Keystone logo
OCAD University

OCAD University

OCAD University

Εισαγωγή

Σχετικά OCAD University

Το OCAD U είναι το Πανεπιστήμιο της Φαντασίας του Καναδά

Ιδρύθηκε το 1876, το OCAD U είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση και στην πρακτική και την έρευνα, καθώς και στη γνώση και την εφεύρεση σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Το OCAD U βασίζεται συνεχώς σε παραδοσιακά, στούντιο-βασισμένα πλεονεκτήματα, προσθέτοντας νέες προσεγγίσεις για την εκμάθηση ότι πρωταθλήτρια διεπιστημονική πρακτική, τη συνεργασία και την ενσωμάτωση των αναδυόμενων τεχνολογιών. Στην εποχή της φαντασίας, τα μέλη της κοινότητας UCAD U είναι μοναδικά ικανά να λειτουργήσουν ως καταλύτες για τις επόμενες εξελίξεις στον πολιτισμό, την τεχνολογία και την ποιότητα ζωής για όλους τους καναδούς.

Τα προγράμματά μας και τα ερευνητικά γέφυρα πεδίων των ψηφιακών μέσων και του σχεδιασμού, της βιωσιμότητας, της υγείας και της ευεξίας, της πολιτιστικής πολυμορφίας και των αυτόχθονων πολιτισμών

Οι σπουδαστές μας ασχολούνται με τη δημιουργική, αισθητική και τεχνική εκμάθηση στούντιο, μαζί με κρίσιμες, θεωρητικές, επιστημονικές και ιστορικές γνώσεις και μεθόδους.

Τέλος, η θέση μας εμπνέει. Το OCAD U βρίσκεται στην καρδιά της τέχνης, του σχεδιασμού, των επιχειρήσεων και των νέων κεφαλαίων των μέσων ενημέρωσης, στα προγονικά και παραδοσιακά εδάφη των Mississaugas της New Credit, του Haudenosaunee, του Anishinaabe και του Huron-Wendat - θεματοφύλακες της γης στην οποία βρισκόμαστε.

116258_116196_cityshot-topchoice9.jpg

Το Namesake μας

 • 1876: Σχολή Καλών Τεχνών του Οντάριο
 • 1886: Σχολή Καλών Τεχνών του Τορόντο
 • 1890: Σχολή Τεχνών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Κεντρικής Οντάριο
 • 1912: Κολλέγιο Τέχνης του Οντάριο
 • 1996: Κολλέγιο Τέχνης του Οντάριο
 • 2010: Το Οντάριο College of Art και Design University (OCAD U)

OCAD University βρίσκεται στην καρδιά του Τορόντο, δίπλα στην Πινακοθήκη του Οντάριο και το ιστορικό πάρκο Grange. Η αναπτυσσόμενη νότια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά στην ακμάζουσα περιοχή Arts and Entertainment της πόλης.

Sharp Κέντρο Σχεδιασμού

Τώρα ένα αρχιτεκτονικό ορόσημο του Τορόντου, το εικονικό Κέντρο Sharp για το Design άνοιξε το 2004 ως μέρος μιας σημαντικής αναβάθμισης της πανεπιστημιούπολης ύψους 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η βραβευμένη, μαύρη και λευκή "επιτραπέζια" δομή βρίσκεται πάνω από το κύριο πανεπιστημιακό κτίριο του OCAD University σε 12 πολύχρωμα χαλύβδινα πόδια. Το κέντρο πήρε το όνομά του από τους ευεργέτες Rosalie και Isadore Sharp και φιλοξενεί τη Σχολή Design του OCAD U με εγκαταστάσεις για τις Σχολές Τεχνών και Φιλελευθέρων. Σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο Βρετανό αρχιτέκτονα Will Alsop σε συνεργασία με τους Robbie / Young Wright Architects Inc. που εδρεύει στο Τορόντο, μαζί με τους τεχνικούς της Carruthers

Βραβεία

 • Βραβείο παγκόσμιου βραβείου Royal Institute of British Architects, 2004
 • Βραβείο Αριστείας, Βραβεία Αρχιτεκτονικής και Αστικού Σχεδιασμού του Τορόντο, 2005
 • Το εξαιρετικό Τεχνικό Έργο, Καναδικά Βραβεία Μηχανικών Συμβούλων, 2005
 • Benjamin Moore Συμβόλαιο εξωτερικό βραβείο, 2006 (απονέμεται στο Will Alsop)

116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Όραμα και αποστολές

Οραμα

Μετασχηματισμένος με Φαντασία

OCAD University σας προτρέπει να παρακολουθήσετε ακλόνητα και υπεύθυνα τα ζητήματα της εποχής μας μέσα από την ισχυρή αλληλεπίδραση της τέχνης, του σχεδιασμού, των κοινωνικών επιστημών, των ανθρωπιστικών επιστημών και των επιστημών.

Δήλωση αποστολής

Εσύ

 • Σας προσκαλούμε να δημιουργήσετε ευαισθητοποιημένες, γενναιόδωρες και χαρούμενες κοινότητες που ενσωματώνουν πολλαπλές προοπτικές και κρίσιμες πρακτικές.

Αληθινή και υπεύθυνη άσκηση

 • Καλλιεργούμε την ποικιλομορφία και την ανθεκτικότητα και ασκούμε ισότητα, ένταξη, βιωσιμότητα και σεβασμό των αυτόχθονων φωνών και πολιτισμών.

Τα ερωτήματα της εποχής μας

 • Επιδιώκουμε και ανταποκρινόμαστε στα ερωτήματα της εποχής μας για να εμπλουτίσουμε τους κλάδους μας και να ενεργήσουμε ως μεταμορφωτικοί κοινωνικοί, οικονομικοί, περιβαλλοντικοί και πολιτιστικοί παράγοντες.

Η ισχυρή αλληλεπίδραση της τέχνης, του σχεδιασμού, των κοινωνικών επιστημών, των ανθρωπιστικών επιστημών και των επιστημών

 • Ασχολούμαστε με υλικά, δεδομένα, τεχνολογίες, ιδέες και παιδαγωγική και με ποικίλες προοπτικές των Αυτόχθονων για να υποστηρίξουμε τη μοναδική έρευνα, την πρακτική στούντιο και τη μάθηση, δημιουργώντας διεπιστημονικές και αναδυόμενες μορφές γνώσης.

116259_116194_campus.jpg

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Toronto

  100 McCaul Street, M5T 1W1, Toronto

  Ερωτήσεις