Keystone logo
© BIMM University
Nottingham Trent University Engineering

Nottingham Trent University Engineering

Nottingham Trent University Engineering

Εισαγωγή

Συγκεντρώνουμε λαμπρά μυαλά για να σπάσουμε σύνθετα ζητήματα

Τα προβλήματα δεν είναι μονοδιάστατα. Συνεργαζόμενοι μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις.

Οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας είναι πολύπλοκες. Εργαζόμαστε για την επίλυσή τους μοιράζοντας τις ιδέες, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία μας σε όλο το Πανεπιστήμιο και με τους συνεργάτες μας.

Από την αντιμετώπιση του καρκίνου μέχρι να κάνουμε τις πόλεις μας πιο πράσινες, μέχρι τη δημιουργία έξυπνων υφασμάτων που βελτιώνουν και σώζουν ζωές. κάνουμε σημαντικές ανακαλύψεις στα πέντε βασικά μας θέματα. Και, μέσω της ακμάζουσας ερευνητικής μας κουλτούρας, δημιουργούμε επίσης τους καινοτόμους του μέλλοντος που θα συνεχίσουν να έχουν αντίκτυπο στα παγκόσμια προβλήματα.

Κάνοντας μια τοπική αλλαγή, περιφερειακή διαφορά και εθνικό αντίκτυπο

Μοιραζόμαστε την εμπειρία μας με τις επιχειρήσεις. Δημιουργούν ευκαιρίες για τους μαθητές μας. Όλοι κερδίζουν

Μέσα από τους πόρους, το ταλέντο και την εξειδίκευσή μας, βοηθάμε στη ζωντάνια των επιχειρήσεων. Δείχνουμε στις εταιρείες - μεγάλες και μικρές - πώς να καινοτομούν και να αναπτύσσονται, προσθέτοντας ζωτική οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική αξία σε τοπική και εθνική κλίμακα.

Διατηρώντας την περιφερειακή οικονομία, δημιουργούμε τοπικές ευκαιρίες για απασχόληση φοιτητών και ενισχύουμε τη διατήρηση των πτυχιούχων στην περιοχή. Συνεργαζόμαστε επίσης με επιχειρήσεις για να σχεδιάσουμε μαθήματα εστιασμένα στη βιομηχανία και να δημιουργήσουμε νέες διαδρομές μάθησης που διευρύνουν τη συμμετοχή.

Εισάγουμε τεχνογνωσία στη βιομηχανία και εξάγουμε πτυχιούχους έτοιμους για τη βιομηχανία

Πώς επιτυγχάνουμε υψηλά στατιστικά στοιχεία για την απασχολησιμότητα; Φροντίζουμε οι μαθητές μας να μην αισθάνονται σαν αριθμός

Από πριν πατήσουν το πόδι τους στο Πανεπιστήμιό μας μέχρι τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν από το NTU και ξεκινήσουν την πρώτη τους δουλειά, είμαστε σίγουροι ότι τίποτα δεν εμποδίζει τους μαθητές να επιτύχουν αξιόλογα πράγματα.

Ξεκινάμε από την αρχή με την προσέγγισή μας στα τοπικά σχολεία, ενθαρρύνοντας 30.000 μαθητές κάθε χρόνο να ονειρεύονται μεγάλα και να επιτυγχάνουν ακαδημαϊκή επιτυχία. Μέσα στους δικούς μας τοίχους, βοηθάμε τους μαθητές μας να παρακινούνται και να βρίσκονται σε καλό δρόμο χρησιμοποιώντας τον πίνακα μαθητών μας. Παρέχουμε επίσης διδασκαλία χρυσού προτύπου και μέσω των δεσμών μας με τις βιομηχανίες, δημιουργούμε ευκαιρίες για εθελοντισμό, σπουδές στο εξωτερικό και εργασιακή εμπειρία σε κάθε μάθημα.

Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αλλά είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουν οι μαθητές μας

Έχουμε ήδη πετύχει τόσα πολλά φέτος. Αλλά μόλις ξεκινάμε

Τα επιτεύγματά μας δείχνουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν συμβαίνει τυχαία.

Όλα όσα κάνουμε είναι σχεδιασμένα προσεκτικά - από την προσέγγιση στα σχολεία, μέσω της υποστήριξης σε συγκεκριμένες ομάδες μαθητών, έως τους εργοδότες, γνωρίζουμε τι λειτουργεί.

Γιατί να επιλέξω το NTU;

Εδώ, στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent (NTU), επηρεάζουμε άμεσα τη ζωή των ανθρώπων μέσω της πρωτοποριακής μας έρευνας. Οι καινοτόμες λύσεις που δώσαμε στις παγκόσμιες προκλήσεις, από μηνιγγίτιδα έως κλιματική αλλαγή, είχαν διαρκή επίδραση στον πολιτισμό και την κοινωνία - τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετατρέψτε το πάθος σας σε επίτευγμα και δημιουργήστε την εμπειρία και την τεχνογνωσία που θα σας κάνουν να γίνετε αντιληπτοί από τους εργοδότες.

Προσωπική ανάπτυξη

Κατά τη διάρκεια της εργασίας σας ως φοιτητής έρευνας μαζί μας, θα σας ενθαρρύνουμε να αναπτυχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαστε αποφασισμένοι να σας καλλιεργήσουμε ως εξαιρετικό ερευνητή στον τομέα που επιλέξατε, καθώς και να σας εξοπλίσουμε με τις ευρύτερες δεξιότητες που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας, θα:

 • συμμετέχουν σε ερευνητικά σεμινάρια, συνέδρια και δίκτυα, τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και εξωτερικά
 • έχετε πρόσβαση σε μαθήματα και προγράμματα κατάρτισης, τα οποία θα ενισχύσουν τις δεξιότητές σας σε ερευνητικές μεθόδους και μεθοδολογία
 • ενδεχομένως να έχουν ευκαιρίες για διδασκαλία προπτυχιακών φοιτητών ή επίβλεψη εργαστηριακών εργασιών
 • έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Εισαγωγή στη μάθηση και τη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Απασχολησιμότητα

Το NTU είναι ένα από τα πιο προσανατολισμένα στην απασχόληση πανεπιστήμια της χώρας. Οι στενοί δεσμοί μας με επιχειρήσεις και οργανισμούς παγκοσμίως μας δίνουν τη δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες των εργοδοτών παρέχοντας έναν αριθμό διαπιστευμένων επαγγελματικών μαθημάτων. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητες για να διαπρέψετε στην καριέρα σας και να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Βελτίωση της απασχολησιμότητάς σας

Θα έχετε πρόσβαση σε εξατομικευμένες συμβουλές σταδιοδρομίας από εξειδικευμένο σύμβουλο σταδιοδρομίας για φοιτητές μεταπτυχιακών ερευνών. Θα σας υποστηρίζουν καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο NTU και θα βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε συμβουλές προσαρμοσμένες σε εσάς και τις σπουδές σας.

Θα σας προσφέρουμε επίσης ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία μέσω μιας σειράς ευκαιριών ανάπτυξης απασχολησιμότητας. Αυτά περιλαμβάνουν το βραβείο Acceler8 Employability Award, εργαστήρια υπό την καθοδήγηση εργοδότη, το πρόγραμμα Employability Mentoring που περιλαμβάνει εργοδότες και αποφοίτους, πλαστά κέντρα αξιολόγησης, εκθέσεις προσλήψεων και άλλα.

Στατιστική

Κάντε ένα αντίκτυπο με την κορυφαία έρευνα στον κόσμο

Η έρευνά μας τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης παγκοσμίως και είμαστε παγκόσμιοι ηγέτες σε διάφορους εξειδικευμένους τομείς. Σχεδόν όλες οι δραστηριότητές μας ταξινομούνται ως κορυφαίες παγκοσμίως, εξαιρετικές διεθνώς ή διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων.

