Keystone logo
Nosov Magnitogorsk State Technical University

Nosov Magnitogorsk State Technical University

Nosov Magnitogorsk State Technical University

Εισαγωγή

Γενικές πληροφορίες

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και αξιόπιστα πολυεπιστημονικά πανεπιστήμια και επιστημονικά κέντρα στη Ρωσία. Αντιπροσωπεύοντας μια εκτεταμένη υποδομή, εξελιγμένους υλικούς πόρους και υψηλό πνευματικό δυναμικό, το Πανεπιστήμιο μας έγινε διεθνώς αναγνωρισμένη ερευνητική σχολή. έχει ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών και επιστημονικών δεσμών με τα πανεπιστήμια της Ρωσίας και του εξωτερικού.

Το NMSTU είναι ένα από τα ρωσικά πανεπιστήμια που έχουν την ιδιότητα του «εμβληματικό πανεπιστήμιο». Ο συνολικός αριθμός των φοιτητών φτάνει τους 12.000 το 2018. Η σχολή περιλαμβάνει περίπου 800 καθηγητές με πάνω από 530 από αυτούς να είναι κάτοχοι Ph.D. πτυχία και 98 – διδακτορικά. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων Bachelor, Master και Μεταπτυχιακών Σπουδών για Ρώσους φοιτητές και αναπτύσσουμε προηγμένα προγράμματα Master που διδάσκονται στα αγγλικά για διεθνείς φοιτητές. Οι φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό στο NMSTU συμμετέχουν σε ποικίλες ερευνητικές δραστηριότητες και προγράμματα επιχορήγησης. Το κέντρο Ε&Α καινοτομιών και τεχνολογίας του Πανεπιστημίου περιλαμβάνει 14 επιστημονικές σχολές και περίπου 20 ερευνητικά εργαστήρια, το Ερευνητικό Ινστιτούτο Nanosteels, το Innovation Business Incubator και το Youth Research Centre. Λόγω της υψηλής ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης, της επιστήμης και της παραγωγής, το NMSTU καταφέρνει να υλοποιήσει μεγάλα θεμελιώδη και εφαρμοσμένα ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση καθώς και από ιδιώτες πελάτες. Το πανεπιστήμιό μας συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και έχει συμφωνίες συνεργασίας με 37 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παραδοσιακά, οι φοιτητές μας μηχανικοί παρακολουθούν πρακτική εκπαίδευση σε ξένες εταιρείες.

Το NMSTU εκτελεί επίσης δραστηριότητες στο πλαίσιο των έργων TEMPUS που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ΕΕ. Το NMSTU συμμετέχει σε σχέδια της ΕΕ για τον εκσυγχρονισμό των προγραμμάτων σπουδών.

Οι πανεπιστημιακοί μας σπουδαστές γίνονται επιστημονικοί σύμβουλοι μεταπτυχιακών φοιτητών πανεπιστημιακών μεταπτυχιακών σπουδών στη μεταλλουργία και την εξόρυξη, λειτουργούν τακτικά ως επίσημοι ανταγωνιστές στα πανεπιστήμια αλλοδαπών εταίρων και επίσης γίνονται μέλη επιτροπών διεθνούς συνεδρίου.

Η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει καλά εξοπλισμένους κοιτώνες, ένα κέντρο υγείας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης σε όλους τους εργαζόμενους και τους σπουδαστές, ένα κέντρο αναψυχής και αθλητικές εγκαταστάσεις που προσφέρουν ευκαιρίες για αθλητική εκπαίδευση και συμμετοχή σε περιφερειακά και εθνικά πρωταθλήματα σε όλα τα επίπεδα, ομαδική εκπαίδευση, ποικιλία υδάτινων μαθήματα και πολλά άλλα, καθώς και καφετέριες, κυλικεία και θέρετρα. Για περισσότερα από 80 χρόνια οι απόφοιτοι του NMSTU έχουν γίνει επαγγελματίες στον τομέα της μηχανικής, της επιστήμης, της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και των ανθρωπιστικών επιστημών. Οι προπτυχιακοί μας προσλαμβάνονται από διαφορετικές εταιρείες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

Μέσα από την 85χρονη ιστορία του, το Πανεπιστήμιο είναι γνωστό ως πολυεπιστημονικό επιστημονικό και εκπαιδευτικό κέντρο, διάσημο για τις επιστημονικές του σχολές στη χώρα και στο εξωτερικό. Έχει ευρεία γεωγραφία πολιτισμού και επιστημονικές σχέσεις με κορυφαία ρωσικά και ξένα πανεπιστήμια. Το NMSTU περιλαμβάνεται στα κορυφαία 300 πανεπιστήμια της διεθνούς κατάταξης QS «Αναπτυσσόμενη Ευρώπη και Κεντρική Ασία», καθώς και στα κορυφαία 100 ρωσικά πανεπιστήμια στη διεθνή κατάταξη της Webometrics.

Το NMSTU δεσμεύεται:

  • Στην εκπαίδευση των μαθητών στην επιστήμη και την τεχνολογία, μοιράζοντας τις προηγμένες γνώσεις τους προς όφελος όλων.
  • Να παρέχει στους φοιτητές του πνευματική υποστήριξη σε ερευνητικές δραστηριότητες και ανακαλύψεις, σχέσεις συνεργασίας με εταιρείες που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία για τη βελτίωση της ανθρωπότητας και την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων του κόσμου.
  • Να αναπτύξει σε κάθε μαθητή την ικανότητα, το πάθος και τη θέληση να εργαστεί σοφά, δημιουργικά και αποτελεσματικά για να εισέλθει στον εργασιακό κόσμο και να συνεισφέρει στο έθνος και τον κόσμο όσο καλύτερα μπορεί.

Έτος ίδρυσης:

1934

Αριθμός μαθητών:

πάνω από 12 000

Τοποθεσίες

  • Magnitogorsk

    Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Russian Federation, 455000, Magnitogorsk

Ερωτήσεις