Keystone logo
Noroff School of Technology and Digital Media

Noroff School of Technology and Digital Media

Noroff School of Technology and Digital Media

Εισαγωγή

Σχετικά με τον Νορόφ

Οι ψηφιακοί καινοτόμοι της μελλοντικής μελέτης στο Noroff. Θα είστε hands-on από την πρώτη μέρα σας. Ο επιχειρηματικός τομέας θα παρακολουθήσει τις σπουδές σας από την πρώτη κιόλας μέρα. Έχουμε θέσει τον εαυτό μας στα παπούτσια του μελλοντικού εργοδότη σας και βρήκατε μια λίστα επιθυμιών. Στη συνέχεια, εκπονήσαμε το σχέδιο μελέτης.

122456_coffee-desk-notes-workspace.jpg

Ο Noroff είναι ένας τρόπος ζωής. Θα αλλάζετε δουλειές αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής σας, αλλά η εκπαίδευσή σας θα παραμείνει μέρος της ταυτότητάς σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε στη διαμόρφωση ανθρώπων, την εκπαίδευση μέσω πρακτικής κατάρτισης και θέλουμε να σας προετοιμάσουμε για να πάρουμε τον έλεγχο.

Σερβίρουμε τους φοιτητές σε ένα σύμπαν με γνώμονα την τεχνολογία και τους προετοιμάζουμε για ψηφιακή επαγγελματική ζωή. Η φιλοσοφία μας είναι ότι είστε έτοιμοι την πρώτη εργάσιμη ημέρα. Ετοιμος για δουλειά.

Η Noroff εκπαιδεύει και εκπαιδεύει ψηφιακούς εγκληματολογικούς ερευνητές, φωτογράφους και παραγωγούς κινηματογράφου, τρισδιάστατους εμψυχωτές, γραφίστες, ψηφιακούς έμπορους, σχεδιαστές παιχνιδιών, διαχειριστές συστημάτων, παραγωγούς μουσικής, μεταξύ άλλων για αρκετές δεκαετίες.

Το όραμά μας είναι οι αποφοίτοι του Noroff να είναι οι πρώτοι μετακινούμενοι. Ο πρώτος που θα αναπτύξει νέες μεθόδους, ο πρώτος στην τοποθεσία, θα είναι πρώτος στην κατάταξη των αρμοδιοτήτων και ο πρώτος που θα δημιουργήσει νέους τίτλους εργασίας σε νέες αγορές.

Κανείς από εμάς δεν γνωρίζει σε τι θα συνεργαστείτε μετά την ολοκλήρωση της βασικής σας εκπαίδευσης στο Noroff. Οι τίτλοι εργασίας δημιουργούνται καθημερινά από τους παίκτες στην ψηφιακή σκηνή. Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα επάγγελμα, μια μεμονωμένη επιχείρηση που δεν χρειάζεται ειδική τεχνολογία ψηφιακού περιεχομένου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας θα συνεχίσουν να μαθαίνουν. Ότι τα ακολουθούμε. Ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν για να μάθουν κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο Noroff παρέχουν τις δεξιότητες για να μάθουν νέα πράγματα, γρήγορα, με ακρίβεια και σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο.

Σήμερα, η ψηφιακή αναδιάρθρωση είναι εξίσου φυσικό μέρος της εργάσιμης ημέρας μας με το μεσημεριανό μας διάλειμμα. Ως εκ τούτου, δεν εκπαιδεύουμε πλέον για τον επαγγελματικό τίτλο, αλλά για την επαγγελματική πρακτική.

Τα ποικίλα προγράμματα σπουδών μας υπόκεινται σε διαρκή εξέλιξη και προσαρμόζονται πάντα στην αγορά εργασίας και περιλαμβάνουν προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Noroff και επαγγελματική εξειδίκευση στο Noroff Vocational School .

Τα πανεπιστήμιά μας:

 • Άσλο
 • Μπέργκεν
 • Stavanger
 • Kristiansand
 • Ηλεκτρονικές μελέτες

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Noroff είναι διαπιστευμένα από τον νορβηγικό Οργανισμό Διασφάλισης της Ποιότητας στην Εκπαίδευση (NOKUT) και έχουν εγκριθεί για φοιτητικά δάνεια και επιχορηγήσεις από το Norwegian State Educational Loan Fund (Statens Lånekasse for Utdanning).

Εκτός από τη διοργάνωση του πανεπιστημιακού κολλεγίου, ο Noroff συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα στο εξωτερικό:

 • Το Πανεπιστήμιο Teesside στην Αγγλία
 • Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας στην Ουαλία
 • AFDA Film School στη Νότια Αφρική
 • Deakin University στην Αυστραλία

Αυτή η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της Noroff να βασιστούν στη διετή επαγγελματική σχολική εκπαίδευσή τους και να λάβουν πτυχίο στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Noroff σε απευθείας σύνδεση μελέτες

122455_pexels-photo-2089368.jpeg

Μελετώντας στο διαδίκτυο, μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στην καθημερινή σας ζωή. Θα παρακολουθείτε στενά τον εκπαιδευτή σας και θα λάβετε μαθήματα βίντεο και εξατομικευμένη καθοδήγηση από ειδικούς.

Μπορεί να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση με την επιθυμία να εισέλθετε σε περαιτέρω εκπαίδευση. Ίσως να είσαι στο σπίτι με παιδιά. Ίσως ζείτε στο εξωτερικό ή πολύ μακριά για να παρακολουθήσετε την πανεπιστημιούπολη. Όποια και αν είναι η αιτία, θα σας παράσχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε. Θα εργαστείτε μαζί με τους καθηγητές και τους άλλους μαθητές κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και θα το συμπληρώσετε με αυτοδιδασκαλία. Έχουμε σχεδιάσει τις σπουδές μας για να ταιριάζει μαζί σας και τη ζωή σας. Αυτό εγγυάται την αλλαγή του μέλλοντός σας.

Θέλουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Noroff να υποστηρίξουν νέες ιδέες και καινοτομίες στο πλαίσιο των ψηφιακών βιομηχανιών.

Θέλουμε οι φοιτητές μας να είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένοι και ικανό να αναζητούν θέσεις εργασίας για θέσεις όπου απαιτείται προηγμένη και σχετική ψηφιακή ικανότητα. Οι μελέτες μας είναι φυσικά επίσης διαθέσιμες ψηφιακά.

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν φυσικά μια σειρά διαλέξεων σε αίθουσα διαλέξεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λέμε στο Noroff: Δώστε σε όλους την ίδια ευκαιρία να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους. Μπορείτε λοιπόν να ολοκληρώσετε ολόκληρο το πτυχίο Bachelor online. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει τόσο πανεπιστημιακές σπουδές όσο και επαγγελματικές σχολές και τα προγράμματα αυτά παραδίδονται με διαφορετικούς τρόπους. Όλες οι διαλέξεις του πανεπιστημιακού κολλεγίου μας προβάλλονται ζωντανά και μπορούν να παρακολουθούνται από μια ψηφιακή συσκευή οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε επίσης να δείτε την ίδια διάλεξη όσες φορές θέλετε.

Πλήρης ή μερικής απασχόλησης

Μπορείτε να παρακολουθήσετε επαγγελματικές σπουδές με πλήρη ή μερική απασχόληση. Τα προγράμματα ξεκινούν τέσσερις φορές το χρόνο - τον Ιανουάριο, τον Μάρτιο, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο. Οι ηλεκτρονικές μας μελέτες έχουν οργανωθεί για όσους χρειάζονται ή επιθυμούν ευελιξία στις σπουδές τους και τα προγράμματα αντιστοιχούν στην ίδια εκπαίδευση με την επαγγελματική εκπαίδευση που προσφέρουμε στους φοιτητές μας στην πανεπιστημιούπολη. Οι απαιτήσεις εισδοχής είναι οι ίδιες όπως και για την επαγγελματική εκπαίδευση και την πανεπιστημιακή εκπαίδευση κολλεγίων στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

 • Oslo

  Mølleparken 4, 0459, Oslo

 • Bergen

  Kanalveien 88, 5068, Bergen

  • Stavanger

   Byfjordparken 17, 4007, Stavanger

   • Kristiansand

    Elvegata 2A, 4608, Kristiansand

    Προγράμματα

     Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

     Ερωτήσεις