Keystone logo
Nazarbayev University

Nazarbayev University

Nazarbayev University

Εισαγωγή

Nazarbayev University που βρίσκεται στην Αστάνα του Καζακστάν, στην Κεντρική Ασία, είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο με αυξανόμενη διεθνή φήμη που συνδυάζει την εκπαίδευση και την καινοτομία σε μια πανεπιστημιούπολη τελευταίας τεχνολογίας του 21ου αιώνα. Nazarbayev University έγινε γρήγορα γνωστό σε όλο τον κόσμο για τη δέσμευσή του να γίνει μια κορυφαία ερευνητική μονάδα. Οι μελετητές του NU διεξάγουν έρευνα σε διάφορους τομείς και φέρνουν στη ζωή τα πιο φιλόδοξα έργα. Η έρευνα υποστηρίζεται από εσωτερικούς και εξωτερικούς πόρους κάθε χρόνο και διεξάγεται σε σύγχρονα εργαστήρια.

Τα Αγγλικά είναι η γλώσσα διδασκαλίας και έρευνας στο Nazarbayev University και τα συστήματα εισαγωγής και προόδου βασίζονται αποκλειστικά στην αξία.

Η NU έχει δημοσιεύσει πάνω από 5300 έργα σε διάφορους τομείς μελέτης, συμπεριλαμβανομένων 1.100 δημοσιεύσεων από φοιτητές, τόσο μεμονωμένους όσο και από κοινού. ένα δίκτυο με περισσότερα από 270 εργαστήρια έρευνας και διδασκαλίας. την υποβολή 164 αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας· την επιτυχή διαπραγμάτευση και υπογραφή 6 συμφωνιών άδειας χρήσης. και την απόκτηση 106 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση του Nazarbayev University στην έρευνά του και να γίνετε μέλος της ομάδας, φροντίστε να ελέγξετε τη διαδικασία εισαγωγής NU και να εξετάσετε τις διάφορες ευκαιρίες χρηματοδότησης βάσει προσόντων που διατίθενται σε υποψήφιους φοιτητές.

Πανεπιστημιούπολη

Το NU είναι μια σύγχρονη ερευνητική πανεπιστημιούπολη που εξυπηρετεί έναν άνετο τρόπο ζωής μεταξύ των κατοίκων. Οι χώροι διαβίωσης είναι διαθέσιμοι για τα πάντα, από ατομική έως ομαδική διαμονή. Μια ποικιλία από εστιατόρια παρέχονται γύρω από την πανεπιστημιούπολη για γαστρονομική εξερεύνηση, ενώ η ασφάλεια και η ασφάλεια είναι εγγυημένες μέσω καρτών ελέγχου πρόσβασης που περιορίζουν την πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης.

Το υπερσύγχρονο αθλητικό μας συγκρότημα διευκολύνει έναν ενεργό τρόπο ζωής, ανεξάρτητα από τα αθλήματα και τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε. Παγκόσμιας κλάσης, ρυθμιζόμενα υπαίθρια αθλητικά γήπεδα παρέχουν το τέλειο μέρος για ομαδικούς, ενδοσχολικούς αγώνες.

Υπάρχει κάτι για την ανακάλυψη όλων στην πανεπιστημιούπολη NU.

133759_133724_IMG_47202.jpg

Η ζωή στο NU

Οι μαθητές, το προσωπικό και η σχολή που επιλέγουν να ζήσουν στο NU ανακαλύπτουν το Καζακστάν και απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Τα άνετα καταλύματα συνδυάζονται με υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας για φαγητό, ψώνια, περιποίηση και άλλες προσωπικές ανάγκες. Πολλές υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού γραφείου μας) είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο για να εξυπηρετηθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Τόσο οι φοιτητές όσο και οι καθηγητές λατρεύουν να ζουν στο NU.

Διεθνής συνεργασία

Το μοντέλο για τη στρατηγική ανάπτυξη του Nazarbayev University βασίζεται κυρίως σε μια συνεργασία με τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο. Κάθε ένα από τα σχολεία και τα ερευνητικά κέντρα του Πανεπιστημίου έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τα κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα.

Το NU στοχεύει στην προώθηση της διεθνοποίησης σε όλο το πανεπιστήμιο μέσω διεθνούς συνεργασίας και συνεργασιών, τοποθετώντας το Πανεπιστήμιο στην παγκόσμια αρένα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και υποστήριξη διεθνών φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού.

Στρατηγικοί ακαδημαϊκοί και ερευνητικοί εταίροι του Nazarbayev University

 • Το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν-Μάντισον (ΗΠΑ) - συνεργάτης για τη Σχολή Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών
 • Πανεπιστήμιο Duke, Fuqua School of Business (ΗΠΑ) - συνεργάτης της Graduate School of Business
 • Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, Σχολή Δημόσιας Πολιτικής Lee Kuan Yew (Σιγκαπούρη) - συνεργάτης της Μεταπτυχιακής Σχολής Δημόσιας Πολιτικής
 • Το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ (ΗΠΑ) - συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής
 • Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας (ΗΠΑ) - συνεργάτης της Μεταπτυχιακής Σχολής Εκπαίδευσης
 • The University of Cambridge (UK) - συνεργάτης για τη Μεταπτυχιακή Σχολή Εκπαίδευσης
 • Colorado School of Mines (ΗΠΑ) - συνεργάτης για τη Σχολή Μεταλλείων και Γεωεπιστημών
 • The Lawrence Berkeley National Laboratory (USA) - συνεργάτης του Ιδρύματος «National Laboratory Astana»
 • The Oak Ridge Associated Universities (ΗΠΑ) – εταίρος για το ιδιωτικό ίδρυμα «Σύστημα Έρευνας και Καινοτομίας Nazarbayev University »

Στρατηγικοί εταίροι που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της NU:

 • Το Πανεπιστήμιο του Warwick (Ηνωμένο Βασίλειο) - συνεργάτης για το Nazarbayev University Πρόγραμμα Ιδρύματος Nazarbayev University μεταξύ 2015 και 2016.
 • University College London (UK) - συνεργάτης του Nazarbayev University Σχολείου Μηχανικών και Ψηφιακών Επιστημών του Πανεπιστημίου Nazarbayev University και του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πανεπιστημίου μεταξύ 2010 και 2015.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

.

  Κατάταξη

  501–600 th World University Rankings 2024 (The Times Higher Education World University Rankings 2024)

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AMBA

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Astana

   Qabanbay Batyr Avenue, 53, 010000, Astana

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις