων από την Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Ντουμπάι, το MDX Dubai είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα που προσφέρουν ποιοτική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο στα ΗΑΕ.


Το πανεπιστήμιο έχει μια συναρπαστική, διαφορετική και πολυπολιτισμική πανεπιστημιούπολη και υπερηφανεύεται για την παροχή μιας φοιτητικής εμπειρίας με τη διαφορά. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 70 ιδρύματα, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, όπως: Λογιστική και Χρηματοοικονομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Μηχανική Υπολογιστών, Πληροφορική, Επιστήμη Δεδομένων, Ρομποτική, Εκπαίδευση, Ψυχολογία, Δίκαιο, Ψηφιακά Μέσα, Κινηματογράφος, Δημιουργική Γραφή και Δημοσιογραφία, Μόδα Σχεδιασμός, Σχεδιασμός Γραφικών και πολλά άλλα.

Το Middlesex University είναι ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο που έχει δεσμευτεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες ενός πολιτισμικά και διεθνώς διαφορετικού φάσματος φοιτητών, παρέχοντας προκλητικά ακαδημαϊκά προγράμματα που υποστηρίζονται από καινοτόμες έρευνες, επιχορηγήσεις και επαγγελματικές πρακτικές. Middlesex University Dubai προετοιμάζει τους μαθητές του να είναι επαγγελματίες, εξειδικευμένα άτομα κατάλληλα για τον σύγχρονο κόσμο, αφοσιωμένα στη δια βίου μάθηση και ικανά να συνεισφέρουν στις κοινότητες στις οποίες ζουν και εργάζονται.

Γιατί το MDX Dubai;

 • Παγκοσμίως αναγνωρισμένο και αναγνωρισμένο από τη βιομηχανία πτυχίο ποιότητας ΗΒ.
 • Ευρύ φάσμα υποτροφιών και επιχορηγήσεων για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, διεθνείς και επαγγελματίες φοιτητές
 • Εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο παγκόσμιας κλάσης με γνώμονα την έρευνα που παρέχεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
 • Κάντε αίτηση με τους προβλεπόμενους βαθμούς σας για να λάβετε μια επιστολή προσφοράς υπό όρους για τον Ιανουάριο του 2024
 • Ευημερούσα μαθητική κοινότητα με ένα πολυσύχναστο ημερολόγιο αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων
 • Ειδική υπηρεσία σταδιοδρομίας που παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη εύρεσης εργασίας και πρακτικής άσκησης
 • Πολυτελή, οικονομικά καταλύματα κοντά στην πανεπιστημιούπολη, με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο
 • Δυνατότητα μεταφοράς πιστώσεων στο εξωτερικό κατά το δεύτερο έτος προπτυχιακών σπουδών

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.mdx.ac.ae


Εκτός από το γεγονός ότι έχουν όλα τα πλεονεκτήματα που συνδέονται με την ύπαρξη ενός βρετανικού πανεπιστημίου, οι μαθητές του πανεπιστημίου του Ντουμπάι μπορούν να επωφεληθούν από όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει μια ραγδαία αναπτυσσόμενη σύγχρονη πόλη στην καρδιά της Μέσης Ανατολής, ενώ βιώνουν τις διαφορετικές εθνικότητες και πολιτισμούς που αποτελούν τον πληθυσμό του Ντουμπάι. Το Campus βρίσκεται στο πάρκο γνώσεων του Ντουμπάι, καταλαμβάνοντας ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας και χώρους μελέτης σε τέσσερα κτίρια. Το ίδιο το Ντουμπάι Γνωστικό Πάρκο δημιουργήθηκε το 2003 για διεθνή ιδρύματα που προωθούν τη μάθηση. Middlesex University Dubai σπουδαστές του Middlesex University Dubai , επομένως, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια πολύ ευρύτερη φοιτητική κοινότητα.

Ζητήστε τώραΕκτός από το γεγονός ότι έχουν όλα τα πλεονεκτήματα που συνδέονται με την ύπαρξη ενός βρετανικού πανεπιστημίου, οι μαθητές του πανεπιστημίου του Ντουμπάι μπορούν να επωφεληθούν από όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει μια ραγδαία αναπτυσσόμενη σύγχρονη πόλη στην καρδιά της Μέσης Ανατολής, ενώ βιώνουν τις διαφορετικές εθνικότητες και πολιτισμούς που αποτελούν τον πληθυσμό του Ντουμπάι. Το Campus βρίσκεται στο πάρκο γνώσεων του Ντουμπάι, καταλαμβάνοντας ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας και χώρους μελέτης σε τέσσερα κτίρια. Το ίδιο το Ντουμπάι Γνωστικό Πάρκο δημιουργήθηκε το 2003 για διεθνή ιδρύματα που προωθούν τη μάθηση. Middlesex University Dubai σπουδαστές του Middlesex University Dubai , επομένως, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια πολύ ευρύτερη φοιτητική κοινότητα.

Κατάλυμα

Έχουμε συνεργαστεί με το The Myriad για να παρέχουμε στους μαθητές μας προσιτές, πολυτελείς φοιτητικές διαμονές.

Το Myriad είναι μια ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονη κοινότητα σπουδαστών που ζει στην Ακαδημαϊκή Πόλη του Ντουμπάι - μόλις 35 λεπτά από την πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές που μένουν στο The Myriad μπορούν να βυθιστούν σε μια ευρύτερη φοιτητική κοινότητα που ενθαρρύνει άτομα από διάφορα ιδρύματα να κοινωνικοποιηθούν και να δικτυωθούν.

Μάθετε περισσότερα

Διεθνείς επιχορηγήσεις μελέτης

Μάθετε εάν είστε επιλέξιμοι

Middlesex University Dubai πιστεύει ότι κάθε φοιτητής πρέπει να έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πρόσβαση σε μια παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο που τον προετοιμάζει για ένα μέλλον γεμάτο επιτυχία. Ξεκινήσαμε μια μεγάλη ποικιλία υποτροφιών και επιχορηγήσεων για δίδακτρα για να κάνουμε ένα ποιοτικό πτυχίο στο Ηνωμένο Βασίλειο προσιτό και προσβάσιμο αυτόν τον Σεπτέμβριο του 2023 και να διασφαλίσουμε ότι καλύπτουμε τις προσωπικές συνθήκες κάθε μαθητή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Οι διεθνείς υποτροφίες σπουδών μας ισχύουν για όλα τα προγράμματα και μπορούν να συνδυαστούν με μια σειρά από άλλες υποτροφίες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Εάν θέλετε να κατανοήσετε ποιες υποτροφίες και επιχορηγήσεις δικαιούστε, επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της χώρας σας, ο οποίος θα μπορεί να σας βοηθήσει.

Εκπρόσωποι Χώρας & Περιφέρειας

Ινδία:

Khushboo Baghel - [email protected]

Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη:
Jamie Brannon - href="[email protected]

Αφρική:
Prince Asiedu - [email protected]
Έλεος Manasseh - [email protected]
Abdullah Anderson - [email protected]

Πακιστάν:
Anusha Sami - [email protected]

GCC:

Muhammed Rizwan - [email protected]
Liana D'Souza - [email protected]

Σρι Λάνκα:
Eranda Kulatunga - [email protected]

ΚΑΚ & Ανατολική Ευρώπη:
Karolina Amankulova - [email protected]

Λατινική Αμερική:
Daniela Santiago - [email protected]

Βραζιλία:
Sheliza Mamad - [email protected]

Απω Ανατολή:
Eranda Kulatunga - [email protected]

Ο υπόλοιπος κόσμος:
Tristan Anderson - [email protected]


ή στείλτε email στο [email protected]

Εικονικές ανοιχτές ημέρες

161146_VOD.jpg

Λάβετε μέρος στις Virtual Open Days μας, όπου μπορείτε να μιλήσετε με τη σχολή και το προσωπικό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ευρύ φάσμα προγραμμάτων μας, τις προϋποθέσεις εισόδου, τις υποτροφίες, τους τρόπους σπουδών και να πάρετε μια αίσθηση για το πώς είναι να σπουδάσετε σε παγκόσμιας κλάσης Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Ντουμπάι.

Εγγραφείτε εδώ

Τι λένε οι μαθητές MDX

«Σπούδασα BA Honors International Tourism Management στο Middlesex University Dubai . Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έγινε εύκολη από το φιλικό Τμήμα Εισδοχής του Πανεπιστημίου, το οποίο ανταποκρίθηκε στην αίτησή μου αμέσως και με καθοδήγησε σε όλη τη διαδικασία. Ως Νιγηριανός φοιτητής, επέλεξα να σπουδάσω στο Ντουμπάι γιατί είναι μια πόλη γεμάτη με απίστευτες ευκαιρίες και στο Πανεπιστήμιο είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους από πολλές διαφορετικές χώρες. Εκτός από το να κάνω φίλους από όλο τον κόσμο, οι καθηγητές μου ήταν πάντα φιλικοί και υποστηρικτικοί. Πριν συμμετάσχω στο πρόγραμμα BA, σπούδασα το International Foundation Program (IFP) στο Middlesex University Dubai , το οποίο με προετοίμασε για προπτυχιακές σπουδές.»

- Fatimah Sadiq Sani, BA Honours International Tourism Management (Class of 2020)

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες επιτυχίας μαθητών

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

FB IG YT TWLIN TT

Τοποθεσίες

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις