Keystone logo
Montana State University

Montana State University

Montana State University

Εισαγωγή

Montana State University , το κρατικό ίδρυμα επιχορήγησης, εκπαιδεύει τους μαθητές, δημιουργεί γνώσεις και τέχνη και εξυπηρετεί τις κοινότητες ενσωματώνοντας τη μάθηση, την ανακάλυψη και τη δέσμευση.

MSU Vision

Montana State University είναι τόσο αξιοθαύμαστο όσο και το περιβάλλον του. Δημιουργήθηκε ως ίδρυμα επιχορήγησης εδάφους, είναι μια φιλόξενη, περιπετειώδης κοινότητα σπουδαστών, καθηγητών και προσωπικού που διακρίνεται από τη δέσμευσή της να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου. Το πανεπιστήμιο ενεργοποιεί άτομα για να ανακαλύψουν και να συνεχίσουν τις προσδοκίες τους. Εμπνέει τους ανθρώπους να συνεργαστούν με το πανεπιστήμιο για να βελτιώσουν την ανθρώπινη προοπτική μέσω της αριστείας στην εκπαίδευση, την έρευνα, τη δημιουργικότητα και την πολιτική ευθύνη.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Η MSU προετοιμάζει τους φοιτητές να αποφοιτήσουν εξοπλισμένοι για επαγγελματική σταδιοδρομία και για περαιτέρω μόρφωση. Ο χαμηλός δείκτης σπουδαστών / καθηγητών της MSU σημαίνει προσβάσιμους καθηγητές και πρακτικές ευκαιρίες μάθησης. Εργαζόμενοι μαζί με τους μέντορες των καθηγητών παγκόσμιας κλάσης, οι μαθητές ανακαλύπτουν νέες γνώσεις που βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλο τον κόσμο. Αυτό το υποστηρικτικό και συνεργατικό περιβάλλον μάθησης βοηθά τους μαθητές να επιτύχουν σε ανταγωνισμό για εθνικές και διεθνείς υποτροφίες και βραβεία. Μόνο κατά το παρελθόν έτος, οι φοιτητές MSU έχουν λάβει αναγνωρισμένα βραβεία, μεταξύ των οποίων:

  • Υποτροφίες Goldwater (μαθηματικά, επιστήμη

  • Υποτροφία της Ρόδου (για σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης)

  • Υποτροφία Marshall (σχολείο βαθμού στο Ηνωμένο Βασίλειο)

  • Υποτροφία Udall (για την άσκηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας στο περιβάλλον)

  • Newman Civic Fellow (δημόσια ηγεσία)

Montana State University βρίσκεται σε δική του τάξη. Η MSU συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων 3% των σχολών και των πανεπιστημίων για ερευνητικές δαπάνες και είναι επίσης ταξινομημένη από το Ίδρυμα Carnegie ως ένα ίδρυμα με υψηλό προπτυχιακό προφίλ. Αυτό σημαίνει ότι οι προπτυχιακοί φοιτητές της MSU λαμβάνουν ευκαιρίες έρευνας που συνήθως προορίζονται για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε άλλα σχολεία. Επιπλέον, η θέση του MSU στο σταυροδρόμι μεταξύ του Εθνικού Πάρκου Yellowstone και μερικών από τα μεγαλύτερα σκι στην Αμερική προσφέρει στους μαθητές μια αίθουσα διδασκαλίας, ένα εργαστήριο και μια παιδική χαρά, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.

Δημοτικό Πανεπιστήμιο

Η MSU αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την προβολή της στην έρευνα μεταξύ κορυφαίων δημόσιων ερευνητικών πανεπιστημίων. Το MSU είναι ένα από τα κορυφαία 3% των σχολών και πανεπιστημίων του έθνους για δαπάνες έρευνας. Λόγω του υψηλού προπτυχιακού προφίλ τους, οι MSU προπτυχιακοί φοιτητές έχουν ευκαιρίες να κάνουν έρευνα εθνικής σημασίας σε μια ποικιλία θεμάτων, ευκαιρίες που συνήθως θα προορίζονται για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε άλλα πανεπιστήμια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η MSU είναι εθνικός ηγέτης στην παραγωγή νικητών της υποτροφίας Goldwater, του πρώτου βραβείου του έθνους για προπτυχιακούς φοιτητές στον τομέα των μαθηματικών και των επιστημών.

Οι δαπάνες έρευνας στη MSU υπερβαίνουν κατά κανόνα τα 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και τα κορυφαία ερευνητικά τμήματα περιλαμβάνουν την ανοσολογία, τη χημεία και τη βιοχημεία, τη μεταφορά, τη φυσική, τους χερσαίους πόρους και τις περιβαλλοντικές επιστήμες. ενώ μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης της έρευνας από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, τα Τμήματα Ενέργειας, Άμυνας και Γεωργίας και ιδιωτικές πηγές.

Το MSU είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο έρευνας στη Μοντάνα και το μεγαλύτερο ερευνητικό και αναπτυξιακό φορέα οποιασδήποτε μορφής στην πολιτεία, γεγονός που μεταφράζει σε πολλές ευκαιρίες για τους σπουδαστές να διεξάγουν ουσιαστικές πρακτικές έρευνες και δημιουργικά έργα, καθώς και οικονομική ευημερία για την περιοχή. Η έρευνα MSU έχει οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις που αλλάζουν τον κόσμο. Η MSU διαθέτει περισσότερες από 250 άδειες ενεργητικής τεχνολογίας. Επιπλέον, έχουν εκδοθεί 91 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 36 πιστοποιητικά φυτικής ποικιλίας για ανακαλύψεις της MSU με πολύ περισσότερες εκκρεμότητες.

Δέσμευση και προβολή

Οι σπουδαστές, οι καθηγητές και το προσωπικό της MSU συνεργάζονται με τους εταίρους της κοινότητας για την ανταλλαγή και την εφαρμογή γνώσεων και πόρων που βελτιώνουν τον κόσμο. Η MSU κέρδισε πρόσφατα το Ίδρυμα Carnegie για την προώθηση της κατάταξης της Διδασκαλίας. Ο ορισμός αναγνωρίζει τη δέσμευση στη διδασκαλία που ενθαρρύνει την εθελοντική υπηρεσία στις κοινότητες και τη διάδοση γνώσεων που ωφελούν το κοινό. Επιπλέον, μέσω μαθημάτων, συλλόγων και οργανωμένων εκδηλώσεων, οι σπουδαστές συμμετέχουν σε πολλά τοπικά, εθνικά και διεθνή προγράμματα εκμάθησης υπηρεσιών που τους επιτρέπουν να εφαρμόζουν την εκπαίδευσή τους, ενώ παράλληλα ενισχύουν τις κοινότητες.

Εμπλοκή της κοινότητας

Μετά από μια αυστηρή διαδικασία εφαρμογής και αξιολόγησης, η MSU απονεμήθηκε στην ταξινόμηση της δέσμευσης της κοινότητας για την προώθηση της παιδείας του ιδρύματος Carnegie. Αυτή η ονομασία αναγνωρίζει τη δέσμευση της MSU στη διδασκαλία που ενθαρρύνει την εθελοντική υπηρεσία στις κοινότητες και τη διάδοση γνώσεων που ωφελούν το κοινό. Τα προγράμματα εξυπηρέτησης και προβολής είναι ενσωματωμένα στα μαθήματα, τις ερευνητικές και εξωσχολικές δραστηριότητες της MSU για τη βελτίωση της μάθησης και τη βελτίωση της ζωής σε όλο τον κόσμο.

Διαπίστευση

Η MSU διατηρεί και υπερβαίνει μια ποικιλία απαιτήσεων διαπίστευσης που έχουν σχεδιαστεί για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών προτύπων. Η MSU είναι διαπιστευμένη από τη Βορειοδυτική Επιτροπή για τα κολέγια και τα πανεπιστήμια. Κατά την τελευταία επαναπιστοποίηση της, η MSU επαινέθηκε για ένα "εξαιρετικά υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας". Εκτός από την εθνική διαπίστευση, πολλά από τα κολέγια, τα τμήματα και τα προγράμματα της MSU διατηρούν επίσης αυστηρά διαπιστευτήρια διαπίστευσης μέσω ειδικών φορέων.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Bozeman

    Montana State University P.O. Box 172220, 59717-2220, Bozeman

Ερωτήσεις