Keystone logo
Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Εισαγωγή

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (FBA) στο Πανεπιστήμιο Οικονομικών Επιστημών και Επιχειρήσεων της Πράγας είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα σχολεία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που επικεντρώνεται στον τομέα του μάνατζμεντ. Η αποστολή μας είναι να παράγουμε και να μεταδίδουμε γνώση, να αναπτύσσουμε δεξιότητες και να διαμορφώνουμε στάσεις για την επιτυχημένη διαχείριση εταιρειών και οργανισμών σε ένα μεταβαλλόμενο παγκόσμιο περιβάλλον.

Το FBA διαθέτει, ως η μόνη σχολή στην Τσεχική Δημοκρατία, τη διάσημη διεθνή διαπίστευση EQUIS . Αυτό σημαίνει ότι το FBA κατατάσσεται μεταξύ του 1% των καλύτερων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο.

Στους Financial Times " Master in Management Ranking 2022" η σχολή μας κατέλαβε την 25η θέση με το διεθνές πρόγραμμα CEMS MIM, μπαίνοντας στην εταιρεία διάσημων σχολών όπως το Esade Business School (16ο) ή το WU (Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Επιχειρήσεων της Βιέννης) (28ο). Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το πρόγραμμα MBA που διδάσκεται στο FBA αξιολογείται σταθερά ως ένα από τα κορυφαία 3 προγράμματα MBA στην Ανατολική Ευρώπη.

Το πρόγραμμα MBA της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων έλαβε την περίφημη διαπίστευση AMBA. Διεθνής διαπίστευση Το AMBA θεωρείται η πιο σημαντική διαπίστευση στον κόσμο στον τομέα των σπουδών MBA. Μέχρι στιγμής, παγκοσμίως μόνο 286 από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων το έχουν λάβει, όπως το Πανεπιστήμιο του St. Gallen ή το HEC Paris. Η σχολή έχει λάβει διαπίστευση AMBA ως το μόνο τέτοιο ινστιτούτο στην Τσεχική Δημοκρατία.

Αποστολή

Να παράγει και να μεταδίδει γνώση καθώς και να αναπτύσσει δεξιότητες και να διαμορφώνει στάσεις που είναι απαραίτητες για την επιτυχή διαχείριση εταιρειών και οργανισμών σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.

Οραμα

Να είναι ένα αναγνωρισμένο και αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη διαχείριση στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Πανεπιστημιούπολη & Εγκαταστάσεις

Ξενάγηση στο VSE Campus . Τρώγοντας στο σχολείο. Υπολογιστές και εκτυπωτές. Eduroam. Βιβλιοθήκη. Χάθηκε και βρέθηκε. Βοήθεια στο φροντιστήριο. Ακαδημαϊκή Ψυχολογική Συμβουλευτική. Κέντρο Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες. Πανεπιστημιακά δελτία ταυτότητας. Ξενάγηση στο VSE Campus .

Διαμονή, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες

Πανεπιστημιούπολη & Εγκαταστάσεις . Όλοι οι φοιτητές του VŠE αποκτούν φοιτητική ταυτότητα VŠE που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει το πανεπιστήμιο, π.χ. βιβλιοθήκη, καντίνα, εργαστήριο υπολογιστών, σύνδεση WiFi κ.λπ.

  Εισαγωγές

  Οι φοιτητές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις εισαγωγής , δηλαδή πέρασαν τις εισαγωγικές εξετάσεις και παρέδωσαν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα εγγραφούν άμεσα ως φοιτητές πλήρους φοίτησης.

  Υποβάλετε μια ηλεκτρονική αίτηση και συμπληρώστε όλες τις στήλες που ζητήθηκαν και ανεβάστε τα απαιτούμενα έγγραφα στην ενότητα «Έγγραφα». . Εισαγωγική εξέταση . Αναγνώριση προηγούμενου πανεπιστημιακού πτυχίου. Αναπόσπαστο & απαραίτητο μέρος της διαδικασίας εισαγωγής .

  Η εισαγωγή βασίζεται στο πανεπιστημιακό αντίγραφο του φοιτητή, την αίτηση, το βιογραφικό (CV) και τη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Απαιτείται ότι ένας φοιτητής που υποβάλλει αίτηση για εισαγωγή πρέπει να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον ένα έτος (2 εξάμηνα) στο πανεπιστήμιο καταγωγής του.

  Απαραίτητα δικαιολογητικά εισαγωγής

  Προθεσμία: 30 Απριλίου, 10:00 CEST (Ζώνη ώρας Πράγας) Έντυπο: μόνο ηλεκτρονικά (σαρωμένα αντίγραφα), ΔΕΝ απαιτούνται έντυπα αντίγραφα Τρόπος υποβολής: μεταφορτώστε τα έγγραφα στην ηλεκτρονική σας αίτηση στο InSIS Κατάλογος των εγγράφων αποδοχής : Παράρτημα στο το έντυπο αίτησης. Βιογραφικό σημείωμα. Αντίγραφο διαβατηρίου.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Το έργο « Student Mode » είναι η έννοια της διευκόλυνσης της έκδοσης βίζας για φοιτητές - αλλοδαπούς από επιλεγμένες τρίτες χώρες που γίνονται δεκτοί για σπουδές σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Τσεχική Δημοκρατία. Με την εγγραφή τους στο Student Mode , οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να λάβουν προνομιακά ραντεβού για Visa .

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Σύμφωνα με τον Κανονισμό Υποτροφιών για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα 4/2018, ο φοιτητής έχει δικαίωμα να λάβει υποτροφία υπό την προϋπόθεση ότι θα εγγραφεί σωστά υπό τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, αποστέλλοντας στον συντονιστή φοιτητή αίτημα που περιέχει: το πρόγραμμα σπουδών και το εξάμηνο σε που ο φοιτητής βρίσκεται στο χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος έτους,.

  Για μη συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες , μεταβείτε στους κανονισμούς υποτροφιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Πράγας. Υποτροφία για Εξάμηνο Εξωτερικού. 1. Χώρα υποδοχής του Ομίλου Erasmus Χορήγηση/μήνας 1.

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBA

  Τοποθεσίες

  • Prague

   nám. W. Churchilla 1938/4 Praha 3 - Žižkov, 130 67, Prague

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις