Keystone logo
© Oakland University
Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Εισαγωγή

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ είναι η πύλη σας για μια ακμάζουσα καριέρα στις επιχειρήσεις. Είτε πάντα οραματιζόσασταν ένα μέλλον στον επιχειρηματικό κόσμο είτε μόλις αρχίζετε να εξερευνάτε τα ενδιαφέροντά σας, το σχολείο μας προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα που ανταποκρίνονται στις φιλοδοξίες σας. Από τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά έως τα προγράμματα πιστοποιητικών, παρέχουμε την εκπαιδευτική βάση που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων σας. Η διακεκριμένη σχολή μας, οι αποκλειστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και οι στρατηγικές συνεργασίες με ακμάζοντες παγκόσμιους οργανισμούς που βρίσκονται κοντά μας δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Όκλαντ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκτεταμένους επαγγελματικούς πόρους και υποστήριξη. Δίνουμε προτεραιότητα σε μια μικρή αναλογία φοιτητών προς καθηγητές, διασφαλίζοντας εξατομικευμένη προσοχή για κάθε μαθητή.

Η εστίασή μας στη βιωματική μάθηση και τη σύνδεση με ένα τεράστιο δίκτυο αποφοίτων ενισχύει περαιτέρω την προετοιμασία σας για μια επιτυχημένη και ανταποδοτική καριέρα. Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Όκλαντ κατέχει την ελίτ AACSB-Διεθνής διαπίστευση στις επιχειρήσεις, την οποία κατέχει μόνο το 5% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων παγκοσμίως και κατέχει επίσης τη συμπληρωματική διαπίστευση στη λογιστική, την οποία κατέχουν 194 σχολεία παγκοσμίως. Το σχολείο αναγνωρίζεται σταθερά από το Princeton Review Best Business Schools, το US News & World Report, το CEO Magazine και άλλα ως κορυφαία σχολή επιχειρήσεων. Επιλέξτε το Πανεπιστήμιο του Όκλαντ για μια εκπαίδευση που ξεπερνά τα συνηθισμένα, προετοιμάζοντάς σας με ζωτικά πλεονεκτήματα σταδιοδρομίας που θα σας ξεχωρίσουν στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τοπίο.

Η αποστολή μας

Η αποστολή της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι να παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας με βιωματική μάθηση και ευκαιρίες παγκόσμιας κατανόησης για την ανάπτυξη επιτυχημένων επαγγελματιών και ηγετών των επιχειρήσεων. Προωθεί ένα περιβάλλον για αποτελεσματική έρευνα και ενεργό συμμετοχή της κοινότητας.

Το όραμά μας

Φιλοδοξείτε να γίνετε το επιχειρηματικό σχολείο της επιλογής για φοιτητές και εργοδότες με υψηλές επιδόσεις από το Νοτιοανατολικό Μίσιγκαν και όχι μόνο. Επιδιώξτε την εθνική και διεθνή αναγνώριση μαζί με ομότιμα ιδρύματα όσον αφορά την έρευνα και την ποιότητα των προγραμμάτων μας. Χρησιμοποιήστε το πλεονέκτημα τοποθεσίας για να είναι η περιφερειακή επιλογή για εξέχοντες επιχειρηματικούς και κοινοτικούς εταίρους.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

 • 1.443 στρέμματα δασώδεις λόφους και λιβάδια
 • Περισσότερα από 50 μεγάλα κτίρια
 • Έξι κατοικίες, δύο φοιτητικά συγκροτήματα διαμερισμάτων και τέσσερις ελληνικές εξοχικές κατοικίες
 • Κέντρο αναψυχής τελευταίας τεχνολογίας και αθλητικός θόλος.
 • Αρχική σελίδα στο OU Art Gallery, το Meadow Brook Hall, το Meadow Brook Theatre και το Meadow Brook Amphitheatre

  Εισαγωγές

  Η πολιτική εισαγωγής πτυχιούχων του Πανεπιστημίου του Όκλαντ είναι επιλεκτική και η διαδικασία είναι ανταγωνιστική. Οι υποψήφιοι για μεταπτυχιακή εισαγωγή πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία ότι είχαν την απαραίτητη ακαδημαϊκή προετοιμασία για να μπορέσουν να συνεχίσουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για το οποίο υποβάλλουν αίτηση.

  • Ηλεκτρονική Αίτηση για Εισδοχή στη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Όκλαντ.
  • Απαιτούνται επίσημες μετεγγραφές από όλα τα μεταδευτεροβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα από τα οποία ο αιτών απέκτησε πτυχίο (ξεκινώντας από το πρώτο απολυτήριο) και όλες οι εγγραφές σε μεταπτυχιακές σπουδές πέρα από το πτυχίο.

  Οι μετεγγραφές των διεθνών πανεπιστημίων (εκπαιδευτικά πιστοποιητικά) πρέπει να αξιολογούνται από επαγγελματική υπηρεσία αξιολόγησης διαπιστευτηρίων. Το Πανεπιστήμιο του Όκλαντ θα δέχεται μόνο αξιολογήσεις μεταγραφών που έχουν ολοκληρωθεί από οργανισμό μέλος της NACES (Εθνική Ένωση Υπηρεσίας Αξιολόγησης Διαπιστευτηρίων).

  Τριετές Πτυχίο Απολυτηρίου

  Οι υποψήφιοι με πτυχίο τριετούς απολυτηρίου από ίδρυμα εκτός των ΗΠΑ είναι ευπρόσδεκτοι, εφόσον: 1) έχουν λάβει το πτυχίο κατά τη στιγμή της αίτησης· 2) το πτυχίο θα τους επέτρεπε να εισαχθούν σε ένα ακαδημαϊκό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χώρα στην οποία αποκτήθηκε· και 3) η αξιολόγηση του πτυχίου τους πρέπει να περιλαμβάνει αξιολόγηση μετεγγραφής ανά μάθημα (ή λεπτομερή) και όχι τη γενική αξιολόγηση μεταγραφών.

  Γενική Αξιολόγηση Έγγραφο προς Έγγραφο

  Μια γενική αξιολόγηση εγγράφου προς έγγραφο περιέχει μια περιγραφή των διαπιστευτήριών σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του έτους απονομής, του ονόματος του ιδρύματος που παρακολουθείτε και του κύριου τομέα σπουδών. Παρέχει επίσης το ισοδύναμο των ΗΠΑ για κάθε διαπιστευτήριο. Δεν επιτρέπεται για 3ετή πτυχία απολυτηρίου.

  Αξιολόγηση μεταγραφής μαθήματος προς μάθημα (προτιμάται)

  Προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που απαιτούν πιο λεπτομερείς πληροφορίες θα απαιτήσουν από τον αιτούντα να υποβάλει αξιολόγηση μετεγγραφής μαθήματος προς μάθημα. Μια αξιολόγηση μεταγραφής μαθήματος προς μάθημα περιγράφει λεπτομερώς όλα τα μεταδευτεροβάθμια μαθήματα με τις αντίστοιχες τιμές εκφρασμένες σε ισοδύναμο βαθμό μαθήματος στις ΗΠΑ, μονάδες εξαμήνου και μονάδες πίστωσης για κάθε μάθημα

  Δεδομένου ότι τα επίσημα αντίγραφα πρέπει να υποβληθούν στην υπηρεσία αξιολόγησης, δεν θα απαιτούνται επίσημα αντίγραφα από το Πανεπιστήμιο του Όκλαντ

  • Δύο επίσημες και πρωτότυπες φόρμες Εισαγωγής Αποφοίτων.

  (Σημείωση: Ορισμένα προγράμματα απαιτούν περισσότερες από δύο φόρμες συστάσεων. Ανατρέξτε στις απαιτήσεις εφαρμογής προγράμματος που παρατίθενται παρακάτω για τον συνολικό αριθμό των προτάσεων και τις ειδικές απαιτήσεις για τις συστάσεις.)

  • Απόδειξη της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας

  Η διεθνής συμπληρωματική αίτηση και τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν προτού χορηγηθεί στους διεθνείς αιτούντες το Πιστοποιητικό Επιλεξιμότητας (I-20). Αυτό το πιστοποιητικό απαιτείται για αίτηση για φοιτητική βίζα από την πρεσβεία ή το προξενείο των ΗΠΑ.

  Προθεσμίες εισαγωγής πτυχιούχων και αναθεώρηση

  Μετά την παραλαβή της αίτησης στο Γραφείο Εισαγωγής Μεταπτυχιακών Σπουδών, εισάγεται στο σύστημα φοιτητών του πανεπιστημίου και δημιουργείται φάκελος εισαγωγής. Στη συνέχεια, τα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια επιβεβαιώνονται για την επιλεξιμότητα και τα απαιτούμενα έγγραφα για τη γενική εισαγωγή και το επιδιωκόμενο πρόγραμμα εξετάζονται ως προς την πληρότητα. Τα ολοκληρωμένα αρχεία αποδοχής μοιράζονται με το προβλεπόμενο πρόγραμμα για έλεγχο αποδοχής. Οι προθεσμίες εισδοχής διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα. Συνιστάται στους υποψήφιους να επιβεβαιώσουν την προθεσμία εισαγωγής για το επιδιωκόμενο πρόγραμμα σπουδών σε αυτόν τον κατάλογο.

  Οι διεθνείς αιτήσεις εξετάζονται για εισαγωγή στο φθινόπωρο, το χειμώνα και το θερινό εξάμηνο. Για να εξασφαλιστεί επαρκής χρόνος για την αναθεώρηση και την έκδοση I-20, οι διεθνείς αιτήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν τουλάχιστον έξι μήνες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία εγγραφής στο Πανεπιστήμιο. Όλα τα διεθνή υλικά αίτησης πρέπει να υποβληθούν από

  • 1 Μαΐου για φθινοπωρινή είσοδο
  • 1 Σεπτεμβρίου για χειμερινή είσοδο
  • 1 Ιανουαρίου για καλοκαιρινή είσοδο.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Επένδυσε στην επιτυχία των μαθητών. Χάρη στην υποστήριξη γενναιόδωρων στυπτηριών και συνεργατών, η σχολή επιχειρήσεων του Όκλαντ είναι στην ευχάριστη θέση να απονέμει περισσότερες από 40 υποτροφίες, συνολικού ύψους άνω των 100.000 $, σε φοιτητές επιχειρήσεων σε όλες τις ειδικότητες κάθε χρόνο. Τα βραβεία κυμαίνονται από $1.000 έως $5.000.

  Είναι εύκολο να κάνετε αίτηση με μία ηλεκτρονική αίτηση που θα ληφθεί υπόψη για όλες τις υποτροφίες του Πανεπιστημίου του Όκλαντ. Αυτή η εφαρμογή θα ταιριάξει τους φοιτητές με τις υποτροφίες για τις οποίες μπορεί να είναι κατάλληλοι. Τα κριτήρια και οι απαιτήσεις υποτροφίας ποικίλλουν και θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ένα σύντομο δοκίμιο ή συστατική επιστολή.

  Τοποθεσίες

  • Rochester Hills

   275 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

  • Rochester Hills

   608 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

   Ερωτήσεις