Keystone logo
© Carrianna Field
MindMetriks

MindMetriks

MindMetriks

Εισαγωγή

MindMetriks - Ηγέτες στην νευρομάρκετινγκ στη Λατινική Αμερική

Υπηρεσίες Neuromarketing, Στρατηγική Συμβουλευτική, Neuro Recruitment, NeuroShopper, Πώληση και ενοικίαση Eye Tracker, GSR, EEG και Face Coding.

 • Υπηρεσίες Neuro Consulting σε Καινοτομία, Διαχείριση Μάρκετινγκ, Διαχείριση Πωλήσεων και Ανθρώπινα Talent.
 • Επιστημονική Αξιολόγηση Μάρκων, Έννοιες, Εκστρατείες, Προϊόντα, Συσκευασία, Αισθητικό Μάρκετινγκ.
 • Εργαστήρια Νευρομάρκετινγκ, Εργονομία, Ψυχολογία. Eye Tracker, EEG, Κωδικοποίηση προσώπου, Γαλβανική απόκριση.
 • Υπηρεσίες Νευροεπιστήμης για τις διαδικασίες επιλογής και ανάπτυξης του ανθρώπινου ταλέντου.
 • Αξιολογούμε τον αγοραστή σας επιστημονικά και την απόδοση του προϊόντος σας στα σημεία πώλησης.
 • Μάστερ και Μαθήματα Neuromarketing και Neuro Πωλήσεις Εξειδικευμένες από τις Βιομηχανίες.

geralt / Pixabay

internet, cyber, network

Επιστημονική και Ηθική Υποστήριξη

MindMetriks είναι μέλος της Επιστήμης Neuromarketing

Το NMSBA εδρεύει στις Κάτω Χώρες και είναι ο σημαντικότερος Σύνδεσμος στον κόσμο της Neuromarketing.

MindMetriks στη μοναδική εταιρεία διαπιστευμένη από το NMSBA στην Κολομβία.

Ο ιδρυτής και ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος, Luis Fernando Rico Navas , έχει γράψει άρθρα για τη διάθεσή του σε neuromarketing για περιοδικά όπως το INSighs Magazine , το μόνο περιοδικό NMSBA αφιερωμένο στην Consumer Neuroscience και το Cambridge Marketing Review, ένα περιοδικό που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Cambridge Ηνωμένο Βασίλειο

Αποδεδειγμένη εμπειρία
MindMetriks σε αριθμούς:

122381_Mindmetriks01.jpg

Ειδικοί Επαγγελματίες
Η ομάδα μας:

MindMetriks είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο Neuromarketing στην Κολομβία και τη Λατινική Αμερική και μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων και διανομής σε Neuroscience και Scientific BioTechnology για τα εργαστήρια νευροεπιστημών των κύριων πανεπιστημίων της Κολομβίας, του Μεξικού, του Περού, της Γουατεμάλας, της Κόστα Ρίκα, Τη Χιλή και την Αργεντινή μεταξύ άλλων.

MindMetriks έχει μια ομάδα συμβούλων στην Κολομβία, τη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη, ειδικευμένη σε διάφορους στρατηγικούς κλάδους που υποστηρίζουν και δημιουργούν προτάσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία από την ανάλυση βιομετρικών μετρήσεων που γίνονται στους χρήστες και τους καταναλωτές.

Η ομάδα συμβούλων μας έχει προσωπικό με περισσότερα από 20 χρόνια άμεσης εργασιακής εμπειρίας σε στρατηγικές θέσεις σε εταιρείες όπως η Procter

Έχουμε συμμετάσχει σε αναπτυξιακές διαδικασίες σχεδίων καινοτομίας και νέων επιχειρήσεων στην Ευρώπη για εταιρείες όπως ο Osram (Leader στον τομέα του φωτισμού), η Panasonic και η Trend μέσω μοναδικών και εστιασμένων εργαστηρίων για το σκοπό αυτό.

Η ομάδα μας ενσωματώνει κλάδους όπως το Neuro Science, Ψυχολογία, Βιοτεχνολογία, ΜΒΑ, Μεταπτυχιακά Στελέχη στο Στρατηγικό Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Ειδικοί Στρατηγικού Μάρκετινγκ, Θεωρία Περιορισμών (TOC), Σχεδιασμός Αλυσίδων Αξίας για καινοτομία μεταξύ άλλων.

Τέλος, έχουμε την εμπειρία να είμαστε διεθνείς σύμβουλοι και ομιλητές σε θέματα όπως η Στρατηγική, η Καινοτομία, η Νευρομάρκετινγκ και η Νεοφιλελευθερία, καθώς και η συμμετοχή στην Ακαδημία στα Προγράμματα Ειδίκευσης και MBA στην Κολομβία.

Global Vision
Η λειτουργία μας στον κόσμο

MindMetriks βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών νευρομάρκετινγκ στην Κολομβία για όλη τη Λατινική Αμερική και στο Ηνωμένο Βασίλειο για όλη την Ευρώπη.

Χάρη στον δυναμισμό των πελατών μας και της αγοράς, έχουμε συμμάχους σε κάθε μία από τις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε, αποκτώντας έτσι την τοπική γνώση της κάθε χώρας που συνδυάζουμε με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές Neuro Scientific Research παγκοσμίως. Εμπειρία σε χώρες της περιοχής: Μεξικό, Γουατεμάλα, Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Κολομβία, Νικαράγουα, Σαλβαδόρ, Ισημερινός, Περού, Χιλή και Αργεντινή

Η μεθοδολογική μας δύναμη μας επιτρέπει να έχουμε ομόλογες μελέτες για τους περιφερειακούς πελάτες μας.

Τι μας κινεί
Οι πεποιθήσεις και οι αξίες στο MindMetriks :

Στο MindMetriks πιστεύουμε και εκτιμούμε:

  1. Η ενσωμάτωση και η εμπειρία των διαφόρων κλάδων: Γνωρίζουμε και εκτιμούμε τις συμβολές που κάθε σύμβουλος κάνει μέσω του πεδίου της εμπειρίας: Ανθρωπολόγοι, Ψυχολόγοι, Μαθηματικοί, Επιστήμονες κλπ.
  2. Σεβασμός προς τους πελάτες και τους συμμετέχοντες: Η δεοντολογία με τους συμμετέχοντες και τους πελάτες μας θα είναι πάντα πάνω από την επιχείρησή μας.
  3. Στερεές διαδικασίες και μεθοδολογίες: Αναπτύσσουμε τις καλύτερες νευροεπιστημονικές μεθοδολογίες για την ενσωμάτωσή τους στις γνωστές παραδοσιακές μεθοδολογίες έρευνας.
  4. Λύσεις και όχι αναφορές: Περισσότερο από μια αναφορά θα βρείτε πάντα λύσεις για να βελτιώσετε αυτό που αξιολογείτε. Συνοδεύουμε τις διαδικασίες σας έως και 6 μήνες μετά την αξιολόγησή τους.
  5. Η καλύτερη επιστημονική τεχνολογία: Είμαστε πάντα σε αναζήτηση της καλύτερης επιστημονικής τεχνολογίας για να την θέσουμε στην υπηρεσία των πελατών μας.
  6. Συνεργασία: Αναπτύσσουμε δεσμούς συνεργασίας με τους πελάτες, τους εταίρους, τους ανταγωνιστές και τους συνεταιρισμούς μας για τη βελτίωση του επιπέδου νευροεπιστήμης που εφαρμόζεται στο Neuro Marketing, στην Κολομβία και στον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Madrid

  Madrid, Spain, , Madrid

Ερωτήσεις