Keystone logo
Nanhua University

Nanhua University

Nanhua University

Εισαγωγή

Νότια Προφίλ

Κατ 'αρχάς, ιδρυτικό προέλευση και την κατάσταση

Πανεπιστήμιο Nanhua σε Τσιγιάι στην Ταϊβάν, ιδρύθηκε το 1996 από τον Δάσκαλο Hsing Yun Guang Shan είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν σχολεία της δύναμης εκατομμυρίων ανθρώπων και τον ιδρυτή, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε από Fo Guang Shan, την ίδια στιγμή, το σχολείο είναι επίσης το πρώτο διεθνές κοινό διαπανεπιστημιακό της χώρας ένα σύστημα «σύστημα Fo Guang Shan Ηνωμένες Πανεπιστήμιο» είναι. Αυτή τη στιγμή έχει μια σειρά από φοιτητές που απομένουν περίπου 5.500 άτομα, έχει 223 καθηγητές πλήρους απασχόλησης, μια ισχυρή σχολή, επίκουρος καθηγητής στη σχολή πλήρους απασχόλησης καθηγητές αντιπροσώπευαν περισσότερο από πλήρους απασχόλησης αναλογία καθηγητή του 99%, συμπεριλαμβανομένων και διδακτορικό στο ποσοστό τόσο υψηλό όπως 92%, από τις καλύτερες στον ιδιωτικό πανεπιστήμια . Σχολή βρίσκεται σε ένα ρουστίκ ειδύλλια Chih-Chung, κτίριο βουνό, υπάρχουν φορές κλίση, περιοχή σχολείο των περίπου 63 στρεμμάτων, με τεράστια λιβάδια, πανύψηλα δέντρα, ήσυχο και κομψό πανεπιστημιούπολη, πράσινο, λουλούδια, μοναδική της φυσικό περιβάλλον, «δάσος Πανεπιστήμιο» της καλής φήμης, αλλά παντού προστατευόμενα είδη σπάνιων εντόμων, άφθονη φυσική και την ανθρώπινη οικολογία, όπως αποδεικνύεται από ένα μοντέλο της πανεπιστημιούπολης για την προώθηση της πράσινης ενέργειας και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Από το σχολείο να δημιουργήσουν το δικό τους σχολείο, το πρώτο βάρος της γενικής εκπαίδευσης και του ανθρώπινου πνεύματος, είναι γενικής παιδείας σχολεία της χώρας στη νότια εστίαση. Αυτή τη στιγμή έχει τη διαχείριση, ανθρωπιστικές σπουδές, κοινωνικές επιστήμες, τις τέχνες και την επιστήμη και την τεχνολογία ινστιτούτων και πέντε Κέντρο Γενικής Παιδείας, συνολικά 19 πανεπιστημιακά τμήματα, 24 ερευνητικά σεμινάρια ίδρυμα, καθώς και ένα διδακτορικό πρόγραμμα. πρώτο «Τμήμα θάνατο» του σχολείου είναι ακόμα γνωστό σε όλη τη χώρα, και φυσικά η βιοτεχνολογία, Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Τμήμα Τοπίου, Τμήμα Εθνομουσικολογίας, τη θρησκεία, τη διαχείριση των επιχειρήσεων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Ινστιτούτο Φυσικής Ιατρικής , τα χαρακτηριστικά του σχολείου είναι Τμήματος. Επιπλέον, η ποιότητα της γενικής εκπαίδευσης έτους βραβευμένο με το χρόνο, περισσότερα σχολείο δημιουργήσει μια καλή φήμη. Ταυτόχρονα, προωθούμε έντονα μαθήματα cross-learning περιλαμβάνουν διεθνείς ανταλλαγές φοιτητών, στο εξωτερικό εκπαιδευτικά ταξίδια και E-learning πλατφόρμας (Wi-Fi / Digital Media / εκμάθηση γλωσσών), είναι να δείξουμε τα χαρακτηριστικά του σχολείου και της ανταγωνιστικότητας.

Δεύτερον, η εκπαιδευτική φιλοσοφία

Η σχολική εκπαίδευση για τους ανθρώπους πολιτιστικό, επαγγελματικό, ψηφιακή, εκβιομηχάνισης και της διεθνοποίησης, πέντε από την αρχή της ανάπτυξης Ping Heng. Αυτο-τοποθέτηση ως «ανθρωπιστικό προσανατολισμό προς μια θρησκευτική, την ευημερία και τη δικαιοσύνη με το πνεύμα της διδασκαλίας της ποιότητας του πανεπιστημίου.» Η μοναδική αποστολή του είναι να «συνειδητή ζωή», «το ανθρωπιστικό πνεύμα της θρησκείας» και «δημόσιο πανεπιστήμιο ιδανικό,» εμποτίζει στην εκπαιδευτική διαδικασία, και προκειμένου να «προωθήσει τη ζωτικότητα της ζωής» το πνεύμα, για την προώθηση της ανάπτυξης και μετασχηματισμού των εκπαιδευτικών και των μαθητών, να ενισχυθεί η κάθε μία φοιτητές χαρακτήρα, όραμα και εμπειρία. Εν τω μεταξύ, οι μαθητές ενισχύσει, επίσης, το μυαλό και την υπηρεσία σας σε άλλους, για την κοινότητα να καλλιεργήσουμε την καλή του πολίτη και μπορεί να γίνει. στόχοι της εκπαίδευσης του προσωπικού :( α) να καλλιεργούν χαρακτήρα, ενάρετος και έχουν σύγχρονο πνεύμα της υπηρεσίας. (Β) καλλιεργήσει μια ευρεία προοπτική, το σύγχρονο πολίτη στα κοινά παιδεία και τις δεξιότητες επικοινωνίας. (C) για την ανάπτυξη σύγχρονων εμπειρογνώμονες με αίσθημα ευθύνης, επαγγελματικής επάρκειας και δημιουργική ικανότητα.

Τρίτον, τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης

Κολλέγιο της εκπαίδευσης για τη δημιουργία του Ανθρώπινου Πνεύματος

Το σχολείο είναι το σχολείο των θρησκευτικών, βαθιά θρησκευόμενοι ανθρώπινου πνεύματος, θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη βελτίωση της γενικής εκπαίδευσης και της προσωπικότητας ανάπτυξη των μαθητών. College μεταφέρει την αρχαία παράδοση, Ανακατασκευή Ανθρώπινου Πνεύματος είναι η ανάπτυξη των χαρακτηριστικών του σχολείου από την έναρξή τους. Έχουμε αναπτύξει πανεπιστημιακή πόλη με την πολιτισμική εκπαίδευση ακαδημία, να εκπαιδεύσει όλους τους γύρο ταλέντα του τόσο στην εκπαίδευση του χαρακτήρα, τη γενική εκπαίδευση και την επαγγελματική εκπαίδευση. Αρχίστε με την ετήσια «Αρχαία Τελετή» που διοργανώθηκε για τους πρωτοετείς «ιεροτελεστία της μετάβασης» δραστηριότητες, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα σπουδών ηθική εκπαίδευση σχεδιαστεί για να καλύψει τη σύγχρονη κοινωνία, έτσι ώστε οι μαθητές μέσα από μια σειρά πνευματικό βάπτισμα, μετατράπηκε σε υπεύθυνο, συνειδητό μυαλό τους ενήλικες.

Σε συνδυασμό με την τοπική έμφαση βιομηχανία στη «μάθηση από ένα.»

Στη διδασκαλία, με «συνειδητή εκπαίδευσης ζωής» και «μάθηση συνειδητή φοιτητής», όπως τον άξονα, έμφαση στη διδασκαλία της ποιότητας του περιβάλλοντος και της κεραμικής να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους. Δεν εκτελεί μόνο το πρόγραμμα σε συνεργασία με τη βιομηχανία, αλλά και να δημιουργήσει μια «ενότητα της να μάθουν να χρησιμοποιούν» σύστημα, που επιτρέπει την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής θεωρίας και της βιομηχανίας, για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και της ανταγωνιστικότητας των φοιτητών. Επιπλέον, και σύμφωνα με την τοπική βιομηχανία και την κοινότητα παλμού, για να δημιουργήσετε ένα φωτεινό σημείο στα τμήματα της. Και θρησκευτικών και εθελοντών, φροντίδα θάνατο, την υγειονομική περίθαλψη, τη σοφία και τη ζωή, τη βιολογική γεωργία, η βιοτεχνολογία, τον τουρισμό και την αναψυχή, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, καθώς και πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες και ούτω καθεξής, ως το επίκεντρο της μελλοντικής ανάπτυξης του σχολείου.

Βασισμένο στην Ταϊβάν, διεθνή εμφάνιση, το πρώτο διεθνές σύστημα διαπανεπιστημιακών κοινών

Fo Guang Shan Fo Guang Πανεπιστήμιο και το εκπαιδευτικό σύστημα University, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Δύσης, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας, δημιουργούν από κοινού ένα «Fo Guang Shan κοινό πανεπιστημιακό σύστημα.» Αυτή είναι μια εθνική πρωτοβουλία σε όλη του διεθνούς συστήματος Πανεπιστημίου Ένωσης, συνδυάζουμε τα τέσσερα πανεπιστήμια, θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα των πόρων για την ανάπτυξη μιας διεθνούς φοιτητές προοπτική. Στο μέλλον, περισσότερα θα είναι «εγγεγραμμένο τέσσερις σχολείο εγγραφή στο σχολείο ένας» τρόπος μέσω, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν διπλή βαθμούς. Επιπλέον, το σχολείο μπορεί να συνδυάσει περισσότερες Fo Guang Shan διανέμονται στις πέντε ηπείρους και Φως στο εξωτερικό ντότζο προπύργιο Baiyu Βούδα και διεθνείς ανταλλαγές και τη μάθηση των μαθητών μας σημαντικό δίαυλο για την προώθηση των φοιτητών με διεθνή κινητικότητα.

Τοποθεσίες

 • Chiayi City

  Nanhua University No.55, Sec. 1, Nanhua Rd., Dalin Township, Chiayi County, 62249, Chiayi City

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις