Keystone logo
Peking University HSBC Business School (PHBS)

Peking University HSBC Business School (PHBS)

Peking University HSBC Business School (PHBS)

Εισαγωγή

Peking University HSBC Business School (PHBS) ιδρύθηκε το 2004 με το όραμα να προωθήσει τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στην παγκόσμια οικονομία, χρηματοδότηση και διαχείριση της έρευνας. Βρίσκεται στο Shenzhen, το PHBS φέρνει την ιστορική παρουσία του Πανεπιστημίου του Πεκίνου και προγράμματα επιχειρηματικής εκπαίδευσης πρώτου επιπέδου στο νότο της χώρας και επωφελείται από το δυναμικό και επιχειρηματικό πνεύμα της ακμάζουσας πόλης.

PHBS προσφέρει επί του παρόντος ένα διδακτορικό πρόγραμμα, εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα, ένα πρόγραμμα MBA, ένα εκτελεστικό πρόγραμμα MBA και πολλά προγράμματα ανάπτυξης στελεχών. Με στόχο τη PHBS , το PHBS έχει πιστοποιηθεί από τα AACSB, AMBA και EFMD και έχει κάνει ένα τολμηρό βήμα ανοίγοντας μια νέα πανεπιστημιούπολη στο Oxfordshire της Αγγλίας.

Ως το πιο διεθνοποιημένο εθνικό σχολείο επιχειρήσεων της Κίνας, το PHBS προσφέρει περίπου 130 επαγγελματικά μαθήματα μεταπτυχιακού επιπέδου ετησίως, που διδάσκονται στα αγγλικά. 80 διεθνείς και κινεζικές σχολές πλήρους απασχόλησης έχουν αποκτήσει τα διδακτορικά τους από κορυφαία ιδρύματα. Όλοι οι συμμαθητές σας, το 95% των οποίων είναι Κινέζοι υπήκοοι, μιλούν άπταιστα αγγλικά και έχουν αποφοιτήσει από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Κίνας. Ως εκ τούτου, οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από την εξαιρετικά διεθνοποιημένη πανεπιστημιούπολη μας.

Παγκόσμια αναγνώριση

Η πρώτη έγκριση που PHBS ήταν από το Ευρωπαϊκό Foundationδρυμα για τη Διοικητική Ανάπτυξη (EFMD) το 2011, όταν ο οργανισμός χορήγησε διαπίστευση EPAS στο πρόγραμμα PHBS Master of Economics. PHBS συνεχίζει να στοχεύει στην παγκόσμια αναγνώριση, διατηρώντας πλέον τις διαπιστεύσεις AACSB και AMBA.

Μοναδικό China Focus

Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν επίσης μια κινεζική εστίαση στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας προοπτικής. Όχι μόνο οι μαθητές θα μάθουν σημαντικές επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες, αλλά μπορούν επίσης να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση των επιχειρήσεων και των οικονομικών στην Κίνα, καθιστώντας τους πιο ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας ή ακόμα καλύτερα προετοιμασμένους για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση σε αυτή τη δυναμική χώρα.

Γιατί εμάς?

Για περισσότερα από 120 χρόνια, το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου είναι ένα εκλεκτό ίδρυμα μάθησης, αναγνωρισμένο διεθνώς ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2004, το PHBS αυξήθηκε ραγδαία σε φήμη και ως κέντρο διεθνούς αριστείας στην επιχειρηματική εκπαίδευση.

PHBS διαθέτει περισσότερα από 80 άτομα με διεθνή εκπαίδευση και διδάκτορες από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ο Thomas Sargent, νομπελίστας στα οικονομικά, έχει ενταχθεί στο PHBS για να διεξάγει έρευνα ως επικεφαλής του Ινστιτούτου Ποσοτικών Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών του Sargent.

Τα προγράμματά μας επικεντρώνονται σε εμπεριστατωμένη εκμάθηση θεμάτων σε θέματα χρηματοδότησης, διαχείρισης και οικονομίας, με μαθήματα που περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική μάθηση. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν επίσης μια κινεζική εστίαση στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας προοπτικής. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία διαθέτουν λίγες άλλες σχολές επιχειρήσεων, μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τις συνδέσεις που χρειάζονται για να πετύχουν στις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Στατιστική

Διδακτικό Έργο

 • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης: 7
 • Διδακτορικό πρόγραμμα πλήρους φοίτησης: 2
 • Εκπαίδευση μερικής απασχόλησης και εκπαίδευση στο χώρο εργασίας του Πανεπιστημίου του Πεκίνου: 3

Δάσκαλοι

 • Καθηγητές πλήρους απασχόλησης: 74
 • Επισκέπτης καθηγητής: 14
 • Διακεκριμένοι καθηγητές: 3

Νέο Κτήριο Κολλεγίου

 • Τοποθέτηση θεμελίου κτιρίου: 6 Ιανουαρίου 2010
 • Η κορυφή του κτιρίου: 21 Σεπτεμβρίου 2011
 • Επίσημα εγκαίνια: Νοέμβριος 2013
 • Λήψη πιστοποίησης LEED Platinum: Μάιος 2017

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης

 • Αριθμός συμμετεχόντων από διαφορετικές χώρες: 49
 • Κινέζοι μαθητές: 1050
 • Ξένοι φοιτητές: 118

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Η πανεπιστημιούπολη αντλεί από την ποικιλομορφία του γειτονικού χωριού Pingshan, ενώ διατηρεί μια δική της κουλτούρα στην πανεπιστημιούπολη. Η μεταφορά με το μετρό και το λεωφορείο είναι εύκολα προσβάσιμη από την πανεπιστημιούπολη και είναι σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης. Από το αεροδρόμιο Shenzhen, η πανεπιστημιούπολη είναι προσβάσιμη με ταξί ή μετρό, ενώ υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση.

   Εισαγωγές

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Διαπιστεύσεις

   Διαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

   Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

   Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

   Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

   Τοποθεσίες

   • Shenzhen

    Peking University HSBC Business School Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng China, 518055, Shenzhen

   Ερωτήσεις