Keystone logo
© Penn State Great Valley
Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University

Εισαγωγή

Η PLU επιδιώκει να εκπαιδεύσει τους μαθητές για ζωές στοχαστικής έρευνας, εξυπηρέτησης, ηγεσίας και φροντίδας - για άλλους ανθρώπους, για τις κοινότητές τους και για τη Γη.

Pacific Lutheran University ενσωματώνει σκόπιμα τις φιλελεύθερες τέχνες, τις επαγγελματικές σπουδές και την ενασχόληση με τους πολίτες στον όμορφο Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με διακριτικά διεθνή προγράμματα και στενές ερευνητικές ευκαιρίες φοιτητών και σχολών, το PLU βοηθά τους 3.100 φοιτητές του από κάθε θρησκεία και υπόβαθρο να διακρίνουν το επάγγελμα της ζωής τους μέσω μαθημάτων, καθοδήγησης και πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις και ιδρύματα της περιοχής Puget Sound παγκόσμιας κλάσης.

Ιδρύθηκε το 1890 από Νορβηγούς μετανάστες, η PLU συνεχίζει τη χαρακτηριστική παράδοση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Λουθηρανού μέσω της δέσμευσής της για την προώθηση της γνώσης, την προσεκτική έρευνα και την ανάκριση, την προετοιμασία των πολιτών στην υπηρεσία προς τον κόσμο και τη συνεχιζόμενη μεταρρύθμισή της. Το PLU βρίσκεται στη γειτονιά Parkland της Τακόμα της Ουάσινγκτον και βρίσκεται σε μια περιοχή που προσφέρει επίσης τεράστιες ευκαιρίες για υπαίθρια αναψυχή, πολιτισμό και αθλητισμό.

ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Για να υποστηρίξει φοιτητές και καθηγητές καθώς εξερευνούν τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής και συμμετέχουν στην εκπλήρωση και ουσιαστική εργασία, το πανεπιστήμιο ίδρυσε το Wild Hope Center for Vocation. Μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα εξερεύνηση, η αναζήτηση επαγγέλματος που αναλαμβάνουν μαζί οι καθηγητές και οι μαθητές, ακόμη και μπροστά στην απροσδόκητη και απρόβλεπτη φύση του κόσμου στον οποίο ζούμε.

Το πρώτο αμερικανικό πανεπιστήμιο που έχει μαθήματα μελέτης μακριά και στις επτά ηπείρους, το PLU είναι επίσης το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Δυτική Ακτή που έλαβε το διάσημο βραβείο γερουσιαστή Paul Simon για τη διεθνοποίηση των πανεπιστημίων. Τιμητική διάκριση για το Honor Roll της Κοινοτικής Υπηρεσίας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Προέδρου Ομπάμα, η PLU φιλοξενεί ένα βραβευμένο με Emmy MediaLab ένα βραβευμένο απόσπασμα MacArthur του Army ROTC, και περισσότερα από 100 κλαμπ και δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων 19 αθλητικών ομάδων πανεπιστημίου στο Northwest Conference του NCAA Division III.

Το πανεπιστήμιο κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων 20 στα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ News & World Report στη Δύση και πρόσφατα αναδείχθηκε τέταρτο στη Δύση για τα Καλύτερα Κολλέγια Βετεράνων. Κατατάσσεται επίσης στο κορυφαίο 4% των πανεπιστημίων Master σε εθνικό επίπεδο από τον Washington Monthly College Guide. Το πανεπιστήμιο έχει παράγει 100 Υποτροφείς Fulbright από το 1975.

Η PLU διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην ποικιλομορφία, τη δικαιοσύνη και τη βιωσιμότητα. Για το ιστορικό του σχετικά με την αειφορία, το πανεπιστήμιο αναγνωρίστηκε με ένα Χρυσό Βραβείο από την Ένωση για την Προώθηση της Αειφορίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (AASHE). Το PLU αναζητά μαθητές από κάθε πιθανό υπόβαθρο—όλες τις θρησκείες, όλες τις φυλές, όλες τις κοινωνικοοικονομικές ομάδες, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς—από όλο τον κόσμο. Για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, το 41 τοις εκατό των εισερχόμενων πρωτοετών φοιτητών είναι η πρώτη γενιά στις οικογένειές τους που φοιτούν στο κολέγιο. Το 45 τοις εκατό αυτοπροσδιορίζονται ως έγχρωμοι μαθητές. και το 34 τοις εκατό είναι επιλέξιμο για το Pell Grant.

Και για περισσότερα από 40 χρόνια, το PLU είναι διεθνώς γνωστό για το πρόγραμμα του Ολοκαυτώματος και των Γενοκτονιών, το οποίο περιλαμβάνει πλέον την Προεδρία του Kurt Mayer στις μελέτες του Ολοκαυτώματος και το ετήσιο συνέδριο Powell-Heller για την εκπαίδευση του Ολοκαυτώματος. Το φθινόπωρο του 2014, το PLU έγινε ένα από τα λίγα πανεπιστήμια σε εθνικό επίπεδο που προσέφερε ανήλικο στο Ολοκαύτωμα και τις μελέτες γενοκτονίας.

Ένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του PLU είναι η αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο Σχολή Τεχνών και Επικοινωνιών. Πρόσφατοι απόφοιτοι παίζουν και δημιουργούν στο Μπρόντγουεϊ, σε τηλεόραση και ταινίες, καθώς και σε σκηνές και αίθουσες συναυλιών σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε οργανισμούς ειδήσεων και μέσων σε εθνικό επίπεδο. Το πρόσφατα ανακαινισμένο Karen Hille Phillips Center for Performing Arts 20 εκατομμυρίων δολαρίων είναι το κορυφαίο κέντρο παραστατικών τεχνών στην περιοχή South Puget Sound.

Το πανεπιστήμιο προσφέρει 44 ειδικότητες και 54 ανηλίκους, καθώς και μεταπτυχιακά και επαγγελματικά προγράμματα στη διοίκηση επιχειρήσεων, τη δημιουργική γραφή, την εκπαίδευση, την κινησιολογία, την ανάλυση μάρκετινγκ, τη θεραπεία γάμου και οικογένειας και τη νοσηλευτική.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Tacoma

    Park Avenue South,12180, 98447, Tacoma

    Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις