Keystone logo
© ©President University
President University

President University

President University

Εισαγωγή

Σχετικά με τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου

Όπου οι ηγέτες του αύριο Come Together

Πρόεδρος του Πανεπιστημίου είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ινδονησία η οποία ιδρύθηκε για να γίνει ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην περιοχή και να ορίσετε ένα νέο σημείο αναφοράς στην ινδονησιακή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, το πανεπιστήμιο είναι έτοιμη να δημιουργήσει ένα ίδρυμα εκμάθησης που θα προετοιμάσει τους μελλοντικούς ηγέτες της βιομηχανίας και της κοινωνίας, παρέχοντάς τους τις δεξιότητες και την απαραίτητη εμπειρία για να υπερέχουν μετά την αποφοίτησή τους.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή προέδρου του Πανεπιστημίου, κ Setyono Djuandi Darmono, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου χτίστηκε για δύο λόγους? να γίνει ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης και να ορίσετε ένα νέο σημείο αναφοράς στην ινδονησιακή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ιδρυτές του Προέδρου του Πανεπιστημίου καθορίζονται τα θεμέλια και το έδαφος εργασίας για να εξασφαλιστεί ότι ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο θεσμό της μάθησης, όπου οι μαθητές από όλα τα μέρη του κόσμου μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις και να αναπτύξουν σε χρήσιμες και υπεύθυνων πολιτών και των μελλοντικών ηγετών.

Τοποθεσία

Πρόεδρος του Πανεπιστημίου βρίσκεται σε στρατηγική θέση στο Πάρκο Jababeka Εκπαίδευση σε Kota Jababeka, μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο προς τα δυτικά της Τζακάρτα, Ινδονησία.

Είναι περιτριγυρισμένο από την Jababeka Industrial Estate, μία από τις μεγαλύτερες ολοκληρωμένες βιομηχανικές περιοχές στη Νοτιοανατολική Ασία, ένα σπίτι του 1700 πολυεθνικές εταιρείες από 30 χώρες, δηλαδή τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα, Ταϊβάν, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Αυστραλία, το, όπως η Unilever, η Samsung, η Mattel, η ICI Ζωγραφική, Kraft, μεταξύ άλλων, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν ως «ζωντανό εργαστήριο» για τους μαθητές μας και τα μέλη ΔΕΠ να αναπτύξει πρακτικές λύσεις για τις επιχειρήσεις της πραγματικής ζωής , και επίσης να χρησιμεύσει ως μια απεριόριστη δεξαμενή οικοτροφείο / on-the-job ευκαιρίες κατάρτισης για τους φοιτητές.

Ως σχετικά νέο πανεπιστήμιο με περίπου 4.500 συνολικό σώμα των φοιτητών αυτή τη στιγμή, όχι μόνο είναι οι κατηγορίες διεξάγονται στα αγγλικά για να ενσταλάξει παγκόσμιες προοπτικές και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, αλλά ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα διεθνές πρότυπο πρόγραμμα σπουδών το οποίο παρασκευάστηκε και αναπτύχθηκε από τον κόσμο -θα θεωρεί ακαδημαϊκοί. Αυτό συμβαδίζει με το όραμα του πανεπιστημίου για να γίνει ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης που παράγει τους ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς και τις κοινότητές τους

Όραση

Για να είναι ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης που παράγει ηγέτες στους τομείς και τις κοινότητές τους.

Αποστολή

Να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές μέσω της μεταφοράς των δεξιοτήτων και γνώσεων, προκειμένου να χτίσει τον χαρακτήρα και τη σοφία.

Η ιστορία

Το εννοιολογικό σχέδιο του Προέδρου του Πανεπιστημίου διατυπώθηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 1997 από τον κ SD Darmono, ο Πρόεδρος Διευθυντής του PT Jababeka Tbk. και τον καθηγητή Donald W. Watts, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Bond, Κουίνσλαντ και Αντιπρόεδρος καγκελάριος του Πανεπιστημίου Curtin, Δυτική Αυστραλία. Ο στόχος των προτεινόμενων Πανεπιστημίου τους ήταν να δημιουργήσουν ένα θεσμικό όργανο της μάθησης η οποία θα προετοιμάσει τους μελλοντικούς ηγέτες της βιομηχανίας και της κοινωνίας, παρέχοντάς τους τις δεξιότητες και την απαραίτητη εμπειρία για να υπερέχουν μετά την αποφοίτησή τους.

Το πανεπιστήμιο ξεκίνησε επίσημα το 2001, προσφέροντας ένα Bachelor of Engineering πτυχίο. Εκείνη την εποχή, ο θεσμός ονομαζόταν η Πολυτεχνική Σχολή με έδρα την Cikarang, Bekasi. Στις 16 Απριλίου 2004, το Υπουργείο Παιδείας καθεστώς επίσημου Πρόεδρος του Πανεπιστημίου ως ένα πλήρες πανεπιστήμιο.

Αν και ακόμα ένας νεαρός Πανεπιστημίου, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου (PresUniv) αυξάνεται σε ένα τεράστιο ποσοστό κάθε χρόνο. Υπάρχουν σήμερα περίπου 4.500 φοιτητές φοιτούν Πρόεδρος του Πανεπιστημίου από την Ινδονησία, καθώς και πολλές άλλες χώρες. Πρόεδρος Πανεπιστήμιο έχει επεκτείνει τις προσφορές της πορεία και τώρα προσφέρει 32 διαφορετικές μεγάλες εταιρείες σε θέματα που κυμαίνονται από Industrial Engineering στην Δημοσίων Σχέσεων.

Πρόεδρος του Πανεπιστημίου βρίσκεται στο πάρκο Jababeka Εκπαίδευση σε Kota Jababeka, που περιβάλλεται από Jababeka Industrial Estate με περισσότερες από 1.500 εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Unilever, η Mattel, η Samsung, Mulia, ICI Paints, και άλλα. Η τοποθεσία επιτρέπει επίσης στους μαθητές να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων παγκόσμιας κλάσης όπως ο Jababeka Golf & Country Club και τον Πρόεδρο Executive Club.

Συνεταιρισμός

Πρόεδρος του Πανεπιστημίου έχει σχηματιστεί συνεργασία με τις καλύτερες Δυτικής και της Ανατολικής Ιδρύματα της μάθησης. Για να αναφέρουμε μερικά:

 • Πανεπιστήμιο KIIT, Ινδία
 • Waseda University, Ιαπωνία, Υποτροφίες να λάβει μεταπτυχιακό στον τομέα των ΤΠΕ
 • William εταιρείας ANGLISS Ινστιτούτο, την Αυστραλία για το πρόγραμμα Ξενοδοχείων και Τουρισμού Διαχείριση
 • Institut Teknologi Bandung (ITB), την Ινδονησία για τις ΤΠΕ
 • Η Microsoft Ινδονησία, Indosat, Μ2, και η Intel (ΜΜΕ Ενδυνάμωση Κέντρο)
 • Διεθνές Pacific College, Νέα Ζηλανδία
 • Πανεπιστήμιο Deakin, Αυστραλία
 • ULSA, Βιετνάμ
 • Dong-A University, Νότια Κορέα, για το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών
 • Πανεπιστήμιο Silla, Νότια Κορέα
 • London School of Commerce, Αγγλία, για το Πρόγραμμα Μάστερ

Τοποθεσίες

 • Bekasi

  President University Main Campus Jl. Ki Hajar Dewantara, Kota Jababeka Cikarang Baru, 17550, Bekasi

  Ερωτήσεις