Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
New Jersey City University

New Jersey City University

New Jersey City University

Εισαγωγή

New Jersey City University παρέχει στους μαθητές μια εξαιρετική εκπαίδευση.

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού, πνευματικού, πολιτιστικού, κοινωνικοοικονομικού και φυσικού περιβάλλοντος της γύρω αστικής περιοχής και όχι μόνο. Ιδρύθηκε το 1927 ως σχολή κατάρτισης για εκπαιδευτικούς, σήμερα το NJCU είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πανεπιστήμια της πολιτείας. Βρίσκεται στο Jersey City, New Jersey, μια από τις πιο διαφορετικές πόλεις του έθνους, και λίγα μόλις λεπτά από τη Νέα Υόρκη, το Κολέγιο Τεχνών και Επιστημών του NJCU, η Εκπαίδευση, οι Επαγγελματικές Σπουδές και το School of Business προσφέρουν 47 προγράμματα προπτυχιακών σπουδών και 30 μεταπτυχιακούς προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων αναδυόμενων και διεπιστημονικών τομέων.

Οι μαθητές του NJCU ασχολούνται με αυστηρές εμπειρίες εφαρμοσμένης μάθησης που περιλαμβάνουν ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό και πρακτική άσκηση συνεργασίας. Το NJCU λειτουργεί δύο επιπλέον τοποθεσίες στην πανεπιστημιούπολη - το NJCU School of Business στο Harbourside Plaza 2 στην οικονομική περιοχή του Τζέρσεϊ Σίτι και το NJCU στο Brookdale στο Wall Township στο Monmouth County. Επιπλέον, το NJCU θα ανοίξει σύντομα μια τοποθεσία πανεπιστημιούπολης στο Fort Monmouth, New Jersey.

Γιατί NJCU;

Εισαγάγετε για μάθηση, Έξοδος για προβολή

Η κληρονομιά σας είναι το πάθος μας.

 • Το πιο προσιτό ίδρυμα στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϋ
 • Βρίσκεται στην πιο διαφορετική πόλη της χώρας και λίγα λεπτά μακριά από τη μεγαλύτερη (Νέα Υόρκη)
 • Κορυφαίες 10 "Καλύτερες πόλεις για πρόσφατα κολέγια"
 • Μικρό μέγεθος, μεγάλες συνδέσεις
 • Προκλητικά & φημισμένα προγράμματα σπουδών
 • Ζωντανή φοιτητική ζωή

Δήλωση αποστολής

New Jersey City University (NJCU) παρέχει μια εξαιρετική εκπαίδευση σε έναν διαφορετικό πληθυσμό. Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού, πνευματικού, πολιτιστικού, κοινωνικοοικονομικού και φυσικού περιβάλλοντος της γύρω αστικής περιοχής και όχι μόνο.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg
Jopwell / pexels

Ιστορία του NJCU

Ενώ το New Jersey City University σε όλη την ιστορία του διατηρεί σταθερά τις ιδρυτικές του αρχές πρόσβασης και αριστείας, έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί με την πάροδο των ετών για να γίνει ο θεσμός της μεγάλης ευκαιρίας που είναι σήμερα.

Ναύλωσε το 1927, αυτό που είναι τώρα το New Jersey City University άνοιξε το 1929 ως το Νορμανδικό Κρατικό Σχολείο του Τζέρσεϊ Σίτι. Μετονομάστηκε στο New Jersey State Teacher College στο Jersey City το 1935 και στο Jersey City State College το 1958 πριν από την έγκριση της σημερινής του κατάστασης και του ονόματος το 1998.

Οι βαθμοί και οι πειθαρχίες εξελίσσονται

Η NJCU ξεκίνησε την ιστορία της ως το μοναδικό κολέγιο κατάρτισης εκπαιδευτικών της χώρας με ένα τριετές πρόγραμμα. Σε ένα ενιαίο κτίριο που βρίσκεται σε 10 στρέμματα κατά μήκος της λεωφόρου Hudson, δίδαξε 330 γυναίκες και έναν άνδρα, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν κάτοικοι της κομητείας Hudson. Το 1958 το σχολείο εξουσιοδοτήθηκε να απονείμει το πτυχίο Bachelor of Arts και προστέθηκε ένα MA στην εκπαίδευση τον επόμενο χρόνο. Το 1962, έγινε ένα από τα λίγα κολέγια στις Ηνωμένες Πολιτείες με σχολείο επίδειξης ειδικής εκπαίδευσης όταν άρχισε να διαχειρίζεται το σχολείο A. Harry Moore, με το οποίο συγχωνεύτηκε επίσημα το 1963. Το 1968, το Jersey City State College ανέπτυξε μια φιλελεύθερη πρόγραμμα τεχνών.

Το 1998, η Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης του Νιου Τζέρσεϋ ενέκρινε το αίτημα του σχολείου για την ιδιότητα του πανεπιστημίου και την αλλαγή του ονόματος σε New Jersey City University και το ίδρυμα αναδιαρθρώθηκε ώστε να περιλαμβάνει:

 • Το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών, αφιερωμένο ως το κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών William J. Maxwell το 2006 προς τιμήν του αποφοίτου του 1958, ομότιμου προέδρου και διακεκριμένου καθηγητή ιστορίας και εκπαίδευσης
 • Το Κολλέγιο της Εκπαίδευσης, αφιερωμένο το 2007 ως το Deborah Cannon Partridge Wolfe College of Education προς τιμήν της αλουμίνας του 1937, δάσκαλος, θεολόγος και ανθρωπιστική
 • Το Κολλέγιο Επαγγελματικών Σπουδών

Βελτιωμένα περιβάλλοντα

Από την ίδρυσή του, το ίδρυμα γνωστό ως NJCU ανέβασε συνεχώς τη φοιτητική εμπειρία με την προσθήκη υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων πανεπιστημιούπολης, όπως:

 • Ο πρώτος κοιτώνας του, Vodra Hall (1963)
 • Η βιβλιοθήκη Forrest A. Irwin (1968), η οποία επαναπροσδιορίστηκε ως Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου Frank J. Guarini το 2000
 • Το Student Union Building (1976), αφιερωμένο ως το Michael B. Gilligan Student Union Building το 1985
 • The Athletic and Fitness Center (1994), αφιερωμένο το 2005 ως John J. Moore Athletics and Fitness Center προς τιμήν του απόφοιτου του 1956 και της προεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου 1989-2005
 • Ένα νέο, διώροφο κτίριο εικαστικών τεχνών με γλυπτό κήπο με έργο της διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Maya Lin (2003)
 • Η αίθουσα Τεχνών και Επιστημών George Karnoutsos, που σχεδιάστηκε από τον Michael Graves, ονομάστηκε προς τιμήν του αποφοίτου του 1955 και συνταξιούχος καθηγητής φιλοσοφίας που δωρίζει 2,5 εκατομμύρια δολάρια στο Πανεπιστήμιο (2006)

Με κάθε βήμα στην ιστορία της, το NJCU έχει εξελιχθεί από ένα σχολείο για κατοίκους της περιοχής σε ένα που καλωσορίζει μαθητές από όλο το Νιου Τζέρσεϋ και τις Ηνωμένες Πολιτείες και από χώρες σε όλο τον κόσμο. Καθώς η κοινότητα NJCU έχει αναπτυχθεί πλούσια, έτσι και οι επιλογές των ρυθμίσεων εκτός από την πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει τώρα 27 κτίρια άνω των 51,46 στρεμμάτων.

