Keystone logo
New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

Εισαγωγή

Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης - Κολλέγιο Τεχνικής και Υπολογιστικών Επιστημών

Εξερευνήστε το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης - ένα δυναμικό, υψηλού βαθμού και διαπιστευμένο μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο που δεσμεύεται να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά ηγετών και να εμπνεύσει την καινοτομία και την προώθηση της επιχειρηματικότητας.

111909_Picture1.png

Σχετικά με την Τεχνολογία της Νέας Υόρκης:

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και επαγγελματικά πτυχιακά προγράμματα σε περισσότερους από 50 τομείς σπουδών, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης των υπολογιστών, των δεδομένων και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. βιολογία και βιοϊατρικές μελέτες · αρχιτεκτονική και σχεδιασμός. μηχανική; τα επαγγέλματα υγείας και την ιατρική. Πληροφορική και ψηφιακές τεχνολογίες. διαχείριση; τις επικοινωνίες και το μάρκετινγκ. την εκπαίδευση και την παροχή συμβουλών · και την ενέργεια και τη βιωσιμότητα. Ένα μη κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο, ιδιωτικό και μη-διδακτικό ινστιτούτο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το πανεπιστήμιο καλωσορίζει περισσότερους από 9.000 σπουδαστές παγκοσμίως. Το πανεπιστήμιο έχει πανεπιστημιουπόλεις στη Νέα Υόρκη και το Long Island (Νέα Υόρκη), το Jonesboro (Αρκάνσας) και το Βανκούβερ (Βρετανική Κολούμπια), καθώς και προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 100.000 αποφοίτους αποτελούν ένα αφοσιωμένο δίκτυο φορέων, κατασκευαστών και καινοτόμων που είναι έτοιμοι να αλλάξουν τον κόσμο, να επιλύσουν τις προκλήσεις του 21ου αιώνα και να ανακαλύψουν το μέλλον.

Από το 1955, η NYIT έχει επιτελέσει την αποστολή της:

 • Παροχή επαγγελματικής εκπαίδευσης με προσανατολισμό στην καριέρα
 • Δώστε σε όλους τους κατάλληλους σπουδαστές πρόσβαση σε ευκαιρίες
 • Υποστηρίξτε την έρευνα και την υποτροφία που ωφελούν τον ευρύτερο κόσμο

Ποιοι είμαστε:

Στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης, η ποικιλομορφία αντιπροσωπεύεται από ένα μωσαϊκό φοιτητών, το καθένα που συνεισφέρει μοναδικά πνευματικά, πολιτιστικά και δημιουργικά δώρα σε μια πλούσια, ζωντανή κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων. Η σχολή και οι φοιτητές του πανεπιστημίου αντιπροσωπεύουν και υιοθετούν μια ποικιλία από προοπτικές, αξίες, ιδέες, υπόβαθρα, στυλ, προσεγγίσεις, εμπειρίες και πεποιθήσεις - παρέχοντας μια τόνωση, καλλιέργεια και πραγματικά κοσμοπολίτικη εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Δείτε το NYIT με μια ματιά εδώ.

111914_Picture1.png

Πού είμαστε:

 • Long Island, Νέα Υόρκη (Old Westbury)
 • Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη
 • Jonesboro, Κιβωτός.
 • Βανκούβερ, Καναδάς

Σχετικά με το κολλέγιο της μηχανικής και των υπολογιστικών επιστημών:

111915_Picture1.png

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων τρίτων των διαπιστευμένων προγραμμάτων μηχανικής που απαριθμούνται από την US News

Οι ιδέες που φαίνεται αδύνατο να υλοποιηθούν διαμορφώνονται καθημερινά στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης, όπου οι μαθητές μαθαίνουν να λύουν προβλήματα, να συμβάλλουν λύσεις και να εργάζονται για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα που επηρεάζουν άμεσα τον κόσμο. Οι σπουδαστές της NYIT έχουν μια αξιοσημείωτη απόδοση επένδυσης στην εκπαίδευσή τους: αποφοίτηση από επαγγελματισμό, έτοιμη με τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που αναζητούν κορυφαίοι εργοδότες, μεταπτυχιακά προγράμματα και ερευνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Η έκθεση μισθοδοσίας του PayScale College τοποθετεί το Κολλέγιο Τεχνολογίας και Πληροφορικής στο κορυφαίο 28% των σχολών μηχανικών που βασίζονται στο δυναμικό μισθών.

Ακαδημαϊκά Προγράμματα:

 • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, MS
 • Bioengineering, MS
 • Μηχανολογία, MS
 • Επιστήμη Υπολογιστών, MS
 • Πληροφορίες, δίκτυο και ασφάλεια υπολογιστών, MS
 • Data Science, MS

Κέντρο Καινοτομίας Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογίας (ETIC)

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογικής Καινοτομίας (ETIC) είναι ο κόμβος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης για την προώθηση της ανακάλυψης, την καλλιέργεια νέων επιχειρήσεων και προϊόντων και την ανάπτυξη νέων ιδεών στον τομέα της τεχνολογίας, της μηχανικής και της εφαρμοσμένης επιστήμης. Με τη διεύρυνση των εταιρικών σχέσεων μεταξύ της βιομηχανίας, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των επαγγελματικών οργανώσεων, το ETIC επιδιώκει να κάνει τη διαφορά στους κρίσιμους τομείς της πληροφορικής και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της βιοτεχνολογίας και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, της ενέργειας και των πράσινων τεχνολογιών.

Εργάζοντας στα 8,000 τετραγωνικά πόδια των σύγχρονων εργαστηρίων και εγκαταστάσεων του ETIC, οι σπουδαστές συνεργάζονται με εταιρίες-εταίρους και δίκτυα επενδυτών, βοηθώντας τους να γίνουν μετασχηματιστικοί ηγέτες στον τομέα.

Εφαρμοσμένη Έρευνα και Υποτροφία:

Οι ερευνητικές προσπάθειες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης λαμβάνουν άνευ προηγουμένου χρηματοδότηση από εθνικούς οργανισμούς και μέσω προσπαθειών εσωτερικής χρηματοδότησης. Η τεχνογνωσία του πανεπιστημίου σε τομείς όπως η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η ρομποτική, οι εμφυτεύσιμες / φορητές τεχνολογίες, η ιατρική, η υγειονομική περίθαλψη, η βιωσιμότητα και πολλά άλλα ενισχύουν τη φήμη της NYIT για την παροχή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων για προβλήματα πραγματικού κόσμου.

Διαπίστευση: Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή των Μέσων Χωρών για την Ανώτατη Εκπαίδευση και ναυλωμένο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Regents του κρατικού πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. τα επιμέρους προγράμματα και τα σχολεία μας, καθώς και οι παγκόσμιες πανεπιστημιουπόλεις μας, έχουν επίσης κύρους διαπιστεύσεις. Δείτε έναν πλήρη κατάλογο των οργανισμών διαπίστευσης.

Τοποθεσίες

 • New York

  1855 Broadway, 10023, New York

  • Old Westbury

   Northern Boulevard P.O. Box 8000, 11568-8000, Old Westbury

   • Vancouver

    701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada, V7Y 1K8, Vancouver

    Ερωτήσεις