Keystone logo
MIU City University Miami

MIU City University Miami

MIU City University Miami

Εισαγωγή

Ένα Πανεπιστήμιο για τον Πραγματικό Κόσμο

Ως μέρος του Ομίλου Proeduca, η αποστολή του MIU είναι να σπάσει τα όρια και να ωφελήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο παρέχοντας πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας.

Τα προγράμματά μας προετοιμάζουν τους μαθητές να αντιμετωπίσουν παγκόσμιες προκλήσεις και να εφαρμόσουν με επιτυχία τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις σε πραγματικές καταστάσεις.

Λόγοι για σπουδές στο MIU

 • Ένα προσιτό πτυχίο διαπιστευμένο από τις ΗΠΑ: Οι σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρει την ευκαιρία να εισέλθετε στη διεθνή αγορά εργασίας από την «μπροστινή πόρτα», καθώς ένα προσόν από τις ΗΠΑ προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε πολλές χώρες. Τα προγράμματα MIU είναι από τα πιο προσιτά πανεπιστημιακά πτυχία στις ΗΠΑ.
 • Πιστοποιημένος διεθνής καθηγητής: Μάθετε μέσω καινοτόμων τεχνολογιών και μιας εξειδικευμένης μεθοδολογίας με επικεφαλής καθηγητές με την πραγματική γνώση και την εμπειρία που χρειάζεστε για να πετύχετε στη σημερινή αγορά εργασίας.
 • Ευκαιρίες υποτροφιών και ευέλικτα σχέδια διδάκτρων: Παρέχουμε πολλές υποτροφίες με βάση την αξία και τις δυνατότητες. Επιπλέον, το MIU προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα πληρωμών, επιτρέποντας στους φοιτητές να χρηματοδοτούν τις σπουδές τους με ευελιξία.
 • Διαδικτυακή εκπαιδευτική ηγεσία: Προσαρμόστε τις σπουδές σας στο πρόγραμμά σας χάρη σε μια ευέλικτη μεθοδολογία (προηχογραφημένα και ζωντανά μαθήματα) με πάνω από μια δεκαετία αποδεδειγμένης επιτυχίας σε περισσότερες από 130 χώρες.
 • Εξατομικευμένη υποστήριξη: Λάβετε καθοδήγηση από έναν αποκλειστικό προσωπικό δάσκαλο που, από την πρώτη μέρα, υποστηρίζει τον μαθητή καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής διαδικασίας για την επίτευξη των ακαδημαϊκών του στόχων.
 • Ενισχύστε την απασχολησιμότητά σας: Προσθέστε ένα Πιστοποιητικό Εμπειρογνώμονα στο πτυχίο ή το μεταπτυχιακό σας και εστιάστε τις σπουδές σας στους τομείς γνώσεων και στις δεξιότητες που απαιτούνται περισσότερο από τους εργοδότες.

Μεθοδολογία

 • Online: Η διαδικτυακή μας μορφή σάς επιτρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της ακαδημαϊκής προόδου, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της προσωπικής ολοκλήρωσης. Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό διαδικτυακών συζητήσεων, εγγράφων πολυμέσων, βιντεοδιασκέψεων, εργαστηρίων και άλλων, για να παρέχουμε μια προσαρμόσιμη και φιλική προς τον χρήστη εκπαιδευτική εμπειρία.
 • Hybrid: Ζήστε στο Μαϊάμι και ζήστε τη φασαρία μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ. Γνωρίστε διεθνείς επαγγελματίες από διαφορετικά υπόβαθρα και δημιουργήστε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις.

Τα προγράμματά μας

 • Διεθνές Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Master στην Εκπαιδευτική Ηγεσία
 • Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων
 • Πτυχίο Μηχανικού Υπολογιστών
 • Πιστοποιητικά εμπειρογνωμόνων σε θέματα μάρκετινγκ, χρηματοδότησης, δεδομένων, διαχείρισης έργων, σχεδιασμού, ηλεκτρονικού εμπορίου, συναισθηματικής νοημοσύνης, νομικής ή ασφάλειας ασθενών.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Κύρια Πανεπιστημιούπολη του MIU

Βρίσκεται στα πολυσύχναστα οικονομικά και επιχειρηματικά κέντρα του Μαϊάμι μεταξύ Downtown και Brickell, όπου βρίσκονται τα πιο διάσημα πανεπιστήμια της Φλόριντα.

μια πανεπιστημιούπολη 7.000+ τετραγωνικών ποδιών, ειδικά σχεδιασμένη για να φιλοξενεί:

 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας
 • Αίθουσα
 • Βιβλιοθήκη
 • Av Recording Studio
 • Χώροι καφετέριας & lounge

  Απαιτήσεις Βίζας

  Φοιτητική Βίζα F1

  Εάν έχετε αποφασίσει να σπουδάσετε υβριδικό πρόγραμμά σας στο Μαϊάμι και είστε διεθνής φοιτητής, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για Φοιτητική Βίζα F1, η οποία μπορεί να διεκπεραιωθεί με τη βοήθεια του MIU.

  Πώς να πάρω τη φοιτητική μου βίζα;

  1. Μόλις αποδεχθούμε την εγγραφή σας, θα εγγραφείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα Επισκεπτών Φοιτητών και Ανταλλαγής (SEVIS) και θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος SEVIS I-901 (350 $).
  2. Παράλληλα, ο προσωπικός σας σύμβουλος στο MIU θα σας στείλει έναν σύνδεσμο για να συμπληρώσετε και να πληρώσετε το Έντυπο I-20 (250 $). Μόλις λάβουμε την απόδειξη πληρωμής, θα σας στείλουμε το Έντυπο I-20.
  3. Αφού λάβετε το Έντυπο I-20 και εγγραφείτε στο SEVIS, μπορείτε να κάνετε αίτηση στην Πρεσβεία ή στο Προξενείο των ΗΠΑ για βίζα F1.
  4. Πρέπει να παρουσιάσετε το Έντυπο I-20, την Επιστολή Αποδοχής της MIU και τη Συμφωνία Εγγραφής όταν παρευρεθείτε στη συνέντευξη για βίζα.
  5. Το διοικητικό γραφείο της Πρεσβείας σας θα επικοινωνήσει μαζί σας με την επίλυση της βίζας F1. Συνιστούμε στους ξένους φοιτητές να ξεκινήσουν τη διαδικασία εισαγωγής με αρκετό χρόνο πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα για να έχουν χρόνο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία έκδοσης βίζας.

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Τοποθεσίες

  • Miami

   111 NE 1st Street, 6th Floor, FL 33132, Miami

  Ερωτήσεις