Keystone logo
Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Εισαγωγή


Το Κολλέγιο Πληροφορικής και Μηχανολογίας της NSU υποστηρίζει εξειδικευμένες εξειδικεύσεις και απολαμβάνει μια αστρική εθνική φήμη

144519_Picture2.png

Καλώς ήρθατε στο College of Computing and Engineering (CCE) στο Nova Southeastern University. Από τη βιομηχανική επανάσταση, οι μηχανικοί και οι επιστήμονες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της αλλαγής στον κόσμο. Σήμερα, αντιμετωπίζουμε έναν δυναμικό, προκλητικό κόσμο που απαιτεί επείγουσες λύσεις για την εξισορρόπηση τόσο των ανθρώπινων αναγκών όσο και των φυσικών ανησυχιών. Η ζήτηση για ηγέτες επίλυσης προβλημάτων με δεξιότητες μηχανικής και υπολογισμού δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Μια σημαντική δύναμη της εκπαιδευτικής καινοτομίας, το College of Computing and Engineering παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα διάκρισης για να προετοιμάσει τους μαθητές για ηγετικούς ρόλους στην τεχνολογία των πληροφοριών. Τα δυνατά σημεία του κολεγίου περιλαμβάνουν μια διακεκριμένη σχολή, ένα πρόγραμμα σπουδών αιχμής και ευέλικτες μορφές διαδικτυακής και πανεπιστημιούπολης για τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά του προγράμματα.

Στο CCE, εκπαιδεύουμε τους σημερινούς μηχανικούς και τους επαγγελματίες της πληροφορικής ώστε να είναι οι ηγέτες επίλυσης προβλημάτων του αύριο μέσω καινοτόμων προγραμμάτων σπουδών και ερευνητικών δραστηριοτήτων. Η διακεκριμένη σχολή μας προσελκύει τους μαθητές σε ένα μοναδικό, διαδραστικό περιβάλλον μάθησης που διευκολύνει την ακαδημαϊκή αριστεία και προετοιμάζει τους μαθητές μας για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία ενώ κερδίζουν πτυχίο, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. βαθμός. Όλα τα προγράμματα επιτρέπουν στους επαγγελματίες που εργάζονται να αποκτήσουν το MS ή το Ph.D. χωρίς να διακόψουν τη σταδιοδρομία τους. Οι εταιρείες που αναζητούν νέες πηγές ταλέντων κοιτάζουν το κολέγιό μας λόγω της δέσμευσής μας στους μαθητές μας και των ποιοτικών προγραμμάτων μας.

NSU Campus

Η ιστορία μας

Το 1964 το Πανεπιστήμιο Νέων Τεχνολογίας της Nova προσφέρθηκε ως μεταπτυχιακός φορέας στις φυσικές και κοινωνικές επιστήμες. Το Nova Southeastern University βρίσκεται σε γη που ήταν πρώην Foreman Field, ένα πεδίο εκπαίδευσης για ναυτικούς αεροπόρους κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που βρίσκεται στο Davie της Φλόριντα. Το 1961, ο Πρόεδρος John F. Kennedy όρισε τη σημερινή πανεπιστημιούπολη των 300 στρεμμάτων για εκπαιδευτική χρήση.

Αρχίζοντας το 1975 με τη δημιουργία ενός μεταπτυχιακού προγράμματος πληροφορικής υπό την καθοδήγηση του Dr. Edward Simco, το σχολείο ήταν πρωτοπόρος στην έρευνα και την εκπαίδευση στον τομέα της πληροφορικής. Με τον πρώτο υπολογιστή γενικής χρήσης, ένα VAX 11/780, το σχολείο άρχισε να προσφέρει online προγράμματα το 1983 και δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρονική τάξη το 1985.

Το 1981 οι Δρ. Οι John Scigliano και Abraham Fischler εξέτασαν την προοπτική να ξεκινήσουν ένα διδακτορικό στην επιστήμη της πληροφορίας στους επαγγελματίες της επιστήμης των πληροφοριών που χρησιμοποιούν τις τηλεπικοινωνίες ως το κύριο μέσο παράδοσης.

Το Κέντρο Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (CBL) δημιουργήθηκε το 1983 για να δημιουργήσει ένα νέο μηχανισμό παράδοσης για την εκμάθηση ηλεκτρονικών επικοινωνιών μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών για ηλεκτρονική μάθηση. Το διδακτορικό στην επιστήμη της πληροφορίας (DAIS) ξεκινά.

Το σχολείο δημιουργεί την πρώτη ηλεκτρονική αίθουσα διδασκαλίας (ECR) το 1985 με το πρόγραμμα Master of Science στην Ηλεκτρονική Μάθηση. Το πρόγραμμα αυτό είχε οκτώ κοινά βασικά μαθήματα και επτά ειδικεύσεις σπουδών, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης και της μάθησης (MSTL), της διαχείρισης των πληροφοριακών πόρων (MIRM) και των συστημάτων πληροφοριών (MIS).

Το 1989, το Κέντρο για την Εκμάθηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (CBL) και το Κέντρο Πληροφορικής (CCS) συγχωνεύονται για να αποτελέσουν το Κέντρο για τις Επιστήμες Πληροφορικής και Πληροφοριών (CCIS). Το νέο σχολείο υποστήριξε τώρα τομείς ειδίκευσης στην επιστήμη των υπολογιστών, τα πληροφοριακά συστήματα υπολογιστών, τα συστήματα πληροφοριών, την επιστήμη των πληροφοριών και την τεχνολογία πληροφορικής στην εκπαίδευση. Δρ Edward Lieblein, κοσμήτορας του σχολείου από το 1993 έως το 2009.

Γρήγορα γεγονότα

 1. Το Κολλέγιο Πληροφορικής και Μηχανικών προετοιμάζει τους ηγέτες για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα.
 2. Οι επαγγελματίες που εργάζονται εκτιμούν τα ευέλικτα σχήματα για την ολοκλήρωση προγραμμάτων σπουδών χωρίς διακοπή της σταδιοδρομίας.
 3. Το NSU εξυπηρετεί το έθνος ως Εθνικό Κέντρο Ακαδημαϊκής Αριστείας στην Ασφάλεια Πληροφοριών & Εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο. Το NUU προσφέρει το πρώτο πτυχίο Μηχανικής στη Φλόριντα.
 4. Από το 1975, η NSU είναι πρωτοπόρος στην έρευνα και την εκπαίδευση στον τομέα της πληροφορικής.
 5. Διακεκριμένη έρευνα διδασκαλίας και διδασκαλία μιας σειράς συστημάτων και αναδυόμενων τεχνολογιών.
 6. Τα ενημερωμένα προγράμματα σπουδών καθιστούν τα προπτυχιακά και πτυχιακά μας προγράμματα πραγματικά σύγχρονα.
 7. Το Κολλέγιο ήταν online το 1983 και δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρονική τάξη το 1985.
 8. Οι συγκεντρώσεις στα μεταπτυχιακά μας προγράμματα καλύπτουν τομείς επειγουσών αναγκών, όπως η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η τεχνολογία λογισμικού και η επιστήμη των δεδομένων.
 9. Οι αποφοίτοι εργάζονται σε οργανισμούς Fortune 500, σε διάφορες ομοσπονδιακές και κυβερνητικές υπηρεσίες και σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Αποφοίτων

Πάνω από 4.500 φοιτητές έχουν αποφοιτήσει από το Κολλέγιο Πληροφορικής και Μηχανικών. Οι απόφοιτοι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τμήμα της κοινότητας του Κολλεγίου Πληροφορικής και Μηχανικών και είμαστε περήφανοι για όλα αυτά. οι απόφοιτοί μας έχουν επιτύχει επιτυχία στη βιομηχανία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την κυβέρνηση.

Οι απόφοιτοι εργάζονται σε μεγάλους οργανισμούς όπως η Boeing, η IBM, η Apple, η Microsoft, η Google και διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο σε θέσεις καθηγητών και διοικητικών υπαλλήλων.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων NSU και το Κολλέγιο Πληροφορικής και Μηχανικής προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων αποφοίτων καθ 'όλη τη διάρκεια της χρονιάς στη Νότια Φλόριντα και σε ολόκληρη τη χώρα. Συμμετάσχετε τους πρώην συμμαθητές για να επανασυνδέσετε, να επικοινωνήσετε, να επικοινωνήσετε, να μάθετε και να διασκεδάσετε. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά το γραμματοκιβώτιό σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την τοποθεσία Web Alumni Association στο Web για να μάθετε για τα επερχόμενα συμβάντα στην περιοχή σας.

Τοποθεσίες

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Ερωτήσεις