Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Εισαγωγή

Εκπαίδευση διεθνοποίηση είναι μια αναπόφευκτη τάση της ανάπτυξης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με το κοινωνικό υπόβαθρο της Παγκοσμιοποίησης New Century, καθώς και μια σημαντική ευκαιρία για την εμβάθυνση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης και να υλοποιήσει το άλμα προς τα εμπρός ανάπτυξης. Κληρονομώντας την εκπαιδευτική φιλοσοφία της καλλιέργειας διεθνών ταλέντων, Nanjing Πανεπιστήμιο Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (NUPT) προάγει πλήρως τη διεθνή συνεργασία και την ανταλλαγή μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος κινεζική-ξένη εκπαίδευση προκειμένου να προωθήσει τη διαδικασία της NUPT διεθνοποίησης, ειδικά με πανεπιστήμια του εξωτερικού.

NUPT έχει καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα 16 χωρών, συμπεριλαμβανομένων ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Καναδάς, Ρωσία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη καθώς Χονγκ Κονγκ και Ταϊβάν περιοχές. Περισσότεροι από 800 επαγγελματίες και επιστήμονες έχουν επισκεφθεί NUPT και δώσει διαλέξεις. NUPT Επίσης έχει εκχωρήσει πολλές προσωπικού στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν διεθνή συνέδρια προκειμένου να επεξεργαστούμε την ακαδημαϊκή ισοτιμία. NUPT έχει αναπτύξει τα κοινά προγράμματα με 11 πανεπιστήμια στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων Queen Mary University of London, Ηνωμένο Βασίλειο, New York Institute of Technology, ΗΠΑ, Κ.λπ., για να καλλιεργήσουν τα ταλέντα στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών. NUPT έχει προωθήσει τη φήμη της σε διεθνές επίπεδο μέσω φιλοξενεί πολλές διεθνείς και περιφερειακές ακαδημαϊκά συνέδρια. Ως μία από τις βάσεις κατάρτισης για Ασίας-Ειρηνικού Telecommunity (APT) από το 1990, NUPT λειτουργεί 20 εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανοικτό σε 26 χώρες και περιοχές.

Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για υψηλής ποιότητας ταλέντα με την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και την προώθηση της διεθνοποίησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που υποστηρίζεται από τους βασικούς μεγάλες εταιρείες και τις σχετικές μεγαλύτερες εταιρίες στην διάσημα πανεπιστήμια του εξωτερικού, NUPT έχει ξεκινήσει κάποια Κίνα-ξένη κοινών προγραμμάτων εκπαίδευσης με στόχο την εγχώρια φοιτητές, που έχουν προσληφθεί ξένους φοιτητές να σπουδάσουν στην NUPTΚαι από κοινού καλλιεργείται φοιτητών στους τομείς της επιστήμης, της μηχανικής και της διαχείρισης.

NUPT στόχος της κατάρτισης είναι να χρησιμοποιούν κοινά προγράμματα για να καλλιεργήσουν οι μαθητές σε υψηλού επιπέδου διεθνή ταλέντα που είναι εξοικειωμένοι με την κινεζική και δυτική κουλτούρα, έχουν τη δυνατότητα της επιστημονικής έρευνας και την πλήρη αξιοποίηση των ταλέντων του, έχουν ισχυρή ανταγωνιστικότητα στην παγκόσμια αγορά ταλέντων, έχουν ανεξάρτητη σκέψη , ικανότητα καινοτομίας και πνεύμα ομαδικής εργασίας, έχουν καλές δεξιότητες επικοινωνίας στα αγγλικά, και να είναι πλήρως καταρτισμένοι για τις θέσεις εργασίας στους τομείς της προηγμένης τεχνολογίας ή διοίκηση.

Για το μορφωτικό επίπεδο, NUPT τώρα εστιάζει στην εκπαίδευση για τους προπτυχιακούς φοιτητές, αναπτύσσεται μεταπτυχιακή εκπαίδευση σταδιακά και επεκτείνει την εκπαίδευση για τους ξένους φοιτητές ενεργά. Στο παρόν, NUPT έχει ιδρύσει NUPT-NYIT Διεθνούς Ακαδημίας για Πτυχίο, Και το πτυχιακό πρόγραμμα κοινού μεταπτυχιακού με Πολυτεχνικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, καθώς και με το Queen Mary University του Λονδίνου.

Η φιλοσοφία της εκπαίδευσης, έχει ως εξής: η δημιουργία ειδικότητας τηρεί βήμα με τη διεθνή ανάγκη? η ρύθμιση βέβαια λαμβάνει χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα των δύο μερών υπόψη? η καλλιέργεια αποσκοπεί στην καλλιέργεια διεθνοποιημένη ταλέντα, για την ίδρυση μάρκα NUPT ταλέντα, δηλαδή τα ταλέντα υψηλού επιπέδου με στερεά βασικές και ευρεία γνώση, ισχυρή ικανότητα πρακτικής, υψηλή συνολική ποιότητα, το καινοτόμο πνεύμα και διεθνή ορίζοντα. NUPT θα συνεχίσει να διευρύνει τη διεθνή συνεργασία και την ανταλλαγή, να μάθουν προηγμένη εμπειρία της εκπαίδευσης, να ενθαρρύνετε καλής ποιότητας πηγές εκπαίδευση, αναζητούν και να βελτιωθεί η αποτελεσματική τρόπους και καλό σύστημα των διεθνών καλλιέργεια ταλέντων.

Σύμφωνα με τη νέα κατάσταση της μάθησης και ασκούν την επιστημονική έννοια της ανάπτυξης, NUPT θα ακολουθήσει με συνέπεια το δρόμο της διεθνοποιημένης ανάπτυξης, σπρώξτε προς τα εμπρός τη διεθνή συνεργασία και την ανταλλαγή, και προσφέρουν δύναμη και στήριξη σε NUPT συνολική ανάπτυξη.

Με την ανάπτυξη των διεθνών ανταλλαγών, όλο και πιο διεθνή πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα και οργανώσεις έχουν επισκεφθεί NUPT, κατείχε ακαδημαϊκές διαλέξεις, διεξάγονται ακαδημαϊκές ανταλλαγές και συζήτησαν τη συνεργασία με NUPT. NUPT η διεθνής συνεργασία και ανταλλαγή προωθήσει την ενημέρωση του συστήματος γνώσης του κάθε πειθαρχία, εφαρμόστε την κύρια γνώση για την προπτυχιακή εκπαίδευση, και να βελτιωθεί η NUPT επίπεδο εκπαίδευσης και διδασκαλίας.

Τμήμα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανταλλαγών είναι ένα λειτουργικό τμήμα της NUPT η οποία είναι υπεύθυνη για τις εξωτερικές υποθέσεις και την ανάπτυξη των διεθνών ανταλλαγών και συνεργασίας. Είναι επίσης μια κεντρική υπηρεσία για το έργο της εκτέλεσης των εθνικών εξωτερική πολιτική, διεθνή εκπαιδευτική πολιτική και τη διαχείριση όλων των εξωτερικών υποθέσεων του πανεπιστημίου. Η υπηρεσία είναι επίσης το κύριο μέσο που ασχολούνται με τη διεθνή συνεργασία και την ανταλλαγή, καθώς και σε βάρος των διπλών αρμοδιοτήτων της πολιτικής αυστηρές έλεγχο και τη διαχείριση των εξωτερικών υποθέσεων. Οι λειτουργίες του τμήματος είναι: διαχείριση, Προσανατολισμού, Συντονισμός και Υπηρεσία. Υπό την ηγεσία του NUPT αρχές, συγκέντρωση στη διδασκαλία, επιστημονική έρευνα και σπεσιαλιτέ της ανάπτυξης, Τμήμα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανταλλαγών είναι υπεύθυνη για την εκπόνηση της πλήρους καθεστώτος για τις διεθνείς ανταλλαγές και τη συνεργασία για την NUPT, Εκτελώντας την εξωτερική πολιτική της NUPT, Συντονίζει τις διεθνείς υποθέσεις ακαδημαϊκές ανταλλαγές NUPT. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ιδέες για το σερβίρισμα το κλειδί πειθαρχία, την καλλιέργεια βασικών εργαστήριο, βασικό έργο και τα ταλέντα, NUPT εστιάζει στην ολοκληρωμένη καθεστώς ανάπτυξης και του σχεδίου, καινοτομεί ενεργά, ενισχύει την ανταλλαγή και τη συνεργασία με τα γνωστά πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, promots το επίπεδο της διδασκαλίας, της επιστημονικής έρευνας και της διαχείρισης, βελτιώνει τη διεθνή φήμη της NUPTΚαι εξυπηρετεί την κατασκευή και την ανάπτυξη της NUPT.

Τμήμα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανταλλαγών είναι υπεύθυνη για τα έργα, όπως η οργάνωση και ο συντονισμός της διεθνούς συνεργασίας και την ανταλλαγή, τη διαχείριση των διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων, τη διαχείριση της μακράς περιόδου και μικρής περιόδου ξένους εμπειρογνώμονες, επαφή με τη διδασκαλία και την επιστημονική ερευνητικά ιδρύματα στην Χονγκ Κονγκ, Mocau και Ταϊβάν περιοχές, καθώς και την επέκταση των ανταλλαγών και της συνεργασίας με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκεί. Οι κυβερνήσεις, τα πανεπιστήμια και τα επιστημονικά ερευνητικά ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο, NUPT Είναι ειλικρινά αναμένει τις επισκέψεις σας σε NUPT καθώς και να δώσει διαλέξεις, την ανάπτυξη ακαδημαϊκών ανταλλαγών και της επιστημονικής ερευνητικής συνεργασίας με NUPT. Οι μαθητές σε όλο τον κόσμο εξέφρασε την ικανοποίησή του για σπουδές στο NUPT για να πάρει το πτυχίο του γιατρού, μεταπτυχιακό δίπλωμα και πτυχίο.

Τοποθεσίες

  • Nanjing

    9 Wenyuan Road Qixia District, 210023, Nanjing

    Ερωτήσεις