Keystone logo
Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Εισαγωγή

72267_DSC03256_preview.jpeg

Η αποστολή μας

Pacifica Graduate Institute είναι ένα διαπιστευμένο μεταπτυχιακό σχολείο που προσφέρει προγράμματα μάστερ και διδακτορικών σπουδών πλαισιωμένο στις παραδόσεις σε βάθος ψυχολογία. Το Ινστιτούτο έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που τροφοδοτεί τον σεβασμό της πολιτιστικής πολυμορφίας και των ατομικών διαφορών και μια ακαδημαϊκή κοινότητα που προωθεί ένα πνεύμα ελεύθερης και ανοιχτής έρευνας. Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε μια εντυπωσιακή σειρά εκπαιδευτικών πόρων στις δύο πανεπιστημιουπόλεις της Pacifica, οι οποίες βρίσκονται μεταξύ των παραθαλάσσιων λόφων και του Ειρηνικού Ωκεανού, λίγα μίλια νότια της Santa Barbara της Καλιφόρνια. "Η Pacifica είναι μια αποστολή με ένα Ινστιτούτο. Η αποστολή, "anima mundi collende gratia" (που τείνει την ψυχή του και στον κόσμο) έχει εμπνεύσει μια κυριολεκτική υποδοχή άλλων ανθρώπων σε μεγάλη απόσταση - εκείνων που τώρα μεταφέρουν τη φωτιά του ίδιου του οράματος. Η ένταση αυτής της έκκλησης είναι η ώθηση των σπόρων που μεταφέρεται μέσα στα όνειρα πολλών. Όταν καλλιεργείται, αυτή η ψυχή σπινθήρα, ριζωμένη στην κινούμενη παρουσία της βαθιάς ψυχής, ανοίγει στην προσωπική ολοκλήρωση και έναν πιο δίκαιο και γόνιμο πλανήτη. Σε έναν όλο και πιο περίπλοκο κόσμο, η υποτροφία και η υπηρεσία της σχολής, του προσωπικού, των αποφοίτων και των φοιτητών της Pacifica προσφέρουν μια "νοημοσύνη" με επίκεντρο την ψυχή, που είναι αναπόσπαστο από αυτό που μας ζητάμε τώρα ".
- Stephen Aizenstat, Ph.D., Καγκελάριος, ιδρυτικό Πρόεδρο.

72268_DSC03904_preview.jpeg

Δήλωση αποστολής του Pacifica Graduate Institute

Η αποστολή του Pacifica Graduate Institute είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργική μάθηση και την έρευνα στους τομείς της ψυχολογίας και των μυθολογικών σπουδών, πλαισιωμένες στις παραδόσεις της ψυχολογίας βάθους.

Δημιουργώντας ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον με πνεύμα ελεύθερης και ανοιχτής έρευνας, σύμφωνα με τις αναγνωρισμένες αξίες της ακαδημαϊκής ελευθερίας, η Pacifica είναι αφιερωμένη στην καλλιέργεια και τη συγκομιδή των δώρων της ανθρώπινης φαντασίας. Για να επηρεάσουμε τις προσωπικές, πολιτιστικές και πλανητικές ανησυχίες της εποχής μας, αυτή η αφοσίωση περιλαμβάνεται στο σύνθημα: animae mundi colendae gratia - για χάρη της ψυχής στην ψυχή και στον κόσμο.

Προέλευση

Η Pacifica εντοπίζει πολλές από τις κεντρικές της ιδέες στην κληρονομιά των αρχαίων αφηγητών, δραματικών και φιλοσόφων από όλες τις χώρες που κατέγραψαν τη λειτουργία της φαντασίας. Οι κληρονομιές αυτών των πρώιμων ανδρών και γυναικών έχουν εξελιχθεί σε πολλαπλά πολιτισμικά πλαίσια, όπως η συστηματική εξερεύνηση του ασυνείδητου από τον Freud, Jung και άλλους θεωρητικούς των ψυχολογιών αυτού του αιώνα. Οι έννοιες της ψυχολογίας βάθους προκύπτουν από αυτή τη μακρά εξέλιξη και βρίσκονται στον πυρήνα του προσανατολισμού της Pacifica. Αυτές οι ιδέες -όπως η σημασία του συμβόλου και της μεταφοράς στην προσωπική και πολιτισμική απεικόνιση ή η αναγνώριση της δυναμικής αλληλεπίδρασης μεταξύ του φυσικού κόσμου και του κόσμου της ανθρώπινης ψυχής- είναι αρθρωμένες σε όλα τα προγράμματα του Ινστιτούτου. Οι σπουδαστές και η σχολή της Pacifica συμβάλλουν περαιτέρω σε αυτό το πλούσιο σώμα γνώσης μέσα από τις περιπλοκές της ανθρώπινης φαντασίας. Επεκτείνοντας τις έννοιες της ψυχολογίας και των μυθολογικών σπουδών πέρα ​​από την προσωπική, πέρα ​​από την αίθουσα συμβούλων και πέρα ​​από την αίθουσα διδασκαλίας, βλέπουμε την ψυχολογική ζωή ως εξελικτική ανάπτυξη μέσα στη φύση, ζωντανή σε όλα τα φαινόμενα και τα συστήματα του κόσμου μας. Μελετώντας και εργαζόμενοι με αυτές τις πολυδιάστατες ανταλλαγές, διευκολύνουμε τη συμβολή στις σύγχρονες ανησυχίες του κόσμου μας μέσω διαλόγων μεταξύ της ψυχής του ατόμου, των μυθολογιών του πολιτισμού, της συλλογικής ανθρώπινης φαντασίας και του ζωντανού πλανήτη.

72269_DSC03397_preview.jpeg

Βασικές αξίες / ιδέες

Μέσα από τα χρόνια, η Pacifica έχει αναπτύξει ένα σύνολο βασικών αξιών / ιδεών που καθοδηγούν τη θεσμική ζωή, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και τις πρακτικές αξιολόγησης.

Λογότυπος: Η ιδέα ότι η ακαδημαϊκή αριστεία είναι κεντρική σε ό, τι ενημερώνει το πρόγραμμα σπουδών μας, την έρευνα και την υποτροφία μας - αποδεικνύεται από τη συνειδητή αντανακλαστική σκέψη για νέες γνώσεις που στηρίζονται με ασφάλεια στις παραδόσεις του παρελθόντος που ενημερώνουν την ανάπτυξη ολόκληρου του ατόμου (διανόηση, όνειρο, , συμπτώματα, συναίσθημα, φαντασία και άλλους τρόπους γνώσης) σε σχέση με τον μεγαλύτερο κοινωνικό κόσμο.

Eros: Η σημασία της ανοικτής επικοινωνίας, της σεβαστής σχέσης, της φροντίδας και της ειλικρινούς εκτίμησης μιας ποικίλης κοινότητας που περιλαμβάνει την αγάπη για την εκμάθηση ως ευγενή στόχο του ανθρώπινου πνεύματος.

Συνείδηση: η συνειδητοποίηση της Pacifica ως "ψυχολογικής κοινότητας" με σύνδεση με την βαθιά ψυχή - η προσοχή δίνεται στην προσωπική και κοινοτική ενδοσκόπηση, στη συνειδητή εξάσκηση της σκιάς της συνείδησης και σε σεβασμό στην ηλιακή σκέψη (λόγο) και στη σεληνιακή τον προβληματισμό (όνειρο και φαντασία).

Ακεραιότητα: η αναγκαιότητα μιας δίκαιης, ψυχοκεντρικής στάσης που βασίζεται στις "παραδόσεις σοφίας" και δεσμεύεται να καλλιεργήσει μια ειλικρινή και φροντίδα παρουσία ανάμεσα στους εαυτούς μας, τους μαθητές μας και τον κόσμο γύρω μας.

Υπηρεσία: για τους εαυτούς μας ως μοναδικά ανθρώπινα όντα, για τους άλλους μέσα στην κοινότητα του Pacifica καθώς και για εκείνους που συμμετέχουμε στον κόσμο μέσω του παραδείγματος, των συνομιλιών, των διαλέξεων, των εργαστηρίων, της γραφής, της διδασκαλίας. την ικανότητα να βλέπει κανείς μέσα από πολιτιστικές μορφές. την τέχνη της φιλοξενίας του ενσαρκωμένου και του αόρατου. και τη συνεχιζόμενη υπηρεσία μας στους τομείς της Ψυχολογίας Βάθους, των Μυθολογικών Σπουδών και των Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Διαχείριση: Η φροντίδα της παγκόσμιας ψυχής, όπως εκφράζεται στο σύνθημα της Pacifica, "animae mundi colendae gratia", να γίνει βιώσιμη σε όλα τα επίπεδα - από τον τρόπο μας να είμαστε ενεργά παρόντες στη φανταστική έρευνα για την παρουσία μας στην ευρύτερη κοινότητα της γης - , από τον τρόπο που ασχολούμαστε με το επιχειρηματικό μας μοντέλο.

Τοποθεσίες

 • Carpinteria

  Lambert Campus 249 Lambert Road, CA 93013, Carpinteria

  • Santa Barbara

   Ladera Campus 801 Ladera Lane, CA 93108, Santa Barbara

   Ερωτήσεις