Keystone logo
NEOMA Business School

NEOMA Business School

NEOMA Business School

Εισαγωγή

Εκπαιδεύουμε φοιτητές, στελέχη και επιχειρηματίες και παράγουμε γνώση για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επιχειρήσεων και της κοινωνίας σε έναν παγκόσμιο, βιώσιμο και συνδεδεμένο κόσμο.

Σε μια εποχή τεχνητής νοημοσύνης, καλλιεργούμε την ανθρώπινη νοημοσύνη.

Το σχολείο προσφέρει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις του στη Ρεμς, τη Ρουέν και το Παρίσι, καθώς και την εικονική του πανεπιστημιούπολη, από Bachelor και Master στη Διοίκηση έως την Εκπαίδευση Στελεχών.

Η σχολή περιλαμβάνει περισσότερους από 210 μόνιμους καθηγητές και καθηγητές ερευνητές, το 73% των οποίων έχει διεθνές προφίλ. Το NEOMA Business School έχει περισσότερους από 76.200 αποφοίτους με έδρα σε 127 χώρες.

Υπό την προεδρία του Michel-Edouard Leclerc, η Σχολή έλαβε το καθεστώς του Προξενικού Ιδρύματος Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΟΚΕ). Η Κοσμήτορας είναι η Ντελφίν Μανσό.

Το μανιφέστο της επωνυμίας μας

Στο NEOMA Business School, γνωρίζουμε σίγουρα ένα πράγμα:

 • Σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, η εκπαίδευση πρέπει να ανοίξει νέους δρόμους.
  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προκαλούμε παραδοσιακά εκπαιδευτικά μοντέλα διδασκαλίας περιεχομένου για να εξοπλίσουμε τους μαθητές μας να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στον μετασχηματισμό των εταιρειών και της σημερινής κοινωνίας και να τους παρέχουμε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ακολουθήσουν τα επαγγέλματα του αύριο.
 • Σε μια εποχή τεχνητής νοημοσύνης, πιστεύουμε και στην ανθρώπινη νοημοσύνη.
 • Σε μια εποχή ατομικισμού, καλλιεργούμε την ενσυναίσθηση και τη συνεργασία.
 • Σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης, πιστεύουμε ότι η μοναδικότητα προέρχεται από τον χαρακτήρα, τις αξίες, τις δεσμεύσεις και τα πάθη ενός ατόμου.
  Επειδή το πάθος σημαίνει να έχεις κατεύθυνση, επειδή εμείς οι ίδιοι είμαστε παθιασμένοι, καθοδηγούμε τους μαθητές μας και τους ενθαρρύνουμε να καινοτομήσουν, να πειραματιστούν, να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Θέλουμε να βρουν τον εαυτό τους, να βρουν τον καλύτερο δρόμο για την εκπλήρωσή τους, να αναπτύξουν δεξιότητες αντί να μάθουν απλώς τεχνικές. Τους ενθαρρύνουμε να αγωνιστούν για το καλύτερο, να ηγηθούν του μετασχηματισμού της κοινωνίας και να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πρόκληση, τόσο στη Γαλλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το NEOMA Business School εκπαιδεύει παθιασμένους ανθρώπους, εμπνευσμένους και εμπνευσμένους οικονομικούς παίκτες που λαχταρούν για νόημα και είναι πλήρως ικανοί να χτίσουν την κοινωνία του αύριο: τους αρχιτέκτονες του αύριο.

Καλώς ήρθατε στο NEOMA Business School

Να είσαι παθιασμένος. Διαμορφώστε το μέλλον

Μια πρωτοποριακή και παγκόσμια σχολή επιχειρήσεων

Η φιλοδοξία μας

είναι να είσαι μια καινοτόμος και παγκόσμια επιχειρηματική σχολή, που θα έχει αντίκτυπο μέσω της υψηλής ποιότητας διδασκαλίας και έρευνας και καλλιεργώντας μια υπεύθυνη, ευέλικτη και προσανατολισμένη στο μέλλον νοοτροπία.

Επειδή είμαστε παθιασμένοι με τις προκλήσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας, εμπνέουμε φοιτητές, καθηγητές και ηγέτες επιχειρήσεων να αμφισβητούν, να πειραματιστούν και να καινοτομήσουν.

3 στρατηγικές προτεραιότητες

 • Εστίαση στην εκπαιδευτική καινοτομία: με την πρόβλεψη μετασχηματισμών και νέων μεθόδων μάθησης, με μια βιωματική και ψηφιακή διάσταση στο επίκεντρο αυτού του έργου.
 • Επανεφεύρεση της διεθνούς εμπειρίας: το παγκόσμιο δίκτυο των εξαιρετικών πανεπιστημίων μας συμβάλλει στην ενίσχυση της εμπειρίας ανταλλαγής φοιτητών, η οποία είναι πάντα πιο ουσιαστική όταν περνάτε στο εξωτερικό.
 • Εφαρμογή τεχνογνωσίας 360°: αναπτύσσοντας τις συνέργειες των διαφόρων δραστηριοτήτων της (προγράμματα, έρευνα, Εκπαίδευση στελεχών και επιχειρήσεις) μέσω της δημιουργίας Περιοχών αριστείας που στοχεύουν στη διατήρηση στενής επαφής με τα ζητήματα του επιχειρηματικού μετασχηματισμού.

Αξίες

Διαφάνεια, Καινοτομία, Σεβασμός & Αριστεία

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, το NEOMA Business School καθοδηγείται στις καθημερινές του δραστηριότητες από τέσσερις βασικές αξίες: Διαφάνεια, Καινοτομία, Σεβασμός και Αριστεία. Αυτές είναι οι βασικές αξίες που το σχολείο στοχεύει να μοιραστεί με τους μαθητές, τους αποφοίτους του και γενικότερα τις κοινότητες που ακμάζουν στο περιβάλλον του.

 • Το άνοιγμα προς τους άλλους πυροδοτεί την περιέργεια, την προσαρμοστικότητα και την κριτική σκέψη σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.
 • Η καινοτομία στοχεύει να αναπτύξει μια επιχειρηματική νοοτροπία και να ευνοήσει τη δημιουργικότητα, την ευκινησία και την ανάληψη κινδύνων.
 • Ο σεβασμός, που συνδυάζει την ηθική, το ανοιχτό μυαλό και την ανεκτικότητα, στοχεύει στην προώθηση της διαφορετικότητας και στην έναρξη του διαλόγου. Συνεπάγεται αίσθημα ευθύνης.
 • Η αριστεία ως οδικός χάρτης: Η NEOMA προσπαθεί καθημερινά να ξεπερνά τον εαυτό της σε ό,τι κάνει.
177002_our-identity-EN.jpg

Τοποθεσίες

 • Paris

  Rue Vandrezanne,6, 75013, Paris

  • Reims

   Rue Pierre Taittinger,59, 51100, Reims

   • Reims

    Avenue d'Epernay,120, 51100, Reims

    • Rouen

     1 Rue du Maréchal Juin, 76130, Rouen

     Chat with students

     Ερωτήσεις