Keystone logo
OCAD University

OCAD University

OCAD University

Εισαγωγή

Σχετικά OCAD University

Το OCAD U είναι το Πανεπιστήμιο της Φαντασίας του Καναδά

Ιδρύθηκε το 1876, το OCAD U είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση και στην πρακτική και την έρευνα, καθώς και στη γνώση και την εφεύρεση σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Το OCAD U βασίζεται συνεχώς σε παραδοσιακά, στούντιο-βασισμένα πλεονεκτήματα, προσθέτοντας νέες προσεγγίσεις για την εκμάθηση ότι πρωταθλήτρια διεπιστημονική πρακτική, τη συνεργασία και την ενσωμάτωση των αναδυόμενων τεχνολογιών. Στην εποχή της φαντασίας, τα μέλη της κοινότητας UCAD U είναι μοναδικά ικανά να λειτουργήσουν ως καταλύτες για τις επόμενες εξελίξεις στον πολιτισμό, την τεχνολογία και την ποιότητα ζωής για όλους τους καναδούς.

Τα προγράμματά μας και τα ερευνητικά γέφυρα πεδίων των ψηφιακών μέσων και του σχεδιασμού, της βιωσιμότητας, της υγείας και της ευεξίας, της πολιτιστικής πολυμορφίας και των αυτόχθονων πολιτισμών

Οι σπουδαστές μας ασχολούνται με τη δημιουργική, αισθητική και τεχνική εκμάθηση στούντιο, μαζί με κρίσιμες, θεωρητικές, επιστημονικές και ιστορικές γνώσεις και μεθόδους.

Τέλος, η θέση μας εμπνέει. Το OCAD U βρίσκεται στην καρδιά της τέχνης, του σχεδιασμού, των επιχειρήσεων και των νέων κεφαλαίων των μέσων ενημέρωσης, στα προγονικά και παραδοσιακά εδάφη των Mississaugas της New Credit, του Haudenosaunee, του Anishinaabe και του Huron-Wendat - θεματοφύλακες της γης στην οποία βρισκόμαστε.

116258_116196_cityshot-topchoice9.jpg

Το Namesake μας

 • 1876: Σχολή Καλών Τεχνών του Οντάριο
 • 1886: Σχολή Καλών Τεχνών του Τορόντο
 • 1890: Σχολή Τεχνών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Κεντρικής Οντάριο
 • 1912: Κολλέγιο Τέχνης του Οντάριο
 • 1996: Κολλέγιο Τέχνης του Οντάριο
 • 2010: Το Οντάριο College of Art και Design University (OCAD U)

OCAD University βρίσκεται στην καρδιά του Τορόντο, δίπλα στην Πινακοθήκη του Οντάριο και το ιστορικό πάρκο Grange. Η αναπτυσσόμενη νότια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά στην ακμάζουσα περιοχή Arts and Entertainment της πόλης.

Sharp Κέντρο Σχεδιασμού

Τώρα ένα αρχιτεκτονικό ορόσημο του Τορόντου, το εικονικό Κέντρο Sharp για το Design άνοιξε το 2004 ως μέρος μιας σημαντικής αναβάθμισης της πανεπιστημιούπολης ύψους 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η βραβευμένη, μαύρη και λευκή "επιτραπέζια" δομή βρίσκεται πάνω από το κύριο πανεπιστημιακό κτίριο του OCAD University σε 12 πολύχρωμα χαλύβδινα πόδια. Το κέντρο πήρε το όνομά του από τους ευεργέτες Rosalie και Isadore Sharp και φιλοξενεί τη Σχολή Design του OCAD U με εγκαταστάσεις για τις Σχολές Τεχνών και Φιλελευθέρων. Σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο Βρετανό αρχιτέκτονα Will Alsop σε συνεργασία με τους Robbie / Young Wright Architects Inc. που εδρεύει στο Τορόντο, μαζί με τους τεχνικούς της Carruthers

Βραβεία

 • Βραβείο παγκόσμιου βραβείου Royal Institute of British Architects, 2004
 • Βραβείο Αριστείας, Βραβεία Αρχιτεκτονικής και Αστικού Σχεδιασμού του Τορόντο, 2005
 • Το εξαιρετικό Τεχνικό Έργο, Καναδικά Βραβεία Μηχανικών Συμβούλων, 2005
 • Benjamin Moore Συμβόλαιο εξωτερικό βραβείο, 2006 (απονέμεται στο Will Alsop)

116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Όραμα και αποστολές

Οραμα

Μετασχηματισμένος με Φαντασία

OCAD University σας προτρέπει να παρακολουθήσετε ακλόνητα και υπεύθυνα τα ζητήματα της εποχής μας μέσα από την ισχυρή αλληλεπίδραση της τέχνης, του σχεδιασμού, των κοινωνικών επιστημών, των ανθρωπιστικών επιστημών και των επιστημών.

Δήλωση αποστολής

Εσύ

 • Σας προσκαλούμε να δημιουργήσετε ευαισθητοποιημένες, γενναιόδωρες και χαρούμενες κοινότητες που ενσωματώνουν πολλαπλές προοπτικές και κρίσιμες πρακτικές.

Αληθινή και υπεύθυνη άσκηση

 • Καλλιεργούμε την ποικιλομορφία και την ανθεκτικότητα και ασκούμε ισότητα, ένταξη, βιωσιμότητα και σεβασμό των αυτόχθονων φωνών και πολιτισμών.

Τα ερωτήματα της εποχής μας

 • Επιδιώκουμε και ανταποκρινόμαστε στα ερωτήματα της εποχής μας για να εμπλουτίσουμε τους κλάδους μας και να ενεργήσουμε ως μεταμορφωτικοί κοινωνικοί, οικονομικοί, περιβαλλοντικοί και πολιτιστικοί παράγοντες.

Η ισχυρή αλληλεπίδραση της τέχνης, του σχεδιασμού, των κοινωνικών επιστημών, των ανθρωπιστικών επιστημών και των επιστημών

 • Ασχολούμαστε με υλικά, δεδομένα, τεχνολογίες, ιδέες και παιδαγωγική και με ποικίλες προοπτικές των Αυτόχθονων για να υποστηρίξουμε τη μοναδική έρευνα, την πρακτική στούντιο και τη μάθηση, δημιουργώντας διεπιστημονικές και αναδυόμενες μορφές γνώσης.

116259_116194_campus.jpg

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση κοντά στο OCAD U, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Το Financial Aid & Awards στο OCAD U συμβουλεύει τους φοιτητές, παρέχει παραπομπές στα κατάλληλα προγράμματα οικονομικής βοήθειας και βοηθά στην εξασφάλιση των πόρων που απαιτούνται για την κάλυψη του κόστους μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

  Εγγύηση πρόσβασης σπουδαστών

  OCAD University έχει δεσμευτεί για την Εγγύηση Πρόσβασης Φοιτητών του Οντάριο, η οποία δηλώνει: "Κανένας πιστοποιημένος φοιτητής του Οντάριο δεν θα πρέπει να εμποδίζεται να φοιτά στα κολέγια και τα πανεπιστήμιά μας που υποστηρίζονται από το δημόσιο λόγω έλλειψης προγραμμάτων οικονομικής υποστήριξης. Η Εγγύηση Πρόσβασης Φοιτητών σημαίνει ότι οι φοιτητές που έχουν ανάγκη θα έχουν πρόσβαση σε τους πόρους που χρειάζονται για τα δίδακτρα, τα βιβλία και τα υποχρεωτικά δίδακτρα».

  Χρηματοδότηση της Εκπαίδευσης σας

  Στο OCAD U, το κόστος της εκπαίδευσης θα καλυφθεί από διάφορες πηγές, επαρχιακά προγράμματα δανείων/επιχορηγήσεων, προγράμματα δανείων στις ΗΠΑ, υποτροφίες, υποτροφίες, βραβεία και ευκαιρίες για εργασία στην πανεπιστημιούπολη. Εκτός από τις ηλεκτρονικές πληροφορίες πόρων, το προσωπικό του γραφείου Financial Aid & Awards μπορεί να συμβουλεύει τους φοιτητές σχετικά με την οικονομική τους κατάσταση, να παρέχει παραπομπές στα κατάλληλα προγράμματα οικονομικής βοήθειας και να τους βοηθά να εξασφαλίσουν τους πόρους που απαιτούνται για την εκπαίδευσή τους μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δικαστικά έξοδα.

  Απαιτήσεις απόδειξης της ταυτότητάς σας

  Εάν θέλετε να συναντηθείτε με έναν σύμβουλο οικονομικής βοήθειας σχετικά με τον λογαριασμό φοιτητικού δανείου OSAP/Εκτός Επαρχίας, πρέπει να προσκομίσετε τη φοιτητική σας ταυτότητα ή/και έγκυρο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία (όπως άδεια οδήγησης ή κάρτα μόνιμης διαμονής) .

  Για ερωτήσεις σχετικά με το OSAP, όπως η ανάκτηση του OAN σας, η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού OSAP, η εξουσιοδότηση της αποδέσμευσης πληροφοριών σε τρίτο μέρος κ.λπ., πρέπει να παρουσιάσετε τους ακόλουθους δύο τύπους ταυτοποίησης

  • Απόδειξη του Αριθμού Κοινωνικής Ασφάλισής σας (SIN): Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την κάρτα SIN, το έγγραφο SIN ή μια δήλωση εισφορών για το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα του Καναδά.
  • Έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία (αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση του Καναδά, όπως διαβατήριο, κάρτα μόνιμου κατοίκου ή καναδική επαρχιακή ή περιφερειακή κυβέρνηση, όπως άδεια οδήγησης. Κάθε ταυτότητα με φωτογραφία πρέπει να είναι έγκυρη ( δεν έχει λήξει) και ευανάγνωστο.

  Κατάταξη

  Βραβεία

  • Βραβείο παγκόσμιου βραβείου Royal Institute of British Architects, 2004
  • Βραβείο Αριστείας, Βραβεία Αρχιτεκτονικής και Αστικού Σχεδιασμού του Τορόντο, 2005
  • Το εξαιρετικό Τεχνικό Έργο, Καναδικά Βραβεία Μηχανικών Συμβούλων, 2005
  • Benjamin Moore Συμβόλαιο εξωτερικό βραβείο, 2006 (απονέμεται στο Will Alsop)

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  Τι είναι το Campus Life;

  OCAD University είναι μια πανεπιστημιούπολη 100 τοις εκατό για τους μετακινούμενους. Με πολλούς μαθητές που ταξιδεύουν ώρες την ημέρα για να φτάσουν ξανά στο σχολείο και στο σπίτι, μπορεί να είναι δύσκολο να συναντάς νέους φίλους και να συμμετέχεις στην πανεπιστημιούπολη. Καταλαβαίνουμε. Λοιπόν, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

  Το Campus Life, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Επιτυχίας Φοιτητών του OCAD U, διασφαλίζει ότι οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε κοινωνικές ευκαιρίες, ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης εκτός της τάξης. Τα προγράμματά μας ενθαρρύνουν ενισχυμένη προσωπική ανάπτυξη, σύνδεση, δέσμευση, ηγεσία, αυτοπεποίθηση, διαπροσωπικές και ομαδικές δεξιότητες.

  Η ζωή στην Πανεπιστημιούπολη στο OCAD U είναι αυτό που το κάνετε ΕΣΕΙΣ, ο φοιτητής. Δείτε λοιπόν τον προγραμματισμό μας. Μάθετε τι συμβαίνει στην πανεπιστημιούπολη και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε άλλους φοιτητές και να εμπλακείτε. Οι δραστηριότητες βοηθούν στην υποστήριξη της οικοδόμησης κοινότητας, βελτιώνουν την εμπειρία της φοιτητικής σας ζωής και τη συνολική ποιότητα της ζωής στην πανεπιστημιούπολη.

  Συμμετοχή φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη

  Σας ενθαρρύνουμε να εμπλακείτε με την κοινότητα της πανεπιστημιούπολης. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να γίνει αυτό:

  • Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Μέντορα Σπουδαστών ως καθοδηγούμενος μαθητής ή μέντορας από ομοτίμους.
  • Εγγραφείτε ή ξεκινήστε μια ομάδα που διευθύνεται από μαθητές.
  • Μείνετε ενεργοί με τους συνομηλίκους σας και παίξτε στα ενδοσχολικά αθλήματά μας.
  • Παρακολουθήστε ή προσφερθείτε εθελοντικά για προσανατολισμό και καλωσορίστε—O-DAYS!—στα τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου.
  • Συμμετέχετε στη διαμόρφωση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας με έδρα στις πανεπιστημιακές επιτροπές.
  • Συμμετέχετε σε θέσεις επί πληρωμή, αιρετών και εθελοντών με τη Φοιτητική Ένωση OCAD U.

  Τοποθεσίες

  • Toronto

   100 McCaul Street, M5T 1W1, Toronto

   Ερωτήσεις