Το 2002, το NJCU και το Brookdale Community College στο Wall, New Jersey, ξεκίνησαν μια συνεργασία «Communiversity» για να προσφέρουν προγράμματα ολοκλήρωσης πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου για κατοίκους στο κεντρικό και νότιο Νιου Τζέρσεϋ, και το 2007, η NJCU άνοιξε τη μονάδα Harbourside για μεταπτυχιακές επιχειρήσεις προγράμματα στην παραλιακή οικονομική περιοχή του Τζέρσεϊ Σίτι.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, η NJCU School of Business, μια υπερσύγχρονη, ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση άνοιξε στο Harbourside Plaza 2 ακριβώς πάνω στην προκυμαία, δίπλα στον σταθμό Exchange Place PATH και λίγα βήματα μακριά από το σταθμό του μετρό στο Hudson Δρόμος. Η διώροφη εγκατάσταση διαθέτει 18 εκπαιδευτικούς χώρους, δύο κέντρα επιστημών δεδομένων, έναν προσομοιωμένο όροφο συναλλαγών, ένα αμφιθέατρο, γραφεία, χώρους μελέτης, ένα φοιτητικό σαλόνι και ένα μεγάλο συνεδριακό κέντρο προκυμαίας με εκπληκτική θέα στο Κάτω Μανχάταν.

Ενώ η κοινότητα NJCU εκτιμά την κοινή μας ιστορία, είναι μόνο μέρος της ιστορίας μας. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε και να ζήσετε τη ζωντανή ατμόσφαιρα, να εξερευνήσετε τα πολλά εξαιρετικά ακαδημαϊκά προγράμματα μας, να γνωρίσετε τους εξαιρετικούς μας ανθρώπους. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας, αλλά είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι για το τι έχει το μέλλον. Ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας για τα επόμενα κεφάλαια.

Βρίσκεστε στο κέντρο όλων στο Τζέρσεϊ Σίτι

Στο κέντρο της πόλης Τζέρσεϋ

Το Downtown Jersey City φιλοξενεί τη "Wall Street West" μια ακμάζουσα οικονομική περιοχή και την τοποθεσία της νέας Σχολής Επιχειρήσεων NJCU 70.000 τετραγωνικών ποδιών στο Harbourside. Η περιοχή στο κέντρο της πόλης προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας και είναι γεμάτη με γκαλερί, θέατρα, εστιατόρια και καταστήματα λιανικής.

Ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς

Ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας, η πόλη του Τζέρσεϋ έχει πολλά να προσφέρει: πολυσύχναστους αστικούς δρόμους, γειτονιές της κοινότητας, στρέμματα πρασίνου και ιστορικά ορόσημα. Στο NJCU, καταλαβαίνουμε ότι το νέο περιβάλλον και οι απαιτήσεις της κολεγιακής ζωής μπορεί μερικές φορές να είναι συντριπτικά. Είμαστε υπερήφανοι που μοιραζόμαστε τους θησαυρούς της πόλης και προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μαθητή να νιώθει ευπρόσδεκτος στο σπίτι του μακριά από το σπίτι του.

Παγκόσμια Πόλη

Με έναν από τους πιο διαφορετικούς πληθυσμούς της χώρας, το Jersey City είναι πραγματικά μια παγκόσμια ταπετσαρία, πλούσια σε κληρονομιά. Οι γειτονιές του φιλοξενούν κοινότητες λαών Ιταλών, Κουβανών, Φιλιππίνων, Πολωνών, Εβραίων, Ινδών, Ιρλανδών, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανής, Αφρικής, Αραβικής και Ασιατικής καταγωγής. Αυτός ο πολιτιστικός και εθνοτικός πλούτος είναι αυτό που κάνει το Τζέρσεϋ Σίτι ένα τόσο συναρπαστικό μέρος για να ζήσετε, να μάθετε και να μεγαλώσετε.

Πρόσβαση στο NYC

Σε βολική τοποθεσία, λίγα μόλις λεπτά από τη Νέα Υόρκη, το NJCU προσφέρει στους μαθητές πρόσβαση στην παγκόσμια οικονομική πρωτεύουσα και σε όλες τις προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων εικαστικών και παραστατικών τεχνών, φημισμένων μουσείων, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και ασυναγώνιστων ευκαιριών απασχόλησης. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι άμεσα διαθέσιμα από την πανεπιστημιούπολη στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

Τοποθεσίες

 • Jersey City

  2039 John F. Kennedy Boulevard, 07305, Jersey City

Ερωτήσεις