Keystone logo
National University of Singapore

National University of Singapore

National University of Singapore

Εισαγωγή

Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης

Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης (NUS), που κατατάσσεται 1ο στην Ασία και 8ο παγκοσμίως (QS Global World Ranking 2025) είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης. Η NUS προσφέρει μια παγκόσμια προσέγγιση στην εκπαίδευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, με έμφαση στις ασιατικές προοπτικές και τεχνογνωσία. Έχουμε 16 σχολές σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις στη Σιγκαπούρη, καθώς και 15 κολέγια NUS Overseas σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν 40.000 φοιτητές από 100 χώρες εμπλουτίζουν τη ζωντανή και ποικιλόμορφη κοινότητα της πανεπιστημιούπολης μας.

Η πολυεπιστημονική και πραγματική μας προσέγγιση στην εκπαίδευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε στενά με τη βιομηχανία, τις κυβερνήσεις και τον ακαδημαϊκό χώρο για την αντιμετώπιση κρίσιμων και σύνθετων θεμάτων που σχετίζονται με την Ασία και τον κόσμο. Ερευνητές στις σχολές μας, 30 πανεπιστημιακά ερευνητικά ινστιτούτα, ερευνητικά κέντρα αριστείας και εταιρικά εργαστήρια εστιάζουν σε θέματα που περιλαμβάνουν ενέργεια, περιβαλλοντική και αστική βιωσιμότητα. θεραπεία και πρόληψη ασθενειών που είναι κοινές στους Ασιάτες. ενεργητική γήρανση προηγμένα υλικά? καθώς και τη διαχείριση κινδύνων και την ανθεκτικότητα των χρηματοπιστωτικών συστημάτων. Η πιο πρόσφατη ερευνητική μας εστίαση είναι στη χρήση της επιστήμης δεδομένων, της έρευνας επιχειρήσεων και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Smart Nation της Σιγκαπούρης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη NUS, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nus.edu.sg.

Ενίσχυση της εκπαίδευσης

Οι σχολές και τα σχολεία της NUS προσφέρουν πολλαπλές εκπαιδευτικές διαδρομές για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες των μαθητών μέσω ευρύτερων προγραμμάτων σπουδών. Κορυφαίοι καθηγητές στους τομείς τους διδάσκουν αυστηρά ακαδημαϊκά προγράμματα που ενδυναμώνουν την κριτική σκέψη σε διάφορους κλάδους, καθώς επίσης και καλλιεργούν ένα επιχειρηματικό πνεύμα.

Δέσμευση επίδοξων επιχειρηματιών

Το επιχειρηματικό σκέλος του Πανεπιστημίου, το NUS Enterprise διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της επιχειρηματικότητας στην πανεπιστημιούπολη και πέραν αυτής. Καλλωπίζει και υποστηρίζει φοιτητές επιχειρηματίες παρέχοντας ισχυρή καθοδήγηση και υποστήριξη υποδομής, καθώς και έκθεση στο δίκτυο συνεργασιών του.

Οι μαθητές στο NUS μπορούν να το αξιοποιήσουν και να απολαύσουν την πρόσβαση σε διεθνή δίκτυα και βιομηχανίες, με διάφορα κανάλια για να συνδεθούν με κορυφαίους παίκτες της βιομηχανίας. Πολλά μαθήματα στο NUS προσφέρουν στους μαθητές πρακτικά προγράμματα βιομηχανίας ή ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, ανοίγοντας ακόμη πιο συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Οι φιλόδοξοι ηγέτες και επιχειρηματίες της αλλαγής θα εκτιμήσουν επίσης το γεγονός ότι το πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει συνεργασίες και στρατηγικές συνεργασίες με βασικούς παράγοντες της βιομηχανίας (καθώς και κυβερνητικούς φορείς) για τη δημιουργία προηγμένων ερευνητικών εργαστηρίων, προγραμμάτων επώασης καινοτομίας, καθώς και του επιχειρηματικού κόμβου γνωστού ως BLOCK71.

Μένοντας στην καρδιά της δράσης

Η εμπειρία ενός μαθητή καθορίζεται όχι μόνο από την ποιότητα της ακαδημαϊκής μάθησης και τις αλληλεπιδράσεις με τη σχολή αλλά και από το περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης.

Οι τρεις πανεπιστημιουπόλεις της NUS, Kent Ridge, Bukit Timah και Outram, προσφέρουν στους μαθητές ένα ευνοϊκό μαθησιακό περιβάλλον, πλήρες με μια σειρά ανέσεων και υπηρεσιών.

Το Kent Ridge, η εκτεταμένη κύρια πανεπιστημιούπολη 150 στρεμμάτων, φιλοξενεί τις περισσότερες ακαδημαϊκές, ερευνητικές και διοικητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου. Είναι επίσης ένα πολυσύχναστο κέντρο φοιτητικής ζωής, με φοιτητικές κατοικίες, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους για τέχνες και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Βελτίωση της μαθητικής ζωής

Η NUS έχει δεσμευτεί στην ολιστική προσωπική ανάπτυξη και ανάπτυξη και ενθαρρύνει τους μαθητές να βυθιστούν στις έντονες και ποικίλες δραστηριότητες που συμβαίνουν συνεχώς σε ολόκληρο το Πανεπιστήμιο.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να επιδιώξουν τα προσωπικά τους ειδικά ενδιαφέροντα - είτε πρόκειται για πολιτισμό, μουσική, έρευνα, αθλητισμό, περιπέτεια ή κάτι άλλο - μέσω ενός από τους περισσότερους από 200 φοιτητικούς συλλόγους και οργανισμούς στη NUS.

Το ημερολόγιο του Πανεπιστημίου περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ετήσιες εκδηλώσεις, όπως Freshman Orientation, Student Life Fair, και το πιο ιστορικό και εμβληματικό μας γεγονός: Rag and Flag, το οποίο περιλαμβάνει μια κοινοτική προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, καθώς και ένα καρναβάλι γεμάτο με παρέλαση πλωτών και χορογραφημένοι χοροί για να ευχαριστήσουμε το κοινό για την υποστήριξή τους.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Singapore

    21 Lower Kent Ridge Road, 119077, Singapore

Ερωτήσεις