Keystone logo
© Queen's University Belfast
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Εισαγωγή

Καλωσορίσατε στη Σχολή Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών στο Queen's University του Μπέλφαστ. Είμαστε μια δυναμική κοινότητα διεθνώς αναγνωρισμένων ερευνητών, μελετητών και φοιτητών που δεσμεύονται να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν έναν σύγχρονο και ουσιαστικό χώρο συνδεδεμένης μάθησης. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ταλέντα, καλωσορίζουμε τις προκλήσεις και τις αλλαγές και αφοσιωμένοι στο να χρησιμοποιούμε την εξειδίκευσή μας στο αντικείμενο για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η Σχολή έχει σχεδόν 10.500 φοιτητές και πάνω από 700 ακαδημαϊκό και υποστηρικτικό προσωπικό που εργάζεται σε και στις πέντε Σχολές μας – Τέχνες, Αγγλικά και Γλώσσες. Ιστορία, Ανθρωπολογία, Φιλοσοφία και Πολιτική. Νόμος; Διαχείριση; και Κοινωνικών Επιστημών, Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, και στο Ινστιτούτο Γερουσιαστή George J. Mitchell για την Παγκόσμια Ειρήνη, Ασφάλεια και Δικαιοσύνη. Οι συνάδελφοί μας και οι μαθητές μας επιδιώκουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας έρευνας και της διδασκαλίας που αλλάζει τη ζωή. Ελπίζουμε ότι θέλετε να γίνετε μέρος της δουλειάς μας: έχουμε σχεδόν 150 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και πολλές προκλητικές διδακτορικές ευκαιρίες, επομένως υπάρχει σίγουρα κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας.

Είμαστε περήφανοι για το έργο των μαθητών και του προσωπικού μας, το οποίο έχει αναγνωριστεί από πολλούς άλλους για την ποιότητά του και τη δέσμευσή του στη δουλειά που κάνει. Ως μέλος του Ομίλου Russell, το Queen's University Belfast είναι ένα από τα 24 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, παρέχοντας στους φοιτητές εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης που υποστηρίζεται από έρευνα παγκόσμιας κλάσης. Το Queen's είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο, καθώς οι ερευνητές μας συνεργάζονται στενά με περισσότερα από 250 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και με ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις και πρακτορεία στο Μπέλφαστ και διεθνώς. Αυτά τα δίκτυα και οι συνεργασίες ενημερώνουν τα προγράμματά μας και προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες στους μαθητές να μάθουν με και από διεθνείς ομολόγους και συνεργάτες.

Έτσι, με μια τεράστια γκάμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών ευκαιριών, καθώς και με μια ζωντανή κουλτούρα μεταπτυχιακής έρευνας, ξέρω ότι θα διαπιστώσετε ότι οι Τέχνες, οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες και οι Κοινωνικές Επιστήμες στο Queen's University Belfast θα σας προκαλέσουν και θα σας εμπνεύσουν, καθώς και θα σας εξοπλίσουν με τις πρώτης τάξεως δεξιότητες και γνώσεις για να διαπρέψετε στην καριέρα που έχετε επιλέξει.

Νόλα Χιούιτ-Ντάντας
Υπέρ-Αντικαγκελάριος

Μια πνευματική δύναμη

Περιλαμβάνει τα πάντα, από παραδοσιακά θέματα ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών έως τομείς αιχμής στις Δημιουργικές Τέχνες και τις εφαρμοσμένες επαγγελματικές σπουδές.

Πάνω από το 40 τοις εκατό της έρευνάς μας κατατάσσεται στο κορυφαίο 25 τοις εκατό για την αντίστοιχη θεματική του περιοχή, με ένα επιπλέον 40 τοις εκατό στο κορυφαίο 50 τοις εκατό σε εθνικό επίπεδο.

Μια Συνεργατική Κουλτούρα

Το διεπιστημονικό μας περιβάλλον επιτρέπει σε μαθητές από όλους τους τομείς την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με ακαδημαϊκούς ηγέτες και να συμμετάσχουν στην έρευνά τους.

Τομείς αξιοσημείωτης αριστείας περιλαμβάνουν τη δημιουργική γραφή, τις ηχητικές τέχνες, τις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές αγορές, την ευημερία των παιδιών, τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, τη μετάφραση και τη διερμηνεία και την κοινή εκπαίδευση.

Τοποθεσίες

  • Belfast

    University Road, Belfast Northern Ireland, BT7 1NN, , Belfast

Ερωτήσεις