Ήμασταν ιδιαίτερα επιτυχημένοι στους τομείς της Ψυχολογίας, της Βιοϊατρικής Επιστήμης και των Επιχειρηματικών και Διοικητικών Σπουδών – όλα ταξινομημένα ως με 100% κορυφαία παγκόσμια ή διεθνώς εξαιρετική ερευνητική επίδραση. Η δουλειά μας στη Γενική Μηχανική, τις Αγγλικές Γλώσσες και Λογοτεχνία, την Επικοινωνία, τις Πολιτιστικές Σπουδές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την Τέχνη και το Σχέδιο σημείωσε επίσης υψηλή βαθμολογία.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Πώς θα σας υποστηρίξουμε και θα σας επιβλέπουμε

  Θέλουμε να έχετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας ως φοιτητής πτυχίου έρευνας στο NTU. Θα έχετε την εξαιρετική υποστήριξη μιας αφοσιωμένης εποπτικής ομάδας με εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα δραστηριότητάς σας.

  Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε:

  • φοιτητική υποστήριξη
  • οικονομικές συμβουλές
  • συμβουλές σταδιοδρομίας
  • αναπηρίας
  • συμβουλευτική
  • υπηρεσίες διαμονής.

  Οι εγκαταστάσεις μας

  Ως ερευνητής στο NTU θα έχετε πρόσβαση σε μερικούς από τους καλύτερους ερευνητικούς εξοπλισμούς, εγκαταστάσεις και χώρους εργασίας στη χώρα. Από εξειδικευμένα εργαστήρια έως εξειδικευμένες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, όπως η Εγκατάσταση Εκπαίδευσης στον Τόπο του Εγκλήματος και το Περιβαλλοντικό Επιμελητήριο για αθλητές, έχουμε δημιουργήσει περιβάλλοντα μάθησης που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εκείνα στον πραγματικό κόσμο της εργασίας.

  Οι βιβλιοθήκες μας

  Οι τρεις βιβλιοθήκες μας διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα πόρων, έντυπων και διαδικτυακών, καθώς και εκτεταμένες εγκαταστάσεις πληροφορικής και βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών.

  Οι πηγές της βιβλιοθήκης μας περιλαμβάνουν:

  • σχεδόν μισό εκατομμύριο έντυπα βιβλία, καθώς και δεκάδες χιλιάδες ηλεκτρονικά βιβλία και περιοδικά
  • εκτενείς οπτικοακουστικές και διαδικτυακές συλλογές
  • εκατοντάδες βάσεις δεδομένων
  • πρόσβαση σε ένα νέο roof garden, που προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον για μελέτη και χαλάρωση στην Πανεπιστημιούπολη της πόλης μας.

  Ως ερευνητής φοιτητής, θα έχετε τα ίδια δικαιώματα δανεισμού και πρόσβαση σε υπηρεσίες με τους διδάσκοντες. Θα είστε επίσης επιλέξιμοι για το πρόγραμμα SCONUL, προσφέροντας πρόσβαση δανεισμού σε σχεδόν 170 βιβλιοθήκες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

   Εισαγωγές

   Στο Πανεπιστήμιο του Nottingham Trent, δημιουργούμε μελλοντικούς καινοτόμους και αντίκτυπο στην εκπαίδευση, τη βιομηχανία, τα επαγγέλματα και την κοινωνία. Προσφέρουμε ευκαιρίες για διδακτορικό, επαγγελματίες διδάκτορες, διδακτορικά από δημοσιευμένα, καθιερωμένα και δημιουργικά έργα και ένα πρόγραμμα υποστήριξης ερευνητών που δίνει προτεραιότητα στην επαγγελματική σας ανάπτυξη.

   Ελάτε να συμμετάσχετε στην κορυφαία έρευνά μας στον κόσμο και να ρίξετε μια ματιά στα ερευνητικά πτυχία στο NTU.

   Τοποθεσίες

   • Nottingham

    Shakespeare Street,50, NG1 4FQ, Nottingham

    • Clifton

     Clifton Lane, NG11 8NS, Clifton

     Ερωτήσεις