Keystone logo
© Palo Alto University
Palo Alto University

Palo Alto University

Palo Alto University

Εισαγωγή

Palo Alto University (PAU), ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην καρδιά της Silicon Valley της Βόρειας Καλιφόρνια, είναι αφιερωμένο στην αντιμετώπιση πιεστικών και αναδυόμενων ζητημάτων στους τομείς της ψυχολογίας και της συμβουλευτικής για να ανταποκριθεί δίκαια στις ανάγκες των σημερινών διαφορετικών κοινοτήτων.

Ποιοι είμαστε

Η PAU προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα με διαδικτυακές, υβριδικές και οικιακές επιλογές. Μια αφοσιωμένη σχολή, η οποία συνεισφέρει σημαντικά στους τομείς της και ευδοκιμεί ως δάσκαλοι και μέντορες, προετοιμάζει επαγγελματίες, ερευνητές και ηγέτες μέσω αυστηρών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έρευνας και εκτεταμένων ευκαιριών πρακτικής κλινικής πρακτικής. Όταν τα συνδυάζετε όλα αυτά μαζί, η PAU δημιουργεί μια κληρονομιά από σίγουρους, ικανούς και συμπονετικούς επαγγελματίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ψυχολογίας και της συμβουλευτικής και κάνουν τη διαφορά κάθε μέρα στις ζωές των άλλων.

Το PAU προσφέρει διδακτορικά, μεταπτυχιακά και προγράμματα πανεπιστημίου, καθώς και πρακτική κλινική εκπαίδευση.

Ιστορία της PAU

Η PAU ιδρύθηκε το 1975 ως Pacific Graduate School of Psychology (PGSP), μια ανεξάρτητη, επαγγελματική σχολή και επανενσωματώθηκε ως Palo Alto University τον Αύγουστο του 2009. Συνεχώς διαπιστευμένα από το 1986 από το WASC, τα διδακτορικά προγράμματα του PAU είναι διαπιστευμένα από την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία (APA) και το μεταπτυχιακό του σε προγράμματα συμβουλευτικής από το Συμβούλιο Διαπίστευσης Συμβουλευτικών & Συναφών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων (CACREP).

PAU στην Κοινότητα

Η PAU έχει πολλές συνεργασίες με κοινοτικούς οργανισμούς και ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένης της Ιατρικής Σχολής του Στάνφορντ, του Τμήματος Υποθέσεων Βετεράνων και άλλων οργανισμών φροντίδας ψυχικής υγείας.

Η εκπαιδευτική κλινική του Κέντρου Gronowski της PAU παρέχει χαμηλού κόστους υπηρεσίες ψυχικής υγείας στην τοπική κοινότητα, ενώ παρέχει επίσης πολύτιμη, εποπτευόμενη εκπαίδευση σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της PAU. Επιπλέον, η PAU χρηματοδοτεί πολλά ακαδημαϊκά ερευνητικά κέντρα που είναι αφιερωμένα στην παιδική ψυχική υγεία, τη φροντίδα βάσει στοιχείων για πελάτες LGBTQ, την αριστεία στη διαφορετικότητα και την κοινοτική φροντίδα και την παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη που βασίζεται στο Διαδίκτυο.

Όραμα, Αποστολή, Στρατηγικοί Πυλώνες

Η πορεία της PAU προς την αριστεία χωρίς αποκλεισμούς: Στρατηγικό Σχέδιο 2021–2026

Οραμα

Ένας κόσμος στον οποίο η κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς βελτιώνει την ευημερία και συμβάλλει σε δίκαιες και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητες.

Αποστολή

Μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και της κατάρτισης στην ψυχολογία και τη συμβουλευτική, η PAU προετοιμάζει τους μαθητές της να αντιμετωπίσουν πιεστικά και αναδυόμενα ζητήματα που ανταποκρίνονται δίκαια στις ανάγκες της διαρκώς μεταβαλλόμενης ανθρώπινης κατάστασής μας.

Αξίες

Οι αξίες της PAU επιβεβαιώθηκαν μέσω βιωμένης εμπειρίας, ομαδικών συζητήσεων, ερευνών και ομάδων εστίασης. Οι πέντε αξίες που περιγράφονται παρακάτω εκφράζουν την PAU ως έναν οργανισμό που δεν κατανοεί τη χαρακτηριστική κουλτούρα του που υποστηρίζει έναν κόσμο στον οποίο η γνώση της ανθρώπινης συμπεριφοράς βελτιώνει την ευημερία και συμβάλλει σε δίκαιες και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητες.

183672_values2x.jpg

Στο PAU, οι μαθητές βιώνουν τα ακόλουθα:

 • Σχολή με πλούσιο, ερευνητικό υπόβαθρο και εξαιρετικές μεθόδους διδασκαλίας.
 • Κλινική εκπαίδευση με επιλογές αδειοδότησης.
 • Υψηλό ποσοστό πρακτικής άσκησης που περιλαμβάνει:
  • Ποσοστό αντιστοιχίας 99% διαπιστευμένο από το APA για το 2020-21 για το πρόγραμμα διδακτορικού
  • Ποσοστό αντιστοίχισης πρακτικής άσκησης 100% διαπιστευμένο από το APA για το πρόγραμμα PGSP-Stanford PsyD Consortium (το 2013 και το 2014, βλέπε δεδομένα APA)
  • 98% ποσοστό πρακτικής άσκησης για το πρόγραμμα συμβουλευτικής MA.
 • Σταθεροποίηση των διδάκτρων, που εγγυάται ότι δεν θα αυξηθούν τα δίδακτρα κατά τη διάρκεια του προγράμματος ενός φοιτητή.
 • Περιφερειακή διαπίστευση από την WASC Senior Colleges and Universities Commission (WSCUC) για όλα τα πτυχία.
 • Διαπίστευση της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (APA) για τα προγράμματα PhD και PsyD

Το Palo Alto University (PAU) που ιδρύθηκε το 1975 ως Pacific Graduate School of Psychology, είναι ένα μη κερδοσκοπικό, περιφερειακά διαπιστευμένο ίδρυμα αφιερωμένο στη βελτίωση της ζωής μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας που βασίζεται στην ψυχολογία, τη συμβουλευτική, την κλινική κατάρτιση και την πρακτική σε μια διαφορετική κοινωνία.

Palo Alto University (PAU) προσφέρει υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένη, ανταγωνιστική εκπαίδευση με παγκοσμίου φήμης καθηγητές και εκπαιδευτές, σε επίπεδο πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού.

Τοποθεσίες

 • Palo Alto

  Arastradero Road,1791, 94304, Palo Alto

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις