Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Milwaukee School of Engineering MSOE

Milwaukee School of Engineering MSOE

Milwaukee School of Engineering MSOE

Εισαγωγή

Το Milwaukee School of Engineering είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο που προσφέρει πτυχία και μεταπτυχιακό στη μηχανική, τις επιχειρήσεις, τα μαθηματικά και τη νοσηλευτική. Στο MSOE, θα βρείτε μια φιλόξενη κοινότητα φοιτητών και καθηγητών. Μαζί, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε ένα υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκού προγραμματισμού και έρευνας, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες, οδηγίες και καθοδήγηση.

Στο MSOE θα βρείτε ονειροπόλους, στοχαστές, δημιουργούς και δημιουργούς. Είναι το πανεπιστήμιο της επιλογής για όσους αναζητούν μια κοινότητα πειραματικών μαθητών που έχουν ως στόχο να λύσουν τις περίπλοκες προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Η σχολή MSOE είναι εμπειρογνώμονες που εστιάζουν στους μαθητές και φέρνουν εμπειρία στην πραγματική ζωή στην τάξη. Αυτή η προσέγγιση στη μάθηση κάνει τους μαθητές μας έτοιμους τώρα, καθώς και προετοιμασμένοι για το μέλλον. Οι συνεργασίες με ηγέτες επιχειρήσεων και βιομηχανίας επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν παράλληλα με επαγγελματίες μέντορες. Προκαλούμε τους μαθητές μας να ξεπεράσουν το δυνατό

Ως υψηλόβαθμο πανεπιστήμιο μηχανικών στις ΗΠΑ, το MSOE επικεντρώνεται στην εργαστηριακή εμπειρία και σταδιοδρομία. Το MSOE προκαλεί στους μαθητές να σκεφτούν έξω από το κουτί και να εφαρμόσουν μια πρακτική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων.

Οι μαθητές του MSOE είναι εργατικοί, δημιουργικοί και επιθυμούν να μάθουν περισσότερα. Η στενή μας κοινότητα με 3.000 μαθητές δίνει την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί με συμμαθητές και καθηγητές και επιτρέπει στους μαθητές να φέρουν πρακτικές γνώσεις στην τάξη. Συνολικά, το MSOE είναι το πανεπιστήμιο επιλογής για φοιτητές που θέλουν να ακολουθήσουν τα πάθη τους και να αμφισβητήσουν το πρότυπο. Το MSOE θα θέσει το πρότυπο για την προετοιμασία των ηγετών για την επίλυση των διαφορετικών τεχνικών προκλήσεων του 21ου αιώνα.

Γιατί να επιλέξετε το MSOE;

Αυτό δεν είναι το μέσο πανεπιστήμιο της Αμερικής. Είναι εκεί που η διαρκής επιθυμία να μάθουμε περισσότερα βρίσκεται στο DNA μας. Όπου οι μαθητές και οι καθηγητές συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα αντίκτυπο πέρα από την πόλη του Μιλγουόκι και τις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν. Και, όπου οι μαθητές ετοιμάζονται να λύσουν σύνθετα προβλήματα μέσω του πάθους, της επιμονής και της ανθεκτικότητάς τους.

Προσωπική προσοχή από ειδικούς καθηγητές

Μην περιμένετε γιγάντιες αίθουσες διαλέξεων ή βοηθούς διδασκαλίας (δεν έχουμε ούτε). Αντ 'αυτού, έμπειροι καθηγητές - με μέσο όρο επτά χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία - διδάσκουν κάθε τάξη και εργαστήριο. Με μια μέση τάξη μόλις 20 μαθητών και ένα μέγεθος εργαστηρίου 11 μαθητών, θα έχετε πολύ προσωπική προσοχή.

Περισσότερα για τα χρήματά σας

Οι διεθνείς φοιτητές συχνά πληρούν τις προϋποθέσεις για υποτροφίες από το MSOE. Αλλά το κόστος είναι μόνο μέρος της εξίσωσης. Το MSOE προσφέρει επίσης τεράστια αξία. Απλώς εξετάστε μερικές από τις βαθμολογίες μας:

 • Κολλέγια καλύτερης αξίας
 • Καλύτερο Bang για το Buck
 • Τα καλύτερα κολέγια για τα χρήματά σας

Επιπλέον, τα τρίμηνα των 10 εβδομάδων σάς επιτρέπουν να χωράτε σε περισσότερα μαθήματα, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε καλύτερη εκπαίδευση σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Πραγματική εμπειρία στον κόσμο

Τα περισσότερα πανεπιστήμια μιλούν για πρακτική εργασία, αλλά λίγα μπορούν να ταιριάξουν με τις εκατοντάδες ώρες εργαστηριακής εμπειρίας που θα αποκτήσετε ως φοιτητής στο MSOE. Στην πραγματικότητα, έχουμε περισσότερα εργαστήρια στην πανεπιστημιούπολη μας από τις αίθουσες διδασκαλίας - και είναι όλα διαθέσιμα σε προπτυχιακούς φοιτητές.

Τετραετής εγγύηση αποφοίτησης

Το MSOE είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών που σας εγγυάται ότι θα αποφοιτήσετε σε τέσσερα χρόνια εάν ξεκινήσετε και παραμείνετε σε καλό δρόμο στο πρόγραμμα σπουδών σας, κάτι που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία

Οι νεοεισερχόμενοι συχνά εκπλήσσονται από όλα όσα προσφέρει το Μιλγουόκι. Το MSOE βρίσκεται σε μια από τις πιο συναρπαστικές και ασφαλέστερες γειτονιές του Μιλγουόκι, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τοποθεσίες πρακτικής άσκησης στο κέντρο της πόλης, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, αθλητικούς χώρους και συναυλίες, φεστιβάλ και την όμορφη λίμνη του Μίσιγκαν. Επιπλέον, είμαστε μόλις 90 λεπτά με το τρένο από το Σικάγο.

Ένα μέρος για να ταιριάζει

Το μικρότερο μέγεθος μας - κάτω από 3.000 μαθητές - θα σας βοηθήσει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Και με 100+ φοιτητικούς οργανισμούς (συμπεριλαμβανομένης μιας Διεθνούς Ένωσης Φοιτητών) και κλαμπ και διαπολιτισμικά αθλήματα, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συνδεθείτε με νέους φίλους που έχουν την ίδια σκέψη.

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Η αποστολή μας μας εμπνέει.

Το MSOE είναι το πανεπιστήμιο της επιλογής για όσους αναζητούν μια χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα βιωματικών εκπαιδευόμενων που έχουν ως στόχο να λύσουν τις περίπλοκες προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

Το όραμά μας μας προκαλεί.

Το MSOE θα θέσει το πρότυπο για την προετοιμασία των ηγετών για την επίλυση των διαφορετικών τεχνικών προκλήσεων του 21ου αιώνα.

Οι αξίες μας μας ενώνουν.

Έξι τιμές βρίσκονται στον πυρήνα της κουλτούρας των πανεπιστημίων μας:

 • Συνεργασία - Εκτιμούμε τη συνεργασία μαζί πέρα από τα όρια.
 • Αριστεία - Εκτιμούμε την επιδίωξη και την επίτευξη της αριστείας.
 • Συμπερίληψη - Εκτιμούμε την αυθεντική δέσμευση με διαφορετικούς ανθρώπους, πεποιθήσεις και ιδέες.
 • Καινοτομία - Εκτιμούμε τη δημιουργικότητα και τις νέες ιδέες για δια βίου υπηρεσία, ανακάλυψη και ανάπτυξη.
 • Ακεραιότητα - Εκτιμούμε να κάνουμε το σωστό με αξιόπιστο τρόπο.
 • Stewardship - Εκτιμούμε την υπεύθυνη χρήση των πόρων μας.

Πώς διδάσκουμε

Οι γιγαντιαίες αίθουσες διαλέξεων μπορεί να λειτουργούν για άλλα κολέγια, αλλά αυτό δεν είναι το στυλ του MSOE. Αυτό θα βρείτε αντ 'αυτού.

Μαθαίνοντας κάνοντας

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο έχουμε περισσότερα εργαστήρια από τις αίθουσες διδασκαλίας. Πάντα πιστεύαμε ότι οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα (και έχουν περισσότερη διασκέδαση) παίρνοντας τα χέρια τους βρώμικα και εφαρμόζοντας τη θεωρία στην πράξη. Οι μαθητές του MSOE περνούν εκατοντάδες ώρες στα εργαστήρια μας που είναι τυποποιημένα στη βιομηχανία και αυτή η πρακτική, πρακτική εμπειρία θα σας δώσει μια σαφή θέση στο χώρο εργασίας.

Βαθές συνδέσεις μεταξύ καθηγητών και φοιτητών

Η μέση τάξη σας θα είναι 20 μαθητές και το μέσο εργαστήριό σας θα περιλαμβάνει μόνο 11 μαθητές. Αυτό το οικείο περιβάλλον μάθησης θα επιτρέψει στους καθηγητές σας να σας γνωρίσουν πραγματικά. Περιμένετε περισσότερα από λίγα να γίνουν μέντορες και ίσως δια βίου συνδέσεις.

Άμεση εμβάπτιση στον Ταγματάρχη σας

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να εξερευνήσετε το πάθος σας. Θα βυθιστείτε στα πρώτα σας μαθήματα για τα νέα μαθήματα, δίνοντάς σας μια πρώτη αρχή στα πρακτικά και την καριέρα σας.

Κλείσιμο βιομηχανικής ολοκλήρωσης

Το MSOE είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για κορυφαίες εταιρείες του Ουισκόνσιν, συμπεριλαμβανομένων των Harley-Davidson, Kohler, Snap-on και άλλων. Συνεργαζόμαστε για την τελευταία βιομηχανική έρευνα και καινοτομίες και 260+ κορυφαίες εταιρείες έρχονται να προσλαμβάνουν τους μαθητές μας για πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας στην ετήσια Έκθεση Καριέρας του MSOE.

Εκμάθηση πραγματικού κόσμου

Στο MSOE, προκαλούμε τους μαθητές μας την πρώτη μέρα με μια υψηλή ακαδημαϊκή εμπειρία αφής που προσφέρει υψηλή αξία. Με την πρόκληση, έρχεται η ανάπτυξη. Οι μαθητές εργάζονται σε πραγματικό κόσμο προβλήματα δίπλα-δίπλα με καθηγητές που είναι αποδεδειγμένοι ηγέτες στους τομείς τους. Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να λύσουν πολύπλοκα προβλήματα την πρώτη ημέρα εργασίας τους, επειδή τα έχουν λύσει από την πρώτη τους μέρα στο MSOE.

Πρόγραμμα τιμητικών πανεπιστημίων

Για τους μαθητές που θέλουν περισσότερο από μια πρόκληση, το πρόγραμμα σπουδών τιμής MSOE ενθαρρύνει την ανεξάρτητη και συνεργατική μάθηση μέσω εργασίας έργου, επαγγελματικών παρουσιάσεων και αλληλεπίδρασης με περιφερειακούς ηγέτες.

Πανεπιστημιούπολη MSOE

Στο κέντρο του Μιλγουόκι, η πανεπιστημιούπολη του MSOE βρίσκεται σε ένα ζωντανό και ασφαλές αστικό περιβάλλον.

Η πανεπιστημιούπολη 22 στρεμμάτων βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Μιλγουόκι, στην ασφαλή και ζωντανή γειτονιά της Ανατολικής Πόλης. Μόλις λίγα τετράγωνα από την όμορφη λίμνη του Μίσιγκαν, την περιοχή των θεάτρων, τα μουσεία, τους αθλητικούς και μουσικούς χώρους, τα πάρκα και τα καταστήματα, οι μαθητές του MSOE απολαμβάνουν όλο τον ενθουσιασμό και την ευκαιρία της πόλης με μια στενή αίσθηση της κοινότητας.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη θα βρείτε:

 • 30 εποχιακά φεστιβάλ
 • 17 μουσεία
 • 25 θέατρα
 • 100+ μίλια μονοπατιών για περπάτημα, ποδηλασία και ποδηλασία

Σκεφτομαι μπροστα? Το Μιλγουόκι είναι ένας κόμβος για τους ηγέτες του κλάδου, της υγειονομικής περίθαλψης και των επιχειρήσεων - έτσι οι πρακτικές και οι μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι πάντα προσιτές.

Στατιστική

Ποσοστά Αποτελεσμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών

Λίγα πανεπιστήμια μπορούν να ξεπεράσουν το ποσοστό των αποτελεσμάτων αποφοίτησής μας κατά 96% — για να μην αναφέρουμε τον μέσο αρχικό μισθό των αποφοίτων των 65.428 $.

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Milwaukee

   1025 North Broadway Milwaukee WI 53202-3109, , Milwaukee

  Ερωτήσεις