Keystone logo
© Muscat University
Muscat University

Muscat University

Muscat University

Εισαγωγή

Τοποθετημένο στην καρδιά του Μουσκάτ, το Muscat University του Μουσκάτ ιδρύθηκε το 2016 με αποστολή να μεταμορφώσει άτομα και κοινότητες μέσω διδασκαλίας και μάθησης που εμπλέκεται στη βιομηχανία, ενημερωμένη από την έρευνα, που είναι τόσο αυστηρή όσο και σχετική. Θα επιτύχουμε επιτυχία παρέχοντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον μάθησης σε μια περιεκτική κουλτούρα παγκόσμιας ιθαγένειας. Θα διευκολύνουμε την υποτροφία που περιλαμβάνει τη συνεργασία και τη συμμετοχή της κοινότητας και θα προωθεί καινοτόμες, επιχειρηματικές και ηθικές προσεγγίσεις σε όλες τις δραστηριότητές μας. Τα ακαδημαϊκά προγράμματα σχεδιάζονται με γνώμονα τις ανάγκες των εργοδοτών του 21ου αιώνα και παρέχονται μέσω τριών σχολών: Επιχειρήσεις και Διοίκηση, Μηχανική και Τεχνολογία και Μεταφορές και Εφοδιαστική, μαζί με το Πρόγραμμα Διασφάλισης Ποιότητας Ιδρύματος.

Οραμα

Να ενδυναμώσει τα άτομα και τις κοινότητες μέσω της μετασχηματιστικής μάθησης και διδασκαλίας, της ενημερωτικής έρευνας και της προληπτικής δέσμευσης της βιομηχανίας στο Ομάν και την περιοχή του ΣΣΚ.

Αποστολή

Να αναγνωριστεί ως ηγέτης στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και έρευνας που σχετίζεται με τις κοινωνικές και οικονομικές προτεραιότητες του Ομάν και της ευρύτερης περιοχής.

Βασικές αξίες

 • Αριστεία: προσφέρουμε πολύτιμες εμπειρίες που σχετίζονται με τους μαθητές μας.
 • Καινοτομία: επιδιώκουμε νέες ιδέες και μεθόδους που έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή καλών υπηρεσιών και θετικών εμπειριών.
 • Υπευθυνότητα: δεχόμαστε την ευθύνη για τις πράξεις μας και καλωσορίζουμε τους άλλους να αξιολογήσουν την απόδοσή μας.
 • Διαφάνεια: είμαστε ανοιχτοί και εκτιμούμε τις αξιόπιστες επικοινωνίες.
 • Συνεργασία: ασπαζόμαστε το ομαδικό πνεύμα και παρέχουμε ένα φιλόξενο, υποστηρικτικό και συνεργατικό περιβάλλον.
 • Ακεραιότητα: είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς σε όλες τις σχέσεις και τις δραστηριότητές μας.
 • Επαγγελματισμός: είμαστε ικανοί και συμπεριφερόμαστε βάσει ηθικών αρχών.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Εγκαταστάσεις

Muscat UniversityΗ πανεπιστημιούπολη είναι εξοπλισμένη με ένα υπερσύγχρονο κέντρο πόρων, ένα αμφιθέατρο 250 θέσεων, ιδιωτικούς χώρους μελέτης και υπαίθριους κοινόχρηστους χώρους, εκτός από χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, καφετέριες, εστιατόρια και τραπεζικές εγκαταστάσεις. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς έξω από την εθνική οδό Sultan Qaboos και μόλις 10χλμ. μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μουσκάτ.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και χημικών μηχανικών και αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες έξυπνων πινάκων, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας μαθησιακές και διδακτικές εμπειρίες. Το κτήριο μας διαθέτει Wi-Fi υψηλής ταχύτητας σε όλους τους χώρους, με ένα Κέντρο Εκμάθησης Πόρων που παρέχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, στην περιοχή ομαδικών συζητήσεων και σε έναν ήσυχο χώρο για αυτομελέτη.

Για στιγμές που χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη μελέτη, ο Κοινόχρηστος Χώρος Φοιτητών μας είναι ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε με μια ποικιλία παιχνιδιών για να χαλαρώσετε, όπως: τραπέζι μπιλιάρδου, air hockey, πινγκ πονγκ και επιτραπέζιο ποδόσφαιρο.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης ένα Εκπαιδευτικό Κέντρο Εκπαίδευσης Στελεχών αφιερωμένο στην παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης σε Ομάν και περιφερειακούς οργανισμούς και άτομα. Το υπόγειο του Πανεπιστημίου διαθέτει σύστημα Smart Park που επιτρέπει εύκολη στάθμευση για το προσωπικό, τους φοιτητές και τους επισκέπτες.

Φοιτητικοί Σύλλογοι

Ενδυναμώνουμε τους μαθητές να εμπλακούν και να συμμετέχουν σε μια ποικιλία ευκαιριών εμπλουτισμού. Βρείτε τη φοιτητική λέσχη που σας ταιριάζει! Μπορείτε να είστε μέρος ενός μεγάλου ενθουσιασμού στο MU. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να αποφασίσεις τι θα κάνεις! Όποιο κι αν είναι το ενδιαφέρον σας, πιθανότατα υπάρχει μια ομάδα που μοιράζεται το πάθος σας στο MU. Και αν δεν υπάρχει, σκεφτείτε την ευκαιρία να ξεκινήσετε το δικό σας κλαμπ!

 • Λέσχη Διοργανωτών Εκδηλώσεων
 • Θεατρική Λέσχη
 • Εθελοντική Λέσχη Yusr
 • Φωτογραφική Λέσχη
 • Αθλητικός όμιλος
 • Μουσική Λέσχη
 • Finds Yourself Club
 • Media Club

Μπορείτε να ζητήσετε να ξεκινήσετε ένα νέο κλαμπ και να διαβάσετε τον οδηγό του συλλόγου εδώ.

Δραστηριότητες Φοιτητών

Muscat University σας ενθαρρύνει να αναλάβετε εξωσχολικές δραστηριότητες που επεκτείνονται πέρα από το σταθερό πρόγραμμα σπουδών, σε τομείς που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Αθλητισμός
 • Συμμετοχή και εκδήλωση της κοινότητας
 • Εθελοντισμός
 • Διαχείριση έργου
 • Τοποθέτηση και εργασιακή εμπειρία
 • Εκμάθηση γλώσσας
 • Φοιτητικοί Σύλλογοι και σύλλογοι

Υπηρεσίες Φοιτητών

Muscat University διασφαλίζει ότι σπουδάζετε σε ένα υποστηρικτικό, περιποιητικό περιβάλλον και ότι η προσωπική σας ευημερία είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε μια ολιστική φοιτητική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της ακαδημαϊκής και προσωπικής συμβουλευτικής για τη διάρκεια των σπουδών σας.

Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών

Η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών θα πρέπει να είναι το πρώτο σημείο επαφής σας για ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες. Σε πολλές περιπτώσεις, το προσωπικό θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις απορίες σας. Σε άλλες περιπτώσεις, το προσωπικό θα σας παραπέμψει στο αρμόδιο τμήμα για επίλυση του ζητήματος.

Συμβουλευτική Συμβουλευτική Φοιτητών

Muscat University παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης. Οι σύμβουλοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε μια σειρά από προσωπικά ή ακαδημαϊκά θέματα και προκλήσεις.

Υποστήριξη Αναπηρίας

Σημαντική πτυχή των υπηρεσιών που παρέχει η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών είναι η παροχή κατάλληλων συμβουλών και υποστήριξης σε μαθητές με κινητικές αναπηρίες. Αυτές οι συμβουλές και υποστήριξη ειδικών συμβάλλουν στην προώθηση της επιτυχίας και της ευημερίας αυτών των ομάδων φοιτητών και ενισχύουν την πανεπιστημιακή τους εμπειρία δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβάλλον που τους επιτρέπει να εκπληρώσουν το προσωπικό, το ακαδημαϊκό και το επαγγελματικό τους δυναμικό.

Το πανεπιστήμιο προσφέρει πολλές υπηρεσίες σε φοιτητές με αναπηρία, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού χώρου στάθμευσης και της προσβάσιμης εισόδου στην πανεπιστημιούπολη.

Υπηρεσίες Υποστήριξης Μάθησης

Muscat University Οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μαθησιακή υποστήριξη και συμβουλές μέσω του αποκλειστικού Κέντρου Πόρων Εκμάθησης (LRC) που βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτιρίου Muscat University . Υπάρχουν επίσης ειδικοί χώροι μελέτης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως οι αίθουσες συζητήσεων στον 2ο και στον 4ο όροφο, όπου οι ομάδες μπορούν να εργαστούν συλλογικά.

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Muscat

   Building 2089 AI Ghubra North, , Muscat

   Ερωτήσεις