Keystone logo
North Florida Community College

North Florida Community College

North Florida Community College

Εισαγωγή

Γιατί NFCC; Είναι απλό, γιατί σας αξίζει το καλύτερο.

Αξίζετε μια εξαιρετική εκπαίδευση σε προσιτό κόστος και αξίζετε την ευκαιρία να βελτιώσουν το μέλλον σας. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την πανεπιστημιούπολη μας στο Madison, Φλόριντα για να μάθετε γιατί NFCC είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

ΟΡΑΜΑ: Για να κοινότητές μας πρώτη επιλογή για την εκπαίδευση και τον πολιτιστικό πλούτο.

Αποστολή: Μια εξαιρετική κολέγιο αφιερωμένο σε μια εξατομικευμένη και υποστηρικτική ακαδημαϊκή ατμόσφαιρα, προσιτή εκπαίδευση, ευκαιρίες δια βίου μάθηση και την επαγγελματική ανάπτυξη για τους σπουδαστές και τις κοινότητές μας.

Ατομική Προσοχή - NFCC Μήπως Αυτός

Πάρτε την προσοχή και την εκπαίδευση που σας αξίζει. Από τη στιγμή που θα μπείτε στην πανεπιστημιούπολη μας, NFCC φιλικό ΔΕΠ και το προσωπικό σας δώσει την ατομική προσοχή που σας αξίζει. Εξατομικευμένη παροχή συμβουλών, προγράμματα στήριξης των φοιτητών και ένα νέο Ακαδημαϊκό Κέντρο Επιτυχία είναι όλα στη θέση τους για να σας βοηθήσει να πετύχετε. Στο NFCC, μπορείτε να πάρετε το καλύτερο από τους δύο κόσμους - την άνεση και την εγγύτητα μιας μικρής πανεπιστημιούπολη και την ακαδημαϊκή αριστεία και τις ευκαιρίες που είναι ίση με εκείνη ενός μεγάλου πανεπιστημίου.

Εγκαινιάζει Futures - NFCC Μήπως Αυτός

Οι NFCC αποφοίτων εκτιμάται ότι θα κάνουν 35% περισσότερο από ό, τι κάποιος μόνος του με ένα δίπλωμα γυμνασίου και για όσους επιθυμούν να πάρετε ένα πτυχίο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ότι πάρα πολύ. Το κράτος συμφωνία που άρθρωση 2 + 2 εγγυάται φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πτυχίο ΑΑ σε NFCC τη δυνατότητα να εγγραφούν και να κερδίσουν το πτυχίο πανεπιστημίου σε ένα από τα 11 κρατικά πανεπιστήμια της Φλώριδας (συν σας θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο ετών με NFCC).

Για εκείνους που ψάχνουν για μια άμεση πορεία της σταδιοδρομίας, Αναπληρωτής NFCC σε μοίρες Επιστήμης και προγράμματα πιστοποιητικό προσφέρουν εξειδικευμένη κατάρτιση και διαθέτουν υψηλά ποσοστά εξεύρεσης εργασίας μετά την αποφοίτηση. Όποια και αν είναι το μονοπάτι σας, NFCC είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθουν.

Προσιτό Δίδακτρα - NFCC Μήπως Αυτός

College είναι μια επένδυση και γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να NFCC προσιτές. Είμαστε μία από τις πιο προσιτές κολέγια στη Φλόριντα και δεν έχουν αυξήσει τα δίδακτρα μας τα τελευταία τρία χρόνια για να διαβεβαιώσω ότι θα έχετε μια εξαιρετική εκπαίδευση σε μια μεγάλη τιμή. Πέρυσι απονέμεται σχεδόν $ 230.000 σε υποτροφίες και επιχορηγήσεις, καθώς και οι μαθητές μας έλαβε ένα άλλο 2,2 $ εκατομμύρια σε ομοσπονδιακή βοήθεια. πολυμήχανος προσωπικό μας θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να πληρώσει για το κολλέγιο? συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων δίδακτρα πληρωμής, εργαστήρια χρηματοοικονομικών γνώσεων, των ευκαιριών απασχόλησης των σπουδαστών και βοήθεια ολοκλήρωση βοήθειας και υποτροφιών εφαρμογές οικονομικών. Κάνοντας το κολέγιο μια προσιτή δυνατότητα είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που NFCC επενδύει στο μέλλον σας.

Ενθαρρύνει Ηγέτες - NFCC Μήπως Αυτός

NFCC μαθητές βήμα εύκολα σε ηγετικούς ρόλους στην πανεπιστημιούπολη και στην κοινότητα. Από εξωσχολικές δραστηριότητες για τα χέρια-για την εκπαίδευση, NFCC προσφέρει μια πληθώρα ευκαιριών για τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες ηγεσίας εντός και εκτός πανεπιστημίου. Κοιτάξτε μερικούς από τους τρόπους τους φοιτητές μας είναι ηγέτες στην κοινότητά μας: εξοικονομηθούν πόροι των ζώων μας οικολογία club βοηθά κάθε χρόνο του Αγίου Μάρκου Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής πρότυπα μετανάστευσης κομμάτι της Monarch πεταλούδες και συντονίζει τις προσπάθειες ανακύκλωσης στην πανεπιστημιούπολη, τα μέλη Sentinel Υπηρεσία του Σώματος εθελοντικά πάνω από 200 ώρες στην πανεπιστημιούπολη και εκδηλώσεις της κοινότητας πέρυσι και NFCC Σύμβουλοι Peer και ειδικούς μάθησης αφιερωμένο περίπου 8000 ώρες βοηθώντας τους συνομηλίκους τους επιτύχουν ακαδημαϊκά. νοσηλευτικού και EMS τους μαθητές μας συλλογικά χιλιάδες ρολογιού ώρες σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης περιοχή κάθε χρόνο τις υπηρεσίες του εθελοντισμού, ενώ κερδίζοντας πολύτιμο πρακτική εκπαίδευση. Όποια και αν είναι οι στόχοι σας, θα βρείτε τη θέση σας στο NFCC και ένα υποστηρικτικό οικογενειακό κολέγιο για να είναι περήφανοι για τα επιτεύγματά σας.

Εμπλέκομαι. Να γίνει ηγέτης. Εφαρμογή για να NFCC σήμερα.

Τοποθεσίες

  • Madison

    North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Ερωτήσεις