Keystone logo
Ming Chuan University

Ming Chuan University

Ming Chuan University

Εισαγωγή

Ως κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο της Ταϊβάν, η MCU καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Είτε ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε πτυχίο Επικοινωνιών, Σχεδιασμού, Διοίκησης, Τεχνολογίας, Γλωσσών, Δικαίου ή Τουρισμού, η MCU προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία παγκοσμίου επιπέδου. Εδώ, πιστεύουμε στην οικοδόμηση δημιουργικών και καινοτόμων παγκόσμιων πολιτών που είναι έτοιμοι να γίνουν ηγέτες του κόσμου του αύριο.

81770_MCUCampus.jpg

Αποστολή MCU

Υποστηρίζοντας την αποστολή της "Μία βασική ιδέα που εκφράζεται με τρεις τρόπους", το Ming Chuan University υπερηφανεύεται για την παροχή ενός εκπαιδευτικού πλαισίου που απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές με γονική φροντίδα, υποστήριξη και καθοδήγηση. Ως ολοκληρωμένος φορέας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το Ming Chuan University επιδιώκει την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση μέσω θεωρητικής και εφαρμοσμένης εκπαίδευσης για να προετοιμάσει τους εκπαιδευόμενους με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και ευρείες κοσμοθεωρίες για διεθνοποίηση.

Θεωρία με βάση την εκπαίδευση και την εφαρμογή

Η εκπαιδευτική μας αρχή επιμένει στην εκπαίδευση βασισμένη στη θεωρία, η οποία συντονίζει τα επαγγελματικά μαθήματα, μαθήματα κοινής ωφέλειας (τετραετή μαθήματα αγγλικών και τρία μαθήματα τεχνολογίας πληροφορικής) και γενική εκπαίδευση για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι πτυχιούχοι μας επωφελούνται από θεωρητικά, εφαρμογή-προσανατολισμένη εκπαίδευση. Εφαρμόζουμε ολιστική εκπαίδευση για να καλλιεργούμε τους χαρακτήρες των φοιτητών μέσω σεμιναρίων, διατριβής, σχεδιασμού έργων αποφοίτησης, αυστηρής πειθαρχίας και επιμελής διδασκαλίας. Οι απόφοιτοι μας ανταγωνίζονται καλά με τους συνομηλίκους τους τόσο για την περαιτέρω εκπαίδευση όσο και για το ποσοστό απασχόλησης.

Εξαιρετική ανταγωνιστική ικανότητα

Ming Chuan University έχει 11 σχολεία: Διοίκηση, Επικοινωνία, Δίκαιο, Σχεδίαση, Εφαρμοσμένη Γλώσσα, Πληροφορική, Τουρισμός, Κοινωνικές Επιστήμες, Τεχνολογία Υγείας, Χρηματοοικονομική Τεχνολογία και Διεθνές Κολλέγιο. Σε συνάρτηση με τις ταχείες εξελίξεις της παγκοσμιοποίησης και της οικονομίας της γνώσης, τα σχολεία μας όχι μόνο προσλαμβάνουν μέλη διδακτορικού διδακτορικού επιπέδου αλλά και προσανατολίζουν τη διδασκαλία και την έρευνα με τη διεπιστημονική ενσωμάτωση, τη συνεχή ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική ζήτηση του πανεπιστημίου. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, κάθε σχολή και τμήμα αποφοίτων πρέπει να προωθήσει τα δικά τους επαγγελματικά χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να προωθήσει την ποιότητα της διδασκαλίας, της έρευνας και των υπηρεσιών και να ενισχύσει την ικανότητα των σπουδαστών μέσω της αξιολόγησης των μελών του σχολείου και της τακτικής βαθμολόγησης αξιολόγησης διδασκαλίας.

Πλήρες περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης

Σε αυτήν την εποχή της τεχνολογίας των πληροφοριών του 21ου αιώνα, οι μαθητές πρέπει να καλλιεργήσουν την ικανότητα αναζήτησης, ανάλυσης, επεξεργασίας και ενσωμάτωσης πληροφοριών. Λόγω των εφαρμογών της τεχνολογίας δικτύου στο μαθησιακό περιβάλλον, η σχετική τεχνολογία ωριμάζει. Το αποτέλεσμα της διδασκαλίας μέσω του παγκόσμιου δικτύου πληροφόρησης είναι εξαιρετικό και θα αποτελέσει βασική εξέλιξη για το πανεπιστήμιο.

Για να ενθαρρύνουμε τη διδασκαλία και τη μάθηση πολλαπλών όψεων, το πανεπιστήμιο μας έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης. Η επέκταση στο Πανεπιστήμιο Δικτύων επιτρέπει στους φοιτητές να σπουδάσουν χωρίς τα όρια του χώρου και του χρόνου. Οι μαθητές μπορούν να επαναλάβουν το διδακτικό υλικό στο διαδίκτυο για να προωθήσουν τα μαθησιακά τους αποτελέσματα. Η διδασκαλία στο δίκτυο επιτρέπει στους μαθητές να μάθουν χωρίς να απαιτούν αλληλεπίδραση χρόνου και χώρου μεταξύ των μελών της σχολής και των σπουδαστών, γεγονός που αποτελεί τεράστια πρόκληση του παραδοσιακού τρόπου διδασκαλίας.

Για την υποστήριξη της δικτύωσης και της διδασκαλίας υψηλής τεχνολογίας, έχουμε εξοπλίσει όλες τις αίθουσες διδασκαλίας και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις ώστε να είναι ηλεκτρονικές αίθουσες διδασκαλίας. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περισσότερα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα για τους σπουδαστές για να προωθήσουμε την ποιότητα της διδασκαλίας, της έρευνας, των υπηρεσιών και της ανταγωνιστικότητας των σπουδαστών.

Εκπαιδευτικές Φιλοσοφίες

Ming Chuan University ιδρύθηκε με βάση τις εκπαιδευτικές φιλοσοφίες του Ιδρυτή Pao, όπως:

 1. Συμμετοχή σε όλους τους φοιτητές με γονική φροντίδα, υποστήριξη και καθοδήγηση

 1. Αυστηρή πειθαρχία και επιμελής διδασκαλία

 1. Ενθάρρυνση έντονης προσπάθειας στη διδασκαλία

 1. Αντιστοίχιση διδασκαλίας θεωρητικά με εμπειρία στην εφαρμογή

 1. Υπογραμμίζοντας τόσο τις ανθρωπιστικές επιστήμες όσο και την τεχνολογία

Το πανεπιστήμιο στοχεύει στην υλοποίηση της πρακτικής εκπαίδευσης, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να ενσωματώσουν την πρακτική και τη θεωρία ώστε να μπορούν να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό αμέσως μετά την αποφοίτησή τους. Υπό το φως της αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης και του παγκόσμιου κινεζικού πυρετού, το πανεπιστήμιο προσπαθεί να προετοιμάσει τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τον παγκόσμιο ανταγωνισμό μέσω της ενσωμάτωσης των θεωριών εκπαίδευσης σε αυτό το κινεζικό ίδρυμα και στα πανεπιστήμια εταίρων στο εξωτερικό. Εκτός από τη μάθηση από την επιτυχημένη εκπαιδευτική εμπειρία, ο Ming Chuan επιδιώκει να καλλιεργήσει καλύτερα τους μαθητές του υπό την εκπαιδευτική φιλοσοφία: τον εντοπισμό της παγκόσμιας γνώσης και την εμβάθυνση της τοπικής γνώσης στον κόσμο.

Για να επιτύχει τον τελικό στόχο να εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό διεθνές πανεπιστήμιο, το πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσει την ποιοτική εκπαίδευση και να δεσμευθεί για διεθνή αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα.

81688_AmericanCampus.jpg

Εκπαιδευτικοί στόχοι

Διεθνοποίηση

Δημιουργία ενός διεθνούς μαθησιακού περιβάλλοντος για την επέκταση των κοσμοθεωριών των διδασκόντων και των μαθητών. προώθηση διεθνών πιστοποιήσεων · με την εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο.

Η Διεθνής Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανταλλαγών και το Διεθνές Κολλέγιο έχουν οδηγήσει το δρόμο σε καλή πρόοδο προς το στόχο διεθνοποίησης. Με τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων φοιτητών πανεπιστημίων στην Ταϊβάν, το Πανεπιστήμιο αποδεικνύει επαρκώς τις προσπάθειές του για την προώθηση της διεθνοποίησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την οικοδόμηση ενός αγγλικού μαθησιακού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικότητα

Έμφαση στη συνεργασία βιομηχανίας-ακαδημαϊκών για την ενίσχυση των θεωρητικών γνώσεων και των πρακτικών ικανοτήτων. επικεντρώνονται στην επαγγελματική εμπειρία μαζί με τις ακαδημαϊκές προσπάθειες για την παροχή πολυδιάστατης εκπαίδευσης και ευκαιριών δια βίου μάθησης.

Ως απάντηση στις αυξανόμενες ανάγκες για ακαδημαϊκή πρόοδο, το πανεπιστήμιο έχει κάνει μεγάλες βελτιώσεις στη διευκόλυνση της ανταλλαγής πόρων και του συστήματος διαχείρισης ταλέντων. Τα πρόσφατα επιτεύγματα περιλαμβάνουν υπηρεσίες ηλεκτρονικής τάξης και σύστημα ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου για φοιτητές και μέλη ΔΕΠ.

Υπεροχή

Αποφασισμένη εφαρμογή αυστηρών εκπαιδευτικών κατευθυντήριων αρχών για την ενθάρρυνση των μαθητών με αίσθημα ευθύνης και ομαδικό πνεύμα. επιδίωξη της αριστείας στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και την υπηρεσία.

Ming Chuan University έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση για την ποιοτική εκπαίδευση του. Το 2009, το πανεπιστήμιο κέρδισε την κορυφαία θέση μεταξύ των κολεγίων και πανεπιστημίων του Βόρειου Ταϊβάν στις υπηρεσιακές διαπιστεύσεις που πραγματοποίησε το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Αξιολόγησης της Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ταϊβάν (HEEACT). Επιπλέον, το πανεπιστήμιο έχει βραβευτεί με επιχορήγηση του MOE "Striving for Teaching Excellence" σε διαδοχικά έτη.

81771_TaoyuanCampus.jpg

Τοποθεσίες

 • Saginaw

  Gilbertson Hall, Saginaw Valley State University, 7400 Bay Road, Saginaw, MI 48710, Saginaw

 • Taipei

  250 Zhong Shan N. Rd., Sec. 5, 111, Taipei

  • Taoyuan

   5 De Ming Rd., Gui Shan District, 333, Taoyuan

   • Taipei

    3F-8F, No.130, Jihe Rd., 111, Taipei

    • Jinsha Township

     105 De Ming Rd, 890, Jinsha Township

     Προγράμματα

      Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

      Ερωτήσεις