Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Εισαγωγή

Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας στο Manchester Met - ένα φιλόδοξο πανεπιστήμιο με περήφανη ιστορία

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) είναι ένα ιστορικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα που χρονολογείται από το 1824. Γνωστό για την ποιότητα της διδασκαλίας του, κατατάσσεται επίσης ως ένα από τα κορυφαία 60 πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο (The Complete University Guide 2023).

Το Πανεπιστήμιο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Μάντσεστερ, φιλοξενεί μια ποικιλόμορφη κοινότητα με περισσότερους από 4.000 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες. Το Μάντσεστερ είναι μια συναρπαστική και ζωντανή πόλη, γεμάτη μουσεία, γκαλερί, θέατρα και χώρους μουσικής. Έχει καταταχθεί ως η τρίτη καλύτερη φοιτητική πόλη στη χώρα (QS Best Student Cities 2023) και μία από τις πιο προσιτές πόλεις για φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο (UniFresher 2023).

Το Πανεπιστήμιο υποβάλλεται σε επενδυτικό πρόγραμμα £400 εκατομμυρίων για τη βελτίωση των διδακτικών και ερευνητικών εγκαταστάσεων, των κτιρίων και των δημόσιων χώρων του. Έχουν γίνει πρόσφατες επενδύσεις στο κτήριο Grosvenor, στη Σχολή Ψηφιακών Τεχνών, στο Ινστιτούτο Αθλητισμού και στο κτίριο Dalton, μια ανακατασκευή της Σχολής Επιστημών και Μηχανικών τους.

Το Manchester Met δεσμεύεται επίσης να αναγνωρίζει διεθνείς φοιτητές με υψηλές επιδόσεις και προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υποτροφιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Φοιτητικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις

Εάν επιλέξετε να σπουδάσετε στο Manchester Met, θα έχετε πρόσβαση σε εντυπωσιακά θέατρα διαλέξεων, αίθουσες σεμιναρίων και ζώνες μελέτης, καθώς και σε μια απίστευτη βιβλιοθήκη με περισσότερα από ένα εκατομμύριο βιβλία, περιοδικά και ηλεκτρονικές πηγές (Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 ).
Διατίθεται επίσης μια σειρά από εγκαταστάσεις πληροφορικής και πολυμέσων, όπως τεχνολογία πολυμέσων και εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών. Κάντε την εικονική περιήγηση στην πανεπιστημιούπολη εδώ.


Το Manchester Met διαθέτει εντυπωσιακές εγκαταστάσεις , όπως θέατρα διαλέξεων, αίθουσες σεμιναρίων και ζώνες μελέτης που διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Είναι επίσης το σπίτι του PrintCity, ενός κέντρου καινοτομίας τρισδιάστατης εκτύπωσης, και διαθέτει μια απίστευτη 24ωρη βιβλιοθήκη με περισσότερα από ένα εκατομμύριο βιβλία, περιοδικά και ηλεκτρονικές πηγές*. *Ακαδημαϊκό έτος 2020-21

Διατίθεται επίσης μια σειρά από εγκαταστάσεις πληροφορικής και πολυμέσων, όπως τεχνολογία πολυμέσων και εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών. Κάντε την εικονική περιήγηση στην πανεπιστημιούπολη εδώ .

Αθλημα

Το Μάντσεστερ φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού και αυτό ενέπνευσε το Manchester Met να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων στους φοιτητές - υπάρχουν επί του παρόντος 45 αθλητικοί σύλλογοι στο πανεπιστήμιο,

Το Ινστιτούτο Αθλητισμού συνεργάζεται επίσης με οργανισμούς που περιλαμβάνουν την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, την Αθλητική Αγγλία και την UEFA.

Ερευνα

Το ενενήντα τοις εκατό του ερευνητικού αντίκτυπου του πανεπιστημίου είναι «παγκοσμίως κορυφαίο» ή «διεθνώς εξαιρετικό»**, γεγονός που αποτελεί απόδειξη της ποιότητας της έρευνας που διεξάγει. Μάθετε για την κλίμακα, το βάθος και τη φιλοδοξία της δουλειάς τους και τον τρόπο με τον οποίο έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο εδώ . **ΑΝΑΦΟΡΑ 2021

Υποστήριξη σπουδαστών

Το Manchester Met διαθέτει έμπειρο προσωπικό που προσφέρει συμβουλές σταδιοδρομίας και δωρεάν υποστήριξη αγγλικής γλώσσας. Έχουν επίσης ένα ειδικό Διεθνές Γραφείο για να διασφαλίσουν ότι οι ξένοι φοιτητές λαμβάνουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να επιτύχουν.

Κάθε φοιτητής στο Πανεπιστήμιο είναι επίσης αυτόματα μέλος των Φοιτητών. Ένωση, η οποία υπάρχει για να διασφαλίσει ότι οι φοιτητές έχουν την καλύτερη εμπειρία που μπορούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Κατάλυμα

Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά επιλογών διαμονής ενώ σπουδάζουν στο Manchester Met, από δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο σε κοινόχρηστα διαμερίσματα έως υπνοδωμάτια με κοινόχρηστη κουζίνα και μπάνιο. Το Manchester Met διαθέτει επίσης αυτόνομα διαμερίσματα στούντιο.
Όλα τα δωμάτια είναι κοντά στο σημείο όπου θα μελετήσετε και κοντά σε τοπικές εγκαταστάσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις. Θα βρείτε επίσης υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε, από την ομάδα Residential Life μέχρι την 24ωρη Ομάδα Ασφάλειας. Οι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν επίσης εγγυημένη θέση στη φοιτητική στέγαση του Πανεπιστημίου Manchester Met για το πρώτο έτος σπουδών τους, εφόσον υποβάλουν αίτηση πριν από την ετήσια προθεσμία.

  Κατάταξη

  Γιατί να σπουδάσετε στο Manchester Metropolitan University

  1. Κατατάχθηκε στο 60ο Πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. (Πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός 2024)
  2. Δια βίου πρόσβαση στην υπηρεσία ψηφιακής σταδιοδρομίας μας για όλους τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου.
  3. Μελλοντικές επενδύσεις ύψους 400 εκατομμυρίων £+ προγραμματίζονται για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, των κτιρίων και των δημόσιων χώρων μας.
  4. 1.750 ακαδημαϊκό διδακτικό προσωπικό και Καθηγητές.
  5. 4.000 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες
  6. Ιστορία και κληρονομιά: Οι ρίζες μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση χρονολογούνται από το 1824.
  7. Περήφανος που είμαι ένα από τα κορυφαία 3 βιώσιμα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. (People & Planet University League 2022/23)
  8. Δωρεάν υποστήριξη αγγλικής γλώσσας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.
  9. Η βιομηχανία συνδέεται με παγκόσμιες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των IBM, Bentley Motors, Bosch, Nike, Walt Disney, L'Oreal και Lloyds Banking Group
  10. Το 90% του ερευνητικού μας αντίκτυπου είναι παγκοσμίως κορυφαίο ή διεθνώς εξαιρετικό. (REF 2021)

  Τοποθεσίες

  • Manchester

   Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

  Ερωτήσεις