Keystone logo
Modul University Vienna

Modul University Vienna

Modul University Vienna

Εισαγωγή

Ενώ η μάρκα Modul αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη παράδοση στον τομέα του τουρισμού, των ξενοδοχείων και της διαχείρισης υπηρεσιών, συγκεκριμένα για περισσότερα από 100 χρόνια άριστης εκπαίδευσης, από το 2007 έχουν αναπτυχθεί περαιτέρω σύγχρονα προγράμματα σπουδών. Το Modul University Vienna, το διεθνές ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Βιέννης, προσφέρει προγράμματα σπουδών (προγράμματα BBA, BSc, MSc, MBA και PhD) στους τομείς των διεθνών επιχειρήσεων και διαχείρισης, των νέων τεχνολογιών μέσων, της δημόσιας διοίκησης και της αειφόρου ανάπτυξης ως καθώς και διαχείριση τουρισμού, ξενοδοχείων και υπηρεσιών στο. Τα προγράμματα σπουδών πληρούν αυστηρές οδηγίες διαπίστευσης και διεξάγονται στα αγγλικά λόγω του διεθνούς προσανατολισμού. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Kahlenberg στο 19ο Περιοχή της Βιέννης, με εκπληκτική θέα στην πρωτεύουσα της Αυστρίας και είναι εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

όραμα

Ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο αναπτύσσεται με την επιτυχία των φοιτητών του. Ο στόχος του Modul University Vienna να είναι ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Αυστρία με διεθνή αναγνώριση είναι επομένως επίσης προφανής. Οι φοιτήτριες από περισσότερες από 70 χώρες παρακολουθούν τα διεθνή προγράμματα και λαμβάνουν εξαιρετικές ευκαιρίες εργασίας σε όλο τον κόσμο. Επειδή το πρόγραμμα σπουδών προσανατολισμένο στην έρευνα, η καινοτομία και μια ολοκληρωμένη παιδαγωγική αντίληψη συνδυάζουν την επαγγελματική ικανότητα με την προσωπική ανάπτυξη και προετοιμάζουν τους αποφοίτους για πιθανές διεθνείς θέσεις διοίκησης. Η νεωτερικότητα περιλαμβάνει επίσης σύγχρονες υπηρεσίες, τόσο για μαθητές όσο και για εκπαιδευτικούς, με:

 • Διεθνές και πολιτιστικά ποικιλόμορφο μαθησιακό περιβάλλον (Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα αγγλικά από διεθνώς έμπειρους καθηγητές)
 • κλίμα συνεργασίας
 • Βέλτιστη εποπτεία σε αναλογία μαθητή-δασκάλου 10:1
 • Η βιωσιμότητα ως μέρος της πανεπιστημιακής φιλοσοφίας
 • Περαιτέρω συνεργασίες με κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια
 • Προγράμματα σπουδών προσανατολισμένα στην έρευνα που ενθαρρύνουν την καινοτομία και

Στατιστική

 • Διεθνείς φοιτητές:

  84%

 • 0
 • Αναλογία σπουδαστών προς καθηγητές:

  26 σε 1

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Υπηρεσίες

Φοιτητικά Γραφεία

Στο MU παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης για όλους τους μαθητές σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

 • MU Career Services για πρακτική άσκηση, θέσεις εργασίας φοιτητών και αναζήτηση εργασίας
 • Υπηρεσίες φοιτητών MU για καταλύματα, συμβουλευτική και κοινοτική υποστήριξη
 • MU Academic Office για εγγραφές μαθημάτων, αναβολές και μεταγραφές

Το σπίτι σας μακριά από το σπίτι: διαμονή

Για να ζήσουν την πλήρη εμπειρία MU, πολλοί φοιτητές ζουν σε κοιτώνες με ιδιωτικά υπνοδωμάτια και μπάνια και κοινόχρηστο χώρο διαβίωσης. Δεν υπάρχει φοιτητική κατοικία στην πανεπιστημιούπολη, αντίθετα, συνεργαζόμαστε με τρεις τοπικούς ιδιωτικούς παρόχους φοιτητικών καταλυμάτων σε προνομιακές τοποθεσίες. Για να κάνετε τη μετάβασή σας στην πανεπιστημιακή ζωή όσο το δυνατόν πιο ομαλή, το MU θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι έχετε κράτηση δωματίου πριν φτάσετε στη Βιέννη.

Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη μας προσφέρει μια εκτενή επιλογή βιβλίων, ακαδημαϊκών περιοδικών και διαδικτυακών πόρων. Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη και είναι προσβάσιμη σε τακτικές ώρες λειτουργίας.

ΤΠΕ

Το τμήμα Υπηρεσιών Πληροφοριακών Συστημάτων (ISS) είναι υπεύθυνο για την υποστήριξη χρηστών και την ανάπτυξη και συντήρηση της υποδομής πληροφορικής και των εσωτερικών εφαρμογών. Wifi στην πανεπιστημιούπολη.

Πανεπιστημιούπολη

Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στο όμορφο όρος Kahlenberg στα βόρεια της Βιέννης, δίπλα στους αμπελώνες και τα άγρια δάση. Η τοποθεσία σας επιτρέπει να κάνετε αθλήματα κοντά στην πανεπιστημιούπολη ή απλά να απολαύσετε τη θέα στη βεράντα μας. Όλα τα κτίρια του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένης της καντίνας, βρίσκονται εκεί. Σας παίρνει περίπου 35 λεπτά με τη δημόσια συγκοινωνία σε όλα τα δημοφιλή καταστήματα της πόλης.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Εισαγωγές

  Για το Φθινόπωρο του 2022, οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων είναι:

  15 Ιουνίου 2022 - Βαθμίδα D: Υπόλοιπος κόσμος

  15 Ιουλίου 2022 - Βαθμίδα C: Αυστραλία, Καναδάς, Χονγκ Κονγκ, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Σιγκαπούρη, ΗΑΕ & ΗΠΑ

  15 Αυγούστου 2022 - Βαθμίδα Β: Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Γεωργία, Κοσσυφοπέδιο, Βόρεια Μακεδονία, Μολδαβία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία, Ουκρανία & Ηνωμένο Βασίλειο

  26 Σεπτεμβρίου 2022 - Βαθμίδα Α: Ευρωπαϊκή Ένωση και χώρες Σένγκεν

  Για την άνοιξη του 2023, οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων είναι:

  15 Νοεμβρίου 2022 - Βαθμίδα D: Υπόλοιπος κόσμος

  15 Δεκεμβρίου 2022 - Βαθμίδα C: Αυστραλία, Καναδάς, Χονγκ Κονγκ, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Σιγκαπούρη, ΗΑΕ & ΗΠΑ

  15 Ιανουαρίου 2023 - Βαθμίδα Β: Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Γεωργία, Κοσσυφοπέδιο, Βόρεια Μακεδονία, Μολδαβία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία, Ουκρανία & Ηνωμένο Βασίλειο

  27 Φεβρουαρίου 2023 - Βαθμίδα Α: Ευρωπαϊκή Ένωση και χώρες Σένγκεν

  Σημείωση: οι παραπάνω προθεσμίες βασίζονται στον μέσο χρόνο που χρειάζονται οι μαθητές για να αποκτήσουν βίζα. Ωστόσο, εάν διαθέτετε ήδη έγκυρη βίζα, υποβάλετε την αίτησή σας και δώστε ένα αντίγραφο στο Κέντρο Υπηρεσιών Φοιτητών και Εισδοχής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το modul.ac.at .

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AMBA

  Τοποθεσίες

  • Vienna

   Modul University Vienna Am Kahlenberg 1, 1190, Vienna

  Ερωτήσεις