Keystone logo
Moravian University

Moravian University

Moravian University

Εισαγωγή

Moravian University έχει βαθιές ρίζες και ιστορικό επιτυχίας μεγαλύτερο από αυτό του έθνους μας. Το εμβληματικό αστέρι της Μοραβίας είναι χαραγμένο στην ιστορία μας και είναι παρόν όπου κι αν στρίψετε. Η αίσθηση του Moravian είναι συνυφασμένη με εκείνη της Bethlehem, φέρνοντας τόσο την ανθεκτικότητα της ατσάλινας παράδοσης της πόλης και την ελαφρότητα των κεριών του παραθύρου που λάμπουν κάθε βράδυ σύμφωνα με την παράδοση της Μοραβίας.

Η Βηθλεέμ θεωρείται τόσο πολύ για την ιστορία της που προστέθηκε στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ελπίζοντας να ενταχθεί σε ιστορικούς χώρους όπως το Independence Hall, το Άγαλμα της Ελευθερίας και οι πυραμίδες της Αιγύπτου.

Προπτυχιακοί ακαδημαϊκοί

Για ένα μικρό σχολείο, η εμπειρία της Μοραβίας έχει ευρεία εμβέλεια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 70 τομείς σπουδών ή ακόμα και να σχεδιάσετε τη δική σας κατεύθυνση. Επιπλέον, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει περισσότερα από 45 διδακτορικά και μεταπτυχιακά διπλώματα και επιλογές πιστοποίησης. Αλλά δεν χρειάζεται να αποφασίσετε τίποτα αυτή τη στιγμή. Στη Moravian, θέλουμε να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε όλα τα ακαδημαϊκά σας ενδιαφέροντα και στη συνέχεια να εστιάσετε στην επιλεγμένη διαδρομή σας.

Δείτε όλα τα προπτυχιακά προγράμματα .

Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Αξιών μας, στην έρευνα SOAR, στις τοπικές πρακτικές πρακτικές, στις φοιτητικές λέσχες, στις σπουδές στο εξωτερικό και πολλά άλλα.

Ο μέσος όρος του μεγέθους της τάξης μας είναι 16 φοιτητές, με αναλογία σπουδαστών προς καθηγητές 11:1. Αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές σας σας γνωρίζουν με το μικρό σας όνομα και νοιάζονται για την επιτυχία σας! Θα σας δοθούν ένα Macbook Pro και ένα iPad για χρήση και κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του σχολείου, και μπορείτε να τα κρατήσετε ακόμη και μόλις αποφοιτήσετε.

Πτυχιούχοι ακαδημαϊκοί

Το Moravian Graduate προσφέρει περισσότερα από 50 μεταπτυχιακά και πιστοποιητικά προγράμματα στη συμπεριφορική υγεία, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση, τις καλές τέχνες, τη νοσηλευτική, τις επιστήμες αποκατάστασης και τις θεολογικές σπουδές.

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών και πιστοποιητικών του Moravian έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν κορυφαίους αποφοίτους για να καλύψουν τις ανάγκες των αναπτυσσόμενων βιομηχανιών-και έχουν επίσης σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στη ζωή σας και όχι να την ξεριζώνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μεταπτυχιακά μαθήματα προσφέρονται σε παραδοσιακές, επιταχυνόμενες, μικτές και διαδικτυακές μορφές. Θα έχετε επίσης τους καλύτερους Moravian University στα χέρια σας, και η σχολή, το προσωπικό και οι μέντορες εμπειρίας φοιτητών μας έχουν δεσμευτεί για την επιτυχία σας.

Δείτε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα .

Τοποθεσία

Βρίσκεται κατά μήκος της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μοραβίας καλεί τη Βηθλεέμ, την Πενσυλβάνια στο σπίτι. Σε αυτή την πολυσύχναστη μικρή πόλη θα βρεθείτε σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από μεγάλες πόλεις, όπως η Φιλαδέλφεια, η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον, DC Φανταστείτε όλα τα ταξίδια του Σαββατοκύριακου και τις νέες περιπέτειες! Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην κοιλάδα Lehigh επίσης. Είτε παρακολουθείτε ένα από τα καλύτερα μουσικά φεστιβάλ στη Βόρεια Αμερική (Musikfest) είτε απολαμβάνετε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ στο στάδιο Coca Cola, δεν υπάρχει ποτέ θαμπή στιγμή στη Βηθλεέμ, PA.

Η κοινότητα της Βηθλεέμ είναι πάντα πολύ φιλόξενη από μαθητές της Μοραβίας και συχνά συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο για να προσφέρει πρακτική άσκηση, πρακτικές ευκαιρίες μάθησης και δωρεάν εκδηλώσεις.

Καιρός

Η κοιλάδα Lehigh Valley της Πενσυλβανίας δοκιμάζει τις τέσσερις εποχές στο μέγιστο. Φθινόπωρο φέρνει τραγανό πουλόβερ καιρικές συνθήκες και πολύχρωμα φύλλα. Χειμώνας παλτά πανεπιστημιούπολη μας με χιόνι. Η άνοιξη προσφέρει ντους βροχής και ανθισμένα λουλούδια. Και το καλοκαίρι είναι ηλιόλουστο και ζεστό. Κάθε εποχή φέρνει κάτι διαφορετικό στη Βηθλεέμ και το αγαπάμε!

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Φοιτητική ζωή

Υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Moravian University , είτε σας ενδιαφέρει ο αθλητισμός, η τέχνη ή η συμμετοχή της κοινότητας. Ως σχολή NCAA Division III, η Moravian έχει 23 αθλητικές ομάδες σε επίπεδο πανεπιστημίου, καθώς και 10 ενδοσχολικές ομάδες, αν θέλετε απλώς να διασκεδάσετε! Υπάρχουν περισσότερες από 80 φοιτητικές λέσχες για συμμετοχή, συμπεριλαμβανομένων μουσικών συνόλων, φοιτητικής κυβέρνησης, φοιτητικών ενώσεων και άλλων.

Ασφάλεια

Ναί! Η ασφάλεια των μαθητών μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στο Moravian University . Η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης μας εργάζεται για να διατηρήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους και είναι πάντα διαθέσιμη να βοηθήσει, εάν παραστεί ανάγκη. Προσφέρουμε επίσης 24ωρη συνοδεία και καθημερινές υπηρεσίες μεταφοράς, καθώς και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης με μπλε φως σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Κόστος και ενίσχυση

  Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας—και αυτό περιλαμβάνει την παροχή μιας οικονομικά προσιτής ιδιωτικής εκπαίδευσης.

  Moravian University προσφέρει ένα International Student Merit Award βασισμένο κυρίως σε ακαδημαϊκά επιτεύγματα: βαθμούς, τη δύναμη του ακαδημαϊκού σας προγράμματος, τις βαθμολογίες TOEFL ή IELTS και τις βαθμολογίες SAT εάν υποβληθούν. Επικοινωνήστε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Διεθνούς Εγγραφής μέσω της φόρμας αιτήματος σε αυτήν τη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Βραβείο Αξίας Φοιτητών.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Bethlehem

   1200 Main Street Bethlehem, PA 18018, 18018, Bethlehem

